In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu m-am apucat de curatenie m-am trezit cu chef de "lizuca" (asa ii zicem noi la femeia care face curatenie) si la 4 mergem la un party tata si copil ....

o zi buna va doresc la toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Cred ca trec si eu pe la Mall, poate ne vedem pe acolo Am de cautat niste cadoiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

mai fetelor ce mall visati pai nu zisa Miro ca iesim la o pizza,sau voi azi ziceti? unde-i carasanca sa vedem ce si cum pe maine?
Dana spor la curatenie,Ioana spor la shopping,Gabi gata dintii? Laurica ii la marmacie,ne videm acusica, Dorina iubita vii maine da, da un phone si vedem pe maine sa na vedem,Diana a zis ca e ocupata in we cu familia, fetele

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ishia - ishia-i carashanca - astept sa va decideti unde si cand ne vigiem.

you all

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

No bine, ca noi asteptam sa zici tu

Clau, zi tu atunci!

Si da, am dinti Am patimit ceva ptr ei, dar e gata in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare!

Eu maine, dupa ora 16,30, in principiu, sunt libera, dar as propune un mall, ca sa pot lasa pruncii la locul de joaca, sa nu stau dupa ei sa alerg. Astept sa va hotarati. O sa incerc sa mai intru din cand in cand pe forum sa vad daca ati ajuns la un numitor comun cu ora si locul de intalnire.

Mihi, muuuulta sanatate-ti doresc! Sper ca esti bine si ca nesimtita asta de gripa te-a lasat din ghearele ei!

si sambata faina va doresc tuturor!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Gagici, eu vreau la Mall mai pe dupamasa la cautat cadouri partea a 2-a. Cine are chef sa vina cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

No bine, ca noi asteptam sa zici tu

Clau, zi tu atunci!

Si da, am dinti Am patimit ceva ptr ei, dar e gata in sfarsit.

Despre viata - calatorie prin miezul furtunii

Retete disociate, de post si alte gateli

deci io pot abia dupa 6 sa apar - oki si la Mall - nu ma deranjeaza - ideea e sa stiu unde sa va caut - ca-i mare rau mall-ul asta si n-as vrea iar sa dau de cine stie ce moace pe acolo cautandu-va.
deci? va decideti odata? si mai rapid - ca m-ati facut tare curioasa atunci la Noni - cu acea discutie - si abia astept sa palavragim pe acea tema. promit de data aceasta sa nu mai fiu accelerat.

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu ma gripez...rau de tot.
de 2 zile ma doare capul, cand pasesc sau il misc...azi aproape am cazut la pat, dupa vizita din mall, care nu s-a lasat cu cadouri, numai cu frig.
sunt si singura cu copiii, Marco s-0a jucat cuminte, pe edi l-am luat cu mine in pat si l-am adormit.
asta mai imi lipsea acum!

ce discutie? se vede ca eu sunt paralela rau de tot.
daca starea mea va fii ok, voi veni maine, i-am si comunicat sotului sa termine cu munca pana pe la ora 17. l-as lua pe marco cu mine, dar nici azi nu a stat la spatiu mai mult de 30 min.. vom vedea.

mai intru si eu sa vedem ce si cum.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Mall imi suna si mie mai bine. Miro zice dupa 18.

Deci un 18 e ok ptr toata lumea?

Ati vazut cum e afara? O poveste! Am iesit la bulgareala.

[am gasit si cadouri]

[am scapat si de chinuiala de la dentist]

Azi e ziua mea buna.

Mergi la inceput