Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si asta e ultimul mesaj, ma duc sa extrag copiii din fata televizorului, ca sunt in stare sa ia toate cele 7 cd-uri la rand.

Anca_Iary - La Multi Ani, sa fii fericita, si sa vina sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

spre seara am mai avut putere sa fac si niste cumparaturi, dar nu din acelea care erau trecute pe lista de acasa si acum sunt in culmea fericirii ca am si eu cumparate cateva hainute pt mariuca mea, mi-am luat si o camasa de alaptat si tampoane pt sani, garmastan, baneocin si alte maruntisuri pe care le voi poza mai tarziu .
mi-am luat micul dejun in timpul cat v-am citit activitatea de ieri si ma pun pe asteptat mesteri prin casa: un electrician, un tehnician de la cablu si un instalator. sper sa iasa totul bine din ce mi-am propus sa fac azi.
un miliard de pupici pt toata mamicile de aici si de pretutindeni
PS. aseara am fost impresionata pana la lacrimi de sotul meu. nu prea am avut timp sa ne confesam inca sa ne spunem cam ce ne dorim de Mos Craciun, si imi spune ca poate anul acesta nu mai cumparam nimic caci deja am avem cel mai frumos cadou primit, si tanta de mine am intrebat ce anume? pt ca eram obosita si neuronul meu era inghetat, si dragalasaul meu sot mi-a pus mana pe burtica zicand ca asta e cadoul care ii implineste viata si nu mai are nevoie de nimic altceva

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+ - Maria-Emilia
AMR 10+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neatza burticute,
Va multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare si condoleante, cate un pentru fiecare, scuze ca nu nominalizez, dar sunteti prea multe,sincer apreciez. Viata merge mai departe, e un cliseu, dar e adevarat, singurul meu mare regret e ca nu a apucat sa=si vada nepotica, isi dorea foarte mult, dar cred ca ne vegheaza de acolo de unde e.
M-au trecut fiorii cand am citit despre Andra, sper sa fie totul bine, sa mai stea bebe in burtica la caldurica. Acum chiar astept cu nerabdare sa merg luni la doctor sa vedem cum stam si cu bebelina si cu cerclajul.
Rebiana, meriti bataita daca nu te cumintesti, te rog sa ai mai multa grija de tine,
Mi-am scos rezultatele, pe langa o usoara anemie a iesit putin aiurea APTT si IP Timp Quick care nu stiu ce reprezinta ma ajuta cineva?
Va pup deocamdata, ma duc sa=mi trimit sotul la cumparaturi...revin

Ramona, 27+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

APTT - Se efectueaza pentru a masura perioada de timp necesara sangelui sa se coaguleze. Testul APTT se efectueaza pentru a identifica diferite probleme in proceseul de coagulare.

TIMPUL QUICK - Evalueaza atat activitatea factorilor de coagulare dependenti de vitamina K, a factorului V si a fibrinogenului, cat si functia de sinteza proteica a ficatului, cu implicatii diagnostice si terapeutice.

Ma rog, sunt doua teste de coagulare, pe scurt.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

anca_yari cu multa sanatate si nastere cat mai usoara

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+ - Maria-Emilia
AMR 10+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Anca_Iaryun calduros La multi ani, si un bebe sanatos, voios voinic!
Andra Doamne ajuta sa mai stea bebe la caldurica. Aseara nu puteam sa adorm ca ma tot gandeam la tine, ca esti nevoita sa te rogi pt fiecare zi in plus
Andira ma bucur ca ati scapat de nesuferita aia de branula. Pupam labuta sa treaca repede.
Miri si eu am inca cosmaruri. Azi noapte am visat ca murise una din surorile mele. Nu va zic ca nici acum nu mi-a trecut starea aia de rau provocata de vis. Abia astept sa se faca 12 sa o sun, ca stiu ca azi noapte a fost la o petrecere si sigur doarme. Ma gandesc ca dc ii aud vocea o sa imi treaca si starea asta naspa.
Cu raceala sunt un pic mai bine, seara mai am asa reprize de curs robinetul; bebe asta nu are stare deloc, de 2 noptii e la asa ca dorm in reprize; am o ditamai lista de cumparaturi si nu stiu cand sa merg la cump sa nu fie super aglomerat: acum in weekend pe principiul ca lumea e plecata la tara la taiat de porc, sau luni pe pricipiul ca mai sunt oameni care lucreaza..Ieri am vrut sa imi platesc mobilu si era coada pana afara din magazin..e clar ca a inceput nebunia.

Total offtopic: vai , ce imi plac noile emoticoane!
LE: Cum naibii imi schimb semnatura - ca am mai crescut si noi - ca nu ma lasa reclama aia idioata sa intru in cont?!!

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Banc - ca nu a nai fost unul de mult timp

Test de dragoste neconditionata
Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii.
Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede...
-----------------------
Barbatii
S-a facut un studiu:
« De ce se dau jos din pat barbatii la mijlocul noptii ? »

Rezultatele :
- sa bea apa : 5%
- sa mearga la « buda » : 12%
- sa mearga … acasa : 83%
--------------------------

1. Barbatii sunt precum vacantele.
Nu dureaza niciodata suficient..

2 Barbatii sunt ca si bananele.
Cu cat imbatranesc, devin mai putin fermi.

3. Barbatii sunt ca si timpul.
Nu poti face nimic sa-l schimbi.

4. Barbatii sunt ca si cafeaua.
Cei mai buni sunt calzi, tari si te tin treaza toata noaptea.

5.. Barbatii sunt ca si computerul.
Dificili de inteles si in mod constant fara "suficienta" memorie..

6. Barbatii sunt ca si publicitatea.
Sa nu crezi niciodata un cuvant din ce zic.

7.. Barbatii sunt ca si contul in banca.
Fara bani nu prezinta interes.

8. Barbatii sunt ca si popcorn-ul.
Te satisfac dar doar pt. putin timp.

9. Barbatii sunt ca si ninsorile.
Nu sti niciodata cand vin, cati centimetri au si cat dureaza.

10. Barbatii sunt ca si copiatoarele.
Servesc doar la reproducere.
-------------------
- Stiti care e diferenta intre Romania si Somalia?
- In Somalia nu se moare si de frig.
------------------

De ce pe vremea comunismului,magazinele erau la un km distanta?
Ca sa nu se incurce cozile intre ele.
----------

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Raportez si eu gatul in pioneze, m-a deranjat toata noaptea dar credeam ca un ceai cald il va linisti, dar nu prea. din contra am o stare tot mai nasoala..dureri de cap, sinusuri infundate, tuse behaita si ace in gat !!! Si imi propusesem mai multe pe ziua de azi, dar cred ca le las balta. Macar sa pun mancarea pe foc...

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ancayari fii fericita si sanatoasa alaturi de copilasi:)
si poate rezolvi cumva sa poti scrie din nou!

ioana28 sanatate multa! sper sa nu.ti inceapa vreo viroza ceva

denisa pofta mare la porc :) gata cu hainutele, le.ai aranjat?

oanka sanatate sotului si fratelui :)

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioana- sanatate, i-a ceva de gat. Stodal sirop sau Homeogene 9 sau remedii naturiste rocomandate de fete
Roxana- gata cu hainutele. Mai am sa videz sacii, dar nu am chef de montat aspiratorul doar pt atat. Ii videz cand bag si aspiratorul in casa.
Daca aveti chef sa va uitati la poze cu hainutele primite:

http://picasaweb.google.ro/deni757/HainutePrimite#

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput