Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Uraaa, am un copil fara branula .
A fost tati cu ea aseara la spital pentru ultima doza de antibiotic, si hemograma a iesit f bine, leucocite 6.000, de la 25.000 care avea vinerea trecuta.
I-am scos branula, o doare nitel "labutza" (cum spune ea ) acolo unde a stat cu acul 7 zile, dar speram sa-i treaca bine.

E vesela ca o gadil din nou, dupa ce i-am spus ca nu ma apropii de burtica ei cat timp are acul, fapt ce a facut-o sa se roage de noi in fiecare zi sa o gadilam.

Acum le-am pus putin Tom si Jerry (sunt innebunite dupa CD-urile alea de la Adevarul) si mai stam putin si cred ca iesim la zapada. Poate cumparam si brad.

Va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

am recuperat mesaj..

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

In dimineata asta se doarme mai mult. ff bine..
Eu ma intrebam ce vesti mai sunt despre Andra..
Andira...credeam ca numai Alex al meu e cu gadilatu'...ne inebuneste...eu nu inteleg unde e placerea, dar i-ar trebui cu orele. Zicem ca o sa-i cautem un aparat de gadilat..

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!

Ne-am trezit si noi. Eu cu o durere de cap.Bebeluna face turele de dimineata. De ieri m-au lovit starile de voma, dimineata si seara. Daca nu mananc cand trebuie, adica in maxim 5 min, vomit.
Am ajuns la 6 kg in plus. Vad ca pus un kg pe sapt, sa va tineti, dupa sarbatori ma rostogolesc ca bulgarele de zapada..

Azi mergem la ai mei , aduc porcul si ii ajutam. Eu mai mult la mancat. Sper sa aflu vesti bune despre Andra cand vin diseara acasa. I-au telefonul si i dau SMS daca nu mai pot de nerabdare, dar ma gandesc sa nu o emotioneze prea tare mesajele nostre si sa influenteze cumva contractiile.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata!
Raportez copil racit!

La multi ani cu multa sanatate, bucurii si impliniri ANCA_IARY!! Sa ai parte de un Deyan papacios si sanatos si de Karla mereu voioasa! (stiu ca ne citesti si esti cu sufletul alaturi de fiecare dintre noi )

Ioana

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

ANCA -Iary- La multi Ani!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ( poate reusesti sa-ti faci alt cont)
Rebiana- sanatate lui Luca. Sa-i treaca repede.
Andira - ce bine ca a scapat Irina de branula.
Oana tu mai esti racita?

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Rebiana - de la saniusul de ieri?
Doar nasucul sau si alte manifestari?
Multa sanatate, si sa treaca repede!
Si odihneste-te, am crezut ca nu vad bine cand ai scris ca ai tras la saniuta. Dr tau stie ca tu cu cerclaj faci pe renul lui Mos Craciun?

Mergi la inceput

Ioanaa - sa stii ca nici eu nu vad placerea cu gadilatul, eu una nu suport, iar Irina e topita. Nici lui Nati nu se innebuneste, se gheia o pauzaste langa noi si spune printre hohote de ras ca nu mai vrea.

Irina in schimb isi ridica bluza, ne arata burtica si zice "hai, gadila-ma, te roooog!!!"

Honey -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

vin si eu la raport cu una bucata sot racit cumplit, una bucata frate cu un inceput de raceala(locuieste cu noi) si una mamica inca viteaza inaintea virozelor chiar daca ieri am umblat toata ziua prin zapada, am parcurs 200 km dus, 200 km intors cu masina in niste conditii dificile de iarna. am dragele mele o bunica ce nu mai are putere sa lupte cu greutatile vietii(86 de ani), ne mai are doar pe noi, 3 nepoti. si de ceva vreme sta in pat, nu mai mananca, nu ne mai cunoaste, ufff ce greu e. nu o pot lasa singura si ieri a trebuit sa o aduc de la tara si am dus-o la un frate mai mare ce o va ingriji f bine. sper sa o punem pe picioare sa mai fie alaturi de noi perioada. tare grea e batranetea si singuratatea...daca as avea cum as lua toti batraneii de pe strada la mine acasa sa stea la cald
nu doresc sa va intristati, ci doar sa va amintiti si voi de toti bunicii de pretutindeni, caci mult sacrificiu au avut in viata...

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+ - Maria-Emilia
AMR 10+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

M-am sculat mai acusica si ma simt de parca sunt lovita cu plugul. O sa ma dezmortesc eu pe parcurs, dar acuma cand scriu sunt de plans. Am dormit tare prost azi-noapte (atat cat am dormit). Am mai avut si cosmaruri cu copii bolnavi.
Tocmai ma fericeam ca am terminat cu ele! Voi mai aveti vise urate sau ganduri urate sau numai eu am ramas defecta?

Eu nu prea beau cafea, iar in sarcina nici n-am avut chef, dar cred ca acuma mi-ar prinde bine una.

Hai, sa vorbesc de ceva mai sanatos!
Azi impodobim bradutul!!! Deabia astept si eu, ca m-a molipsit Dami.
Acuma, inca doarme ca de cand este acasa o huzureste cu orele de somn.

Merg in bucatarie ca vad pe acolo ce sa-mi fac de baut, ca sa ma trezesc nitel.

ANDIRA - Sanatate inca o data piticei!

Si a mea le are la greu cu gadilatul, iar eu nu inteleg de ce ii place atat, ca pe mine tare ma enerveaza sa ma gadile cineva. Daca Ar fi dupa ea ar vrea tot timpul, dar din pacate nu am intotdeauna chef sau timp.

ANCA_YARI - LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput