In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceau gagicile.

Beeeyyyy afara e beleaaaa pentru soferi,am facut de la Aiducu pana acasa 1 ora si 20 min eeee jale,de jale pentru soferi da fain rau pentru prichindeii astia mici ca ii plimbam cu saniuta
Am venit tiptil,tiptil cand cu a-ntaia cand cu a doua mai mult nici sa vrei ca nu se poate tre sa fi taaaare sa-i dai mai tare.
Asa mi-as fi dorit ca maine sa fi mers si sa fi luat saniutza la bubu dar iar tuseste in fras mai rar dar nu o pot scoate din casa asa ca maine numa daca o sa vrea omu meu sa stea cu spidy gonzales o sa ajung si io la Mall la o mica altfel.... n-am cum ca sa tot apelez la mami

Fetelor am vazut o galusca mica,pufoasa si frumoasaaaaa foooc care a zambit si a si vorbit unpic cu noi "ing,ing" dragu lui mami ca la un moment dat o venit Mos Ene pe la gene si de voie.Aida m-am indragostit de mica foca de acu imi vine sa mai fac si io unu mic.

Merg sa bag ceva la mazt intre timp voi hotarati-va la ce ora si unde e intalnirea de maine si bagati cu litere mari sa vad si io cand ajung home maine de la work.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

seara buna banatencele
eu am fost cam absenta azi
am fost pe-afara, la sanie, la bulgareala....Denis ar fi stat toata ziua, dar e un friiiiig, cica az-noapte ar fi fost -14 grade la noi
brrrrr
in rest, prin casa cu curatenie, gatit......alte cele.
acum am o stare cam ca a lu Giova, numai ca in plus pe mine ma doare spatele si toti muschii.Giova, am pus-o de mamaliga amandoua, chiar ca numai asta nu ne lipsea

as vrea sa ma vopsesc si eu azi , macar atat sa fac pt sufletul meu de sarbatori, mi-a sosit comanda de vopsea, insa am asa o stare..., n-am nici o vlaga.insa trebuie sa ma mobilizez.citind pe "timisoara, impreuna", mi-a venit ideea de la o forumista(silvana75) sa ma tund si eu, insa m-am razgandit intre timp, ca cine stie ce mai iese de capul meu.deocamdata doar ma vopsesc (cu o culoare in premiera).

am vazut ca va intalniti si maine, ce fain, imi pare si mie rau ca nu sunt mai aproape, mai ales ca n-am intalnit-o pe claudia, cu restul fetelor poate mai am o sansa in viitorul apropiat.
va , va urez o seara placuta, si mai bag cate un ochi pe forum pana diseara

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

acu am ajuns si noi home dupa o papica buna la Nora abia am ajuns acasa cu taxi, mai fetelor voi vorbiti de azi de mall sau maine ca io numai pricep nimica around, pai si la mall e pizza pe undeva,sau ce fras facem stam la beute numai si ce e cu ora 18,ogoiti-va ca e prea late,io luni ma imbarc spre taramuri cu gheturi la noi zice soata ca is -25 noaptea si ziua -15 mai deci unge fras ne vegem si la cice seasuri, eu sunt open maine, poate o vizitez si pe dorina , azi fu o visita de grad III, Aiduc mamica grijulie si mumoasa si bebeul vreau si io un dulcic,un pufos si mumos ca mamica io va iubesc si va admir for ever, ingerasul Emma Aida ii priveste smechereste dintr-o poza foarte frumoasa pe masuta ii ocroteste si bebe Eric numai intr-acolo se uita si mai ales placatul cu indemnul lui Dumnezeu spre o viata linistita si rabdare la toate incercarile vietii ce i l-am daruit asta vara Aidei,atmosfera de poveste in casa Aidei, nu-ti mai vine sa pleci de la ei,l-am chinuit putin pe Eric cu poznele noastre,dar si muma-sa in ce ipostaze de vis il prinde Aida esti o mamica eroina si sa va dea Dumnezeu cat mai multi copilasi frumosi si sanatosi.
No fiecele ne vigem manie, pe la 4,5 cat ziceti si unge ziceti, o sara faina va doriesc gasca draga si zglobie.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io scriu si apoi citesc Ioana,Cristina multa sanatate, Gabelu vigem manie ghintii noi , Laurelule mama ce facusi de papica bun, mai fetelor am supt o zama da pasula cu carnat si salata de sfecla rosie cu hrean la Laurelu de am crezut ca pocnesc cat am mancat si cu ce pofta si Maya mi-a facut capul calindari, fata dasceapta si cumince, o iau da nora gata fata pui de zestre deja
No acu o tund la spalat copiii,is prin zona

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina insanatosire grabnica.

eu sunt oleaca mai bine. a venit sotul cu paracetamol si 3 cutii de oscilo sa avem.

Marco cu clau sunt la zapada, s-au dus pe jos pana la Real sa ia sanie, dar s-au terminat. acum merg cu un prieten la Auchan in mall, poate mai gasesc acolo. e si pacat la ce zapada este.

Claudia, laura ma bucur ca a fost ok vizita la Aida si Erik mic. aspteptam poze cu bebitza cel mumos.
Gabi esti o fericita, ai scapat de cadouri, ai dintii pusi...fericito.

daca luni nu primesc masina eu si mor.
Miercuri la pranz plecam spre Alba si mai am ceva cadouri de cumparat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

saluti fetele
eu am ramas shocata de ce e afara...un vis
am avut azi de umblat prin oras pana seara tarziu si e chin de circulat cu masina.cum zice si laura, ffff tiptil
m-am cadorisit si eu cu cate ceva, pe copii....bla bla, papa pr dsarbatori...
clau fain ca ati fost la aida, poate ne arati poze
laura sanatate printesei , sa treaca odata tot.
eee se pare ca e criza de sanii.deci trebuia sa va faceti vara sanie si iarna....sa va dati pe derdelush
gabi bn ca ai gatat cu dintii.
eu nu cred ca o sa ajung maine la intalneala,poate printr-o minune

Mergi la inceput

e criza mare...nu a gasit pe nicaieri. la praktiker era deja inchis.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

ooo ioana...poate maine aveti noroc, nu se poate sa nu gasiti in tot orasul

la praktiker tre sa fie neaparat.

Mergi la inceput

mai incercam la Selgros, metro, Praktiker.
bine ca ai terminat treaba pe azi.

, pe maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza:
haideti la o prezenta - deci cate ne vedem azi si unde si la ce ora.

al meu deja comenteaza ca iar merg la o intalnire si de aia vreau sa vad daca merita sa ma lupt cu el pentru aceasta intalnire - ca deja se vad la orizont scanteile - desi i-am spus de joi ca iesim - acuma vine cu: era mai bine sa fi iesit joi sau vineri - nu azi.
deja a uitat ca a iesit el vineri seara.
mai da cum se gudresc barbatii astia sa se vada iesiti la o bericica si apoi ce repede uita ... si cand ceri sa iesi tu ... incep cu "iarasi?".

ma rog - vad eu cum fac. daca nu apar o sa stiti voi ca am pierdut batalia - dar pana atunci eu tot mai sper.

in alta ordine de idei:
mergem sa papam sau stam cu copiii la locul de joaca - ca sa stiu daca s-o iau si pe Kara cu mine au ba? asa cred ca as avea mai multe sanse.

no - dati va rog cu subsemnatu si spuneti care unde si cand veniti.

v-am pupacit

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput