In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro spor la cautat Minnie.
Nu o cunosc pe tipa aia...ce coincidenta. cred ca e nou in grupa, si sta pana la ora 12-13. au venit 2 baietei noi, dar stau pana la pranz, nu mai sunt patuturi.
Andanii of ce nasol....nici eu nu am spalat perdelele si nici nu cred ca o fac. nu am cand...nici detergent nu am, sa vedem daca merge al meu la ceva cumparaturi. rau e fara masina.
Laura il Divo sunt superbi....imi plac la nebunie cum canta.
aia sunt toti copiii din grupa? m-am uitat dupa copilul nasei lui Marco, dar se pare ca e in alata grupa.

am dus si costumul la tanti in dacia, am intarziat cu el, dar nu a comentat nimic.
Oricum m-a costat dublu, caci numai cu taxiul am umblat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

lauraaa oooo am uitat de il divo , superbi sunt , am cd si dvd cu concert de-al lor ... imi plac la nebunie ... toate drumurile lungi le-am facut cu il divo, ma relaxeaza la volan melodiile lor

giova da de ce umbli cu taxiul ???? ti-e stricata masina???

ne-a anuntat ... din 23 dec - 4 ian stam acasa doamne ajuta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning trupa!

Doamne, Laurico, ce bine mi-a picat micul dejun imbelsugat cu care ne-ai dat "desteptarea" si vanjosii cei 4 cu cantarea lor maiastra, dar cel mai tare m-au binedispus vestile bune pe care ni le-ai dat despre sanatatea micutei Maya! Doamne ajuta sa-i treaca tusea! Vin si eu sa ajut la vindecare cu mii si mii de ! Mi-au placut mult pozele de la serbarea Bubuliney si cum i-a stat in minunata rochita si parca ma-ncearca o amara tristete cand ma gandesc ca ai mei n-au facut serbare anul acesta! Sunt foarte necajita!

Am vazut si un mandru Tzurtzurel, care mi-a topit inimioara de drag! Foarte faini copiii tai Ioana, foarte frumoasa familie aveti! ... De ce-ti ceri iertare, ca nu mi-ai gresit cu nimica???

Cristina, cum se mai simte Denis??? A scapat de pardalnica de pneumonie???? La Timisoara cand mai veniti??? trupa!

Miro, incearca la Real sau Selgros, ca ei stau mai bine la capitolul jucarii. Noi anul trecut am fost focusati pe "Caro locco" al lui Mickey Mouse si prietenii lui si-am ajuns sa cautam si pe la Arad, sa facem rezervari telefonice ... nebunie cu tichie fistichie! Cine a facut filmul "Goana dupa cadou" mare dreptate a avut!

Claudia, azi ce program ai??? Nu ai vreme sa bagi o geana pe la mine??? ... Intreb si io ... Cum fuse pizza aseara??? Nu zice nimeni nimica??? Ochisorii cum ti-s???

Diana, unde ai vazut tu filmulete cu puiutzul Aidei??? Vreau si eu! Ar fi minunat si s-ar potrivi de minune dupa doua serbari cu fulgushori de nea si tzurtzurei frumusei! Timo si Timeea ce fac??? Iesi cu ei la zampada???

Gabita, pe tine te-am cam neglijat in ultima vreme... Ce face Lucas??? Ma gandesc ca-i ok acuma, nu??? Dar Eva??? Ei au facut serbare???

Dana, tu chiflele alea apetisante le faci la cuptorul clasic, sau ai cuptor din ala special pentru paine??? Cum este cu casa aranjata pana la ultimul detaliu??? De fapt, ce-ai mai rezolvat cu covoarele??? Ti-ai gasit altceva????

No, hai ca ma apuc si eu de treaba, dar nu inainte de a va lasa in compania unei melodii care se asorteaza cu ceea ce se intampla pe la geam, pe la fereshtri:

toate fetele, dragele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dorina, sa stii ca nu m-am simtit neglijata

Lucas e mai bine. Tuseste inca, dar ceva mai rar. Mai rau e al mare, adica ta-su. Nu l-am mai vazut asa racit niciodata. De obicei eram eu varza de la viroze, vad ca anul asta mi-a luat locul.

Am vazut pozele de la serbari Nici nu stiu cu care sa incep cu laudatul. Ladies first: atata de faini is si albi, ca niste ingerasi. Maya e arata ca o printesa micuta a zapezii, foarte eleganta. Superb.

Tzurtzurele Marco si el a fost reusit costumat. Cred ca a fost o serbare tare draguta. Era mortal ala mic imbracat in om de zapada Cred ca s-or distrat piticeii.

La noi nu s-au facut serbari decat ceva minimal si fara parinti. Au zis ceva poezii, cantece si au primit cadouri. Poze nu s-au facut, nu erau nici costumati, asa ca nu am ce sa va arat. Oricum doamna de la scoala face niste serbari cam stas si plicisitoare Cea mai faina a fost aia de carnaval cand au facut copiii singuri rolurile. Trebuie sa zic ca au fost de o suta de ori mai creativi decat doamna.

Va pup ca fug inapoi la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sfarsit de saptamana cu multa zapada, bulgarit, sanius si cumparaturi va doresc
daca va intalniti distractie ... pusi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Miro daca nu ai gasit-o pe minnie, uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=23198
Gabi ma bucur ca e mai bien Lucas. insanatosire grabnica si lui calin.
Dorina lasa-ma ca sunt dusa rau...eu am citit ca, chiar am incurcat baietii. azi ma puneam pe corectat, dar tot nu era ok...asa ca am mai citit odata postarea ta din cap. trecut.
Andanii pe masina mea nu am puse cauciucurile de iarna, dar nu am nici casco si din cauza asta nu ies cu ea. A sotului e deja in service de 8 zile. I-a aparut o anomalie pe bord si nu-i dau astia de capat. au tot bibilit la ea, o luam acasa, mergeam si iar aparea si masina nu mai tragea. acum cica au gasit buba (am auzit de n ori prop. asta), asteapta sa le vina piesa, caci masina e in garantie si o inlocuiesc. se pare ca nici azi nu a fost gata...nu ne-au sunat. asa ca iar ne miscam in reluare in weekend.

am iesit si noi azi la zapada. am stat max. 15 min., caci toate ne ingheta, iar lui Edi nu prea i-a placut frigul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

buna seara si de la mine, voi iar sunteti la intalnire???
ca vad ca sunt cam singura pe-aici
noi suntem binisor, Denis nu mai tuseste deloc, mi-am mai revenit si eu, ca doar avem multa treaba saptamana asta, nu?
am fost azi si la zapada, a nins in sfarsit si la noi mai calumea, si cum nu aveam cu cine sa-l las pe Denis, numai bine l-am infofolit si l-am scos prin zapada dupa mine prin oras.daca era dupa el, n-ar mai fi intrat deloc in casa.maine neaparat trebuie sa-mi fac timp sa ies mai mult cu el cu sania.azi am fost doar la cumparaturi, la posta sa-mi ridic eu comenzile.....deci nu prea am avut timp de bulgareala.recuperam duminica daca o mai fi zapada asa mare.
fetelor la noi e un friiiig, oare asa o fi si la voi in tm?
la pranz a fost suportabil, insa acum e groaznic, am iesit cu Denis pana la chioscul de la coltul blocului, insa n-am putut sa stam mult afara.
miro, mersi de voturi.cum mai sunt piticii tai??
am vazut ca ai inceput tu acum cu umblatura dupa jucarii.si eu mai am de facut rost de un lansator de bakugani, insa azi a fost prea frig sa mergem pana la caransebes.in otelu nu au auzit de asa ceva inca.

laura, cum mai e maya azi?
am vazut ca ai scris de dimi ca e mai bine.Doamne-ajuta.

giova, sunt in aceeasi situatie cu tine.naspa rau fara masina.sa ma fi vazut pe mine azi cu denis de mana, prin zapada, cu plase dupa noi si ditamai coletul cat denis de mare, ca tati lui a trebuit sa plece in alta parte cu masina.

va pup, fug ca mai am treaba de facut, va doresc o seara placuta

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,am vrut sa fac cafeaua (io aia care m-am culcat la 3 dim) dar nu merge forumul prea bine, ieri m-a acaparat Laurelu,apoi la ultima sedinta de aerosol,apoi neamuri de vizitat, mai pe la mall o tura
Deci fetele ne vedem azi sau maine mai pe seara, noi mergem la Aida azi (eu cu Laureu)
Fetele care ne intrebati de pizza,pai nu am mai fost joi,a ramas pe sambata sau duminica,acu sa vedem care cum poate, merg sa fac o cafa life ca asta virtuala nu ajuta la nimic
fetele dragi.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

aaaaaaa ochii sunt bine,pun baneocin la greu dar numai ustura si s-au dezumflat mersi de intrebari,deci am uitat deja chinuiala ma gandesc cand sa imi fac si la buze
O sambata excelenta sa aveti.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Neatza!
eu am servit cafeaua, am alaptat gogoasa, acum astept sa se trezeasca Marco si sa plecam la mall. pe el il las la spatiu de joaca si eu imi rezolv treburile.
Cum spuneam, sotul e la birou si azi si maine. sper sa ajung si eu maine, daca va mai intalniti, daca e la mall, il voi lua si pe Marco si-l plasez la spatiul de joaca.

o sambata faina sa aveti si spor la toate.

_

Mergi la inceput