Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 9
cris_mario spune:
Fetelor eu tot am contractii
...si ieri am avut si azi noapte....dar pana sa adorm a fost crunt...cand dureroase cand nedureroase

...nu stiu ce sa spun,ptr ca efort prea mare nu am facut zilele astea...adica nu am dat in greu cu treaba pe care am facut-o
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolcris22 Ale3csa...stiu ca tu nasti la Caritas...cum e spitalul, perosnalul si unde este situat? Eu habar nu am....in caz ca vine momentul inainte de 6 ian acolo trebuie sa merg dupa recomandarea doctorei mele. 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Si e www.reclamamascataatentie/Spitalul-Clinic-Caritas-Acad-Prof-Dr-Nicolae-Cajal-s_harta_detalii_2268.html" target="_blank"> aici .
35+
AMR 5 saptamani!
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario Fetelor eu tot am contractii ...si ieri am avut si azi noapte....dar pana sa adorm a fost crunt...cand dureroase cand nedureroase![]() ![]() ...nu stiu ce sa spun,ptr ca efort prea mare nu am facut zilele astea...adica nu am dat in greu cu treaba pe care am facut-o![]() Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Offf..stai linistita in patut, incearca sa dormi si ia no-spa....aseara doctora mea mi-a spus ca dk intr-o ora nu-mi trec nici cu no -spa sa fug la spital....chiar si dk nu-s dureroase!!
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
malina_mircu spune:
Nu am mai scris de mult dar acum simt nevoia sa scriu ceva ca poate Roco se mai linisteste putin. Cred ca ai vazut numai cazurile dificle si nasterile la care travaliul a durat f mult.
Eu am avut nastere indusa in saptamana 40 (deci 39+) pentru ca urma Pastele. Si desi se spune ca este mult mai dureroasa decat cea normala eu am fost f multumita.
La ora 8 mi-a rupt membranele si mi-au pus un supozitor,
la 9 nu aveam nimic, mi=au pus o perfuzie si inca un supozitor (habar nu am cu ce).
La ora 13 am nascut la prima si singura contractie pe masa de travaliu - deci in 5 min.
Asta dupa 4 ore de travaliu, la prima nastere, nastere indusa, fara nici un fel de contarctii cand am venit in spital si desi dr zisese ca pana seara o sa nasc.
Si dureri nu am avut f mari ca mi=au facut /dat mialgin (habar nu am cum se adiministreaza), oricum am intels ca nu e f tare dar la mine a mers ok. Ok recunosc la expulzie am tras un tipat pt ca m-a durt cand a taiat cred, sau cand a iesit.. dar in rest a fost suportabil.
Si la noi travaliul este practic cu moasele, iar dr vine numai la expulzia propriu zisa, in rest nu l-am vazut. Si nici macar nu poate sta cineva din familie - care ar fi un sprijin moral f bun. Iar de dus nici vorba... cel putin eu nu am avut unde la prima nastere.
In afara de plimbari pe jos inainte de nastere (imi zisese cineva ca asa o sa nasc repede )![]()
nu am facut nimic deosebit.
Deci se poate si travaliu scurt la nastere indusa. Deci fi optimismta. Normal ca tuturor ne este frica, dar nu putem decat sa speram ca va fi bine, repede si usor.
pupici 
Malina
31+ si
Dani (5 aprilie 2004)
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicolcris22
Offf..stai linistita in patut, incearca sa dormi si ia no-spa....aseara doctora mea mi-a spus ca dk intr-o ora nu-mi trec nici cu no -spa sa fug la spital....chiar si dk nu-s dureroase!! 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
ms frumos nicol...asta o sa fac..orikm akm stau in patutz..mai vn asa sa vad ce ati mai scris voi

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
malina_mircu spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR DE LUNA ASTA 

sanatate multa, recuperare grabnica, bebelusi sanatosi si mancaciosi, rabdare si nervi tari. Si aveti grija sa va menajati si sa cereti ajutor.
Sanatate tuturor si nastere usoara LA TERMEN. Deci nu va mai prostiti cu contractii si alte alea
. Glumesc aveti grija de voi si va odihniti si luati NoSpa.
pupici 
Malina
31+ si
Dani (5 aprilie 2004)
mariucasara spune:
cris_mario fuga in pat! Cu no spa forte ca e devreme tare. Si in plus pe Giurgiu-Bucuresti (pe unde mergi si tu) e cam jale cu traficul...deci tine bebe la caldurica.
cristies la noi cred ca e mai rau ca in Bucuresti. Ca ninge viscolit de azi-noapte si nu da semne sa se opreasca...Dar daca a vrut copilul in zapada a trebuit sa ies macar putin.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
34+
Sebastian Petru
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui elefantica Nicolcris22 ...stiam pps-ul pe care l-ai trimis pe contul comun ...tot ce pot sa spun este ca l-am primit cu vre-o luna inainte de a afla ca sunt insarcinata si a cantarit foooooarte mult in luarea deciziei mele, in sensul ca imi tot rasunau in cap cuvintele respective ...asa ca trimite-ti-l cu incredere mai departe ...poate face minunui ...este insa fooooarte trist ![]() ![]() ...Elena, 33+![]() Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Si eu il stiam de mult, exact de cand am ramas insarcinata si inca o data mi-a intarit credinta ca nu voi face avort niciodata!
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario Fetelor eu tot am contractii ...si ieri am avut si azi noapte....dar pana sa adorm a fost crunt...cand dureroase cand nedureroase![]() ![]() ...nu stiu ce sa spun,ptr ca efort prea mare nu am facut zilele astea...adica nu am dat in greu cu treaba pe care am facut-o![]() Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Ia baga-te matale la patut cu no-spa. Tu zici ca nu dai in greu, dar mersul prin frig si joaca cu baietii se pune...
Deci stai cuminte ca scoatem facaletele.
35+
AMR 5 saptamani!