Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 11
cris.dogarel spune:
cris_mario, si tu, brutus?
sa treaca rapid si sa nu revina
plateea, pai bine, ma, ceri capitol sa umpli 30 pagini si apoi fugi??
ne strecori in mesaj ca esti "duamna doctoritza" abia acum, cand puteam si noi sa terorizam pe cineva cu intrebari atata timp![]()
![]()

danyelana, pupam gravidutza eroina, dar ai grija la efort zilele astea cat e sotzul beteag, da?
Vi4i, ce faci? cum mai e? si ce ai vrut sa zici ca "ai sotzul perfect", sau am visat io?

Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolcris22 Ale3csa...stiu ca tu nasti la Caritas...cum e spitalul, perosnalul si unde este situat? Eu habar nu am....in caz ca vine momentul inainte de 6 ian acolo trebuie sa merg dupa recomandarea doctorei mele. 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Dupa cum vad ti-a raspuns cristes
.. Eu am numai cuvinte bune despre Caritas .. Sunt doctori extraordinari si cum spuneau fetele din topicul deschis de cristes nespagari. Saloanele sunt ff calduroare .. Eu am stat o noaptea acolo cand era un ditamai gerul afara si am dormit neinvelita si cu geamul deschis. Ce nu stiu este de neonantologi .. Nu m-am interesat dar am s-o fac sapt viitoare .. Caci mi se pare ff important ce se intampla cu bebele si pe mainile cui il las. Pt ca eu cred ca stii deja ca la Caritas nu tii bebele cu tine in salon .. Spitalul este pe str. Traian. De la Unirii cobori din 104 la a 3 -a statie traversezi vis-a-vis mai mergi un pic si intri pe o straduta la stanga. Este imediat spitalul .. Oricum pe oricine intrebi acolo iti va spune 
31+
Yannis AndreiPoze
al3csa spune:
Mai fetelor dar ce e cu voi?? Nu ati prea avut activitatea azi .. Da stiu ma asteptati pe mine ![]()
![]()
... Pai se poate ieri am scris un cap in cateva ore si azi pana acum doar jumate??
...
Eu azi nu am reusit sa ajung la munca .. M-am trezit la 7 jumate si cand am vazut ce e afara am sunat si m-am invoit .. Oricum nu m-ar fi lasat nimeni sa ies din casa pe vaju ala .. Dar e asa de frumooooos .. Ce as vrea si eu sa ma tavalesc un pic prin zapada asta ... Ooof .. Da lasa ca ma revansez eu la anu .. ![]()
de abia astept .. 
31+
Yannis Andrei
Poze
lorex spune:
| citat din mesajul lui roco1617 Cand am fost diagnosticata cu colestaza de sarcina cred ca m-au vazut mai mult de 5 doctori din astia stagiari si nimeni nu stia ce am si pana la urma cand sa gasit unul mai priceput mi-au confirmat si mi sau dat un print din sistemul lor de la spital cu procedura de tratament care o vor aplica pt aceasta boala conform protocolului din spitalul respectiv adica ei asa lucreaza bazat pe ce scrie pe hartie conform sistemului . |
Astia fac medicina pe internet sau cum mama naibii ajung medici??
Eu n-am pregatire medicala, dar i-am spus lui Vivi din prima sa se caute de colestaza numai dupa ce a descris ea ca simte.
Intradevar, e f greu sa-ti dai sema

29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
al3csa spune:
roco1617 nu-mi vine sa cred ca spui tu acolo despre renumita Anglie .. Ooof imi pare tare rau ca treci prin asa ceva .. Si eu care ma gandeam ca sunteti asa de fericite ca ati scapat de sistemul nostru de kk .. Eu credeam ca Romania este ultima tara unde ti-ai dori sa nasti .. dar bag de seama ca nu este nici pe departe asa .. Ce pot sa-ti zic ..??? Curaj ca mai este doar un pic si eu cred ca atunci cand iti vei vedea puiul vei uita de tot .. Sper sa nu fie dracul chiar atat de negru .. Tu esti si ff speriata acum si vezi numai partea goala a paharului .. Sper insa sa nu fie asa .. 

31+
Yannis Andrei
Poze
lorex spune:
| citat din mesajul lui mariucasara cris_mario fuga in pat! Cu no spa forte ca e devreme tare. Si in plus pe Giurgiu-Bucuresti (pe unde mergi si tu) e cam jale cu traficul...deci tine bebe la caldurica. ![]() cristies la noi cred ca e mai rau ca in Bucuresti. Ca ninge viscolit de azi-noapte si nu da semne sa se opreasca...Dar daca a vrut copilul in zapada a trebuit sa ies macar putin. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru |
Mariuca , vezi daca nu stiu de unde esti degeaba spui ca la tine ninge mai tare ca la bucuresti

Unde e mai rau ca la bucuresti? ca fratele meu e sechestrat pe la urziceni din cauza viscolului..
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

al3csa spune:
Fetelor gospodine .. ce ma faceti si voi de mancare??? Dati-mi si mie o idee ca eu numai stiu ce naiba sa mai fac ... 
31+
Yannis Andrei
Poze
aylin_tarcan spune:
am revenit si io pe plaiuri mioritice, adica acasa. am fost la hambarului sa rezolv cu restantele de alocatie (de un an, de se crucesc tantile alea de acolo).
e asa de frumos afaraaaa, zapada, ningea, mi-a placut foarte mult.
asa....si frustrata fiind ca stau in victoriei si aici nu ai magazine (doar banci si un mega image), cum am dat de cartiere normale cu magazinase, am si intrat in vreo doua si i-am luat copilului o pijamaluta, un pulovaras, doua caciulite si o papusica, din magazinele alea de totul la 12 lei. visul meu, daca va puteti imagina, e sa ajung la piata, la tarabe. m-am saturat numai de magazine scumpe pe care le am eu prin zona.
si uite asa au trecut 4.5 ore.
yasmine, sunteti niste frumosi si copiii seamana cu tine mult.
miremia, felicitari pentru vestile bune de la eco!
vi4i, nici eu nu mai spun nimic, pentru ca si eu sunt de acord cu lorex, sunt destul de transanta, putin toleranta si nedispusa la comprosmisuri in asemenea situatii. nu lasa capul jos, nu te lasa umilita, gandeste-te bine si sa dea Domnul sa iei decizia cea mai buna atat pentru tine cat si pentru sufletelul mic!
plateea, ce vorbesti tu acolo tarte cu banane caramelizate??!!!!! cum le-ai facut?
roco, la noi nasterea ti se induce cu oxitocina, care declanseaza contractiile deci travaliul si dilatarea implicit. nu e mai rea decat nasterea normala, si in mod absolut, e mai buna decat cezariana. eu am vazut multe nasteri induse care au decurs foarte bine. ce descrii tu acolo e de cosmar. ce inductie e aia in care ai travaliu de 2-3 zile fara dilatatie? bizar.
cum la o ora sa faci dus? eu nici nu ma puteam ridica din pat dupa o ora.... dar ce e acolo? e jungla? eu am o prietena care a nascut la londra, si era cam ca la noi. adica nimic asa de horror. curaj, si gandeste-te ca o sa ii dai pe spate pe toti cu cat de repede ai nascut
nu toate organismele reactioneