Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

draga roco1617, credeam ca eu am necazuri cu sistemul medical din municipal, dar ce povestesti tu - tocmai dintr-o tara "civilizata" cum e anglia - ma face sa vad lucrurile intr-o noua perspectiva ... imi pare rau ca te asteapta asa o nastere, singura atitudine posibila este una pozitiva - poate in emotiile momentului nu o sa mai simti tot ce e mai rau: una este sa vezi pe ceilalti trecand printr-o experienta si cu totul altceva este cand treci tu insati ... poate ca nu e chiar asa de rau cum pare cand vezi la altii ... in conditii extreme oamerii sunt mult mai rezistenti - iti doresc sa ai puterea sa treci cat mai usor prin acest proces!

35+ cu
a mai ramas o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Buna seara fetelor ,

Am fost la ecografia si eu astazi la ecografia doppler si in sfarsit m-am intilnit cu doctorul superior care mi-a facut si ecografia .

Va anunt ca m-au programat la nastere indusa pe 30 decembrie seara .

Sunt ingrozita de acest procedeu sunt suparata Nu am putut sa-l conving sa imi faca cezariana ma ia cu groaza cand ma gandesc ...........mi-au spus ca in caz ca in teremn de 36 de ore nu se declanseaza cu inductia respectiva atunci va lua in calcul o posibila cezariana dar ca el e militant impotriva la cezariana si ca el e cel care decide .

Ce sa va zic nu stiu daca ma puteti intelege dar dupa perioadele in care am stat internata acolo am ramas ingrozita de ce am vazut prin ce trece o femeie cand se aplica acest procedeu de inductie ........eu una nu pot sa rezist la asa ceva si .........astia nu vor sa ma inteleaga.

Roxana ( Alexandru Tudor )

offff nu o fii draq asa de negru, incearca sa ai asteptari mai roz de la inductia asta nu e obligatoriu sa fie asa cum crezi tu si nu e neap nasol la toata lumea ca daca ar fi asa nasol nu ar mai face, te cred ca esti speriata dar incearca sa nu mai fii sa vezi mai pozitiv situatia stii cum e de ce tie frica nu scapi, dute mai increzatoare si pune mai mult accent pe lucrurile imbucuratoare gen o sa il vezi pe bebe imediat dupa inductia aia urata si o sa il tii in brate etc gandeste te ca si cum tu ok stii ca inductia e nasoala dar bebe nu treb sa afle asta ca sa nu ii fie frica sa vina afara, ok? so hai sa pastram un secret ptr bebe si sa nu te mai gandesti asa mult si rau despre nastere stiu ca e greu , dar incearca....stiu ca suna copilareste ce ti-am zis dar deh vine de la una care sufera de sindromul Peter Pan la mine functioneaza mereu toate copilariile in care cred cu tarie si ma tin departe de lumea urata, io stau pe norisoru meu roz asa ca esti invitata pe acelasi norisor

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:

Buna seara fetelor ,

Am fost la ecografia si eu astazi la ecografia doppler si in sfarsit m-am intilnit cu doctorul superior care mi-a facut si ecografia .

Va anunt ca m-au programat la nastere indusa pe 30 decembrie seara .

Sunt ingrozita de acest procedeu sunt suparata Nu am putut sa-l conving sa imi faca cezariana ma ia cu groaza cand ma gandesc ...........mi-au spus ca in caz ca in teremn de 36 de ore nu se declanseaza cu inductia respectiva atunci va lua in calcul o posibila cezariana dar ca el e militant impotriva la cezariana si ca el e cel care decide .

Ce sa va zic nu stiu daca ma puteti intelege dar dupa perioadele in care am stat internata acolo am ramas ingrozita de ce am vazut prin ce trece o femeie cand se aplica acest procedeu de inductie ........eu una nu pot sa rezist la asa ceva si .........astia nu vor sa ma inteleaga.

Roxana ( Alexandru Tudor )

Roxana ai incredere....incearca sa nu te stresezi suplimentar...Dumnezeu va avea grija de tine si de bebele tau...Moralul sus...gandeste pozitiv ...si va fi bine.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

roco, imi pare rau ca ti-au indus asa o stare de frica. eu as pleca in romania,sa nasc maine, cu sau fara semnatura. si eu stiam ca la colstaza se face inducere/ceza la termen minim, adica 37 s. daca ati luat deja decizia sa ramaneti acolo sa nasteti, incearca sa faci tu tot ce consideri bun pt tine si bebe. cum zicea si lorex, ia-ti de acasa calmante, spune-le ca vrei injectia cu oxitocina mai repede, etc

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

simionette JOS PALARIA....dumnezeule ce degajata esti...cu vintele tale ne mai ridica moralul pt...marea intalnire..( vb cuieva) dar in acelasi timp...nu putem sa nu ne gandim ca totusi...noi traimm in romania. acu o intrebare prosteasca...k nu ne-ai pov de nastere...s-a folosit epidulara? te-au taiat? ( epizo?)

danyelena da mare ghinion ai avut...acu cand tre sa fii linistia..o sa treaca dar...na, asa de sarbatori...

viv4 si alexutza daca nu ati vz..va recomand filmul..nunta a la grec,,,f tare

35+ LUCA

Vazut! ras! da io-s mai nebuna, mai crizata, mai zgomotoasa decat toti asa ca ies din tipar ! LOL!

Si prietenii mei stii bine ca se zice ca aratami cu cine umbli sa sa iti spun cine esti...prietenii mei la fel! Sotul meu la toate petrecerile e debusolat! nu intelege cum putem fii mai nebuni si muuult muult mai galagiosi ghiar si decat grecii!

