Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malina_mircu FELICITARI TUTUROR MAMICILOR DE LUNA ASTA ![]() ![]() ![]() ![]() sanatate multa, recuperare grabnica, bebelusi sanatosi si mancaciosi, rabdare si nervi tari. Si aveti grija sa va menajati si sa cereti ajutor. Sanatate tuturor si nastere usoara LA TERMEN. Deci nu va mai prostiti cu contractii si alte alea pupici ![]() Malina 22+ si Danutz (5 aprilie 2004) |
M-ai bagat in ceata. In cate saptamani esti? Merci de incurajari. Si eu mi-as dori sa stea cineva cu mine in timpul travaliului.

35+
AMR 5 saptamani!
nicolcris22 spune:
Multumesc cristiespt informatiile despre caritas....sper sa nu fie cazul sa ajung acolo...dar dk e ceva sa am macar habar!
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cristies spune:
| citat din mesajul lui nicolcris22 Multumesc cristiespt informatiile despre caritas....sper sa nu fie cazul sa ajung acolo...dar dk e ceva sa am macar habar! ![]() 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Cu placere
. Iti doresc sa stea bebe pana la termen!
35+
AMR 5 saptamani!
malina_mircu spune:
M-ai bagat in ceata. In cate saptamani esti? Merci de incurajari. Si eu mi-as dori sa stea cineva cu mine in timpul travaliului. ![]() |
In 31. Era semnatura veche.
alexutzzza spune:
cris.mario 

bine ai venit in clubul PAT
, ma bucur ca te-au bagat fetele in pat, no-spa forte poti lua 3 sau 4 pe zi sunt mai bune decat normale si satu IN PAT ajuta enorm, eu am fost alt om dupa ce weekendul trecut am stat numai in pat sechestrata de sot
adica sapt asta am putut sa mai fac una alta fara sa am contractii (bine, nici nu am exagerat)
34+
Yannis
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malina_mircu
In 31. Era semnatura veche. pupici ![]() Malina 31+ si Danutz (5 aprilie 2004) |
Aha, atunci te asteptam mai des cu vesti ca se apropie momentul de facut galerie.

35+
AMR 5 saptamani!
Yasmine spune:
| citat din mesajul lui roco1617 Buna seara fetelor , Am fost la ecografia si eu astazi la ecografia doppler si in sfarsit m-am intilnit cu doctorul superior care mi-a facut si ecografia . Va anunt ca m-au programat la nastere indusa pe 30 decembrie seara . Sunt ingrozita de acest procedeu sunt suparata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu am putut sa-l conving sa imi faca cezariana ma ia cu groaza cand ma gandesc ...........mi-au spus ca in caz ca in teremn de 36 de ore nu se declanseaza cu inductia respectiva atunci va lua in calcul o posibila cezariana dar ca el e militant impotriva la cezariana si ca el e cel care decide .Ce sa va zic nu stiu daca ma puteti intelege dar dupa perioadele in care am stat internata acolo am ramas ingrozita de ce am vazut prin ce trece o femeie cand se aplica acest procedeu de inductie ........eu una nu pot sa rezist la asa ceva si .........astia nu vor sa ma inteleaga. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roxana ![]() ( Alexandru Tudor ) |
Parerea mea e sa nu te stressezi aiurea. Pot sa-ti spun ca am nascut de doua ori normal, prima data cu inducere si a doua oara spontan. Este cunoscut ca in strainatate nu se incurajeaza cezariana. Este o interventiechirurgicala, care ascunde mai multe riscuri decit nasterea normala. De data asta la mine copilul e cu angajare pelvina, si singurul motiv pentru care eu de data asta voi avea o cezariana este ca la nasterea pelvina se poate luxa soldul copilului, este singurul motiv pentru care nu incerc sa nasc normal de data asta. Sper din tot sufletul ca micuta sa se intoarca, asa voi putea naste natural. Fii increzatoare ca vei avea tot suportul la nastere si ca vei reusi!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cu placere . Iti doresc sa stea bebe pana la termen! 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Multumesc la fel!!

34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
cris_mario spune:
mariucasara,cristies,alexutzzza va multumesc frumos de griji
,stau in pat,sincer nu am facut nimic de azi dimineata si nici nu am de gand..i-am citit lui Mario niste povesti si acum ma uit pe un catalog ikea![]()
no spa forte nu am in casa,doar normal,deocamdata e ok cu asta,iar drumul aici la noi stiu ca e cam varza ca a plecat sotul dimi la serv..iar afara nu mai ies..DELOC...
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Aseara dupa ce am fost la doctor, am trecut prin Cora si m-au luat niste dureri de pelvis...toata nopatea m-a durut....Ma gandesc ca e bine ca bebe incearca sa-si fac loc si sper sa si reusesca ca sa nu ajung la cezariana.
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!

Danutz