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Ale3csa...stiu ca tu nasti la Caritas...cum e spitalul, perosnalul si unde este situat? Eu habar nu am....in caz ca vine momentul inainte de 6 ian acolo trebuie sa merg dupa recomandarea doctorei mele.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Roco, tinem pumnii sa fie bine. Ma uitam la datele tale, ei iti induc nasterea cu doar o saptamana inainte de DPN, care se poate sa fie in acelasi timp. Sau poate vine bebe mai repede.
Nu stiu ce sa zic de sistem. Pe de-o parte cred ca e bine sa stai mai mult acasa chiar cu posibilitatea sa nasti acasa - la noi asa ceva e imposibil datorita conditiilor precare din foarte multe locuinte. Si trimisul acasa la fel cred ca e de bun augur, impreuna cu familia uiti de depresia post-partum, nu mai auzi toate povestile (oribile) din spital. Nasa mea a dat spaga a doua zi sa poata pleca pentru ca plangea mai mult decat bebe de ce auzea...
Grabitul cu cezariana, la fel. Nu zic, in cazuri urgente da, dar doar asa... de amorul artei cum se face la noi.
Si cred ca mai e o chestie. Daca la particular costa 7000 de lire tot atat costa si la stat, doar ca suporta statul. Si ei se gandesc ca daca la primul iti fac "gratuit" cezariana, o sa ajungi sa costi statul 21000 de lire (la 3 copii). Si poate ca ei dau explicatii pentru chestiile astea. Si la noi se fac o gramada de hartii dar fiinca nu le verifica nimeni...

Ce nu inteleg e lipsa personalului. Si la noi se plang ca nu sunt suficienti dar sigur nu e asa... Si nu mai vorbesc de personalul specializat...

Si daca-mi permiti un sfat... mergi scumpo in Bahrein. Fetele din Anglia fac copii la 15 ani si nu stiu cu cine? In Ro fac la 11 si nici nu stiu de ce ii fac (adica ce i-a adus in burtile lor). Si daca te-ar determina sistemul nostru sanitar... nu uita ca "Moartea domnului Lazarescu" a fost filmat in Ro. si roaga-l pe bebe sa te ajute.

Tanaion, lui Toma sa treaca.

Mariucasara, ce cauti afara? Sau la voi e mai bine decat viscoleala de la Buc?

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Lorex sa stii ca nu ai pierdut prea mult.Cu adevarat Anglia e frumoasa ca tara dar nu mai frumoasa ca Romania.Sa stii ca aici violentele drogurile crimele si nesiguranta sunt la putere .Noi ca si popor consider ca din punct de vedere al societatii si al educatiei respectului suntem cu mult mai avansati fata de ei .Aici au ca sa zic asa brandul si faptul ca na studiezi in Anglia si diplomele sunt apreciate peste tot in lume insa in rest societatea lor mi se pare un dezastru .....educatia copiilor parinti drogati ,alcolici cat cuprinde .....multe mame singure ....fac copii de la 15 ani .....si nu stiu cu cine .....ma rog ar fi o poveste intreaga .Eu am locuit o mare perioada in Emiratele Arabe si pot sa-ti spun ca tara ca acolo nu am intilnit din toate punctele de vedere .
M-am format profesional au un sistem medical super atat de stat cat si privat despre servicii nu am cuvinte ........cand am venit aici acum 2 ani am fost socata .....fac un master aici si asta ma tine altfel dupa ce termin studiile si eu si sotul ori revenim in ro ori ne ducem inapoi in zona acolo qatar ,emirate ,baharein .

Multumesc roco! pentru descriere, chiar sunt shocata....mi-ai sters orice urma de regret ca n-am emigrat acolo.
Imi pare rau ca te-au tinut "prizoniera" acolo si nu ai putut s apleci..
Asta e , deacuma tot ce ne ramane este sa te incurajam!!
Gandeste pozitiv, ca alta solutie nu mai ai decat sa "lucrezi la psihic". Gandeste-te ca tu o sa treci usor peste asta , ca nu esti ca celelalte fete si ca in final totul va fi minunat cand iti vei tine puiul pe care ti l-ai dorit atat de mult la piept!!!
Uita-te la fetele noastre care deja au nascut cat sunt de fericite.
ia exemplul Andre-linei care a trecut printr-un travaliu lung si dureros iar acum e cea mai fericita mamica!!
Asa o sa fiti si voi in final!
Roaga-te mai mult!Asta iti va da putere si incredere.Te va linisti.
Oricand te vei simti deprimata sa treci pe la noi s ate descarci.
Mereu vom avea o vorba buna pt tine!

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Ale3csa...stiu ca tu nasti la Caritas...cum e spitalul, perosnalul si unde este situat? Eu habar nu am....in caz ca vine momentul inainte de 6 ian acolo trebuie sa merg dupa recomandarea doctorei mele.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Eu am deschis un subiect separat pe tema asta. Uite aici: nastere la caritas

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

roco.........imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin atatea..ar fi trebuie sa sarcina ,perioada asta sa fie una frumoasa nu cu atatea probleme...despre "conditiile" din spitalele de akl si mai ales despre medici...nu prea mai am ce sa spun...ma intrebam daca nu cumva ai scris gresit/nu ai modificat orasul in care stai/tara ...ma asteptam la altcv....multa putere sa treci peste...si cum spunea si lorex roaga-te mult la Dumnezeu sa fie alaturi de tine si bebe.

tana ai mare grija sa nu iei raceala si tu...iar ptr baiat multi pupici(baiatul meu cel mare a fost si el racit si s-a pus pe picioare cu ospen -la 8 ore- si paxeladin,poate te ajuta cu cv)

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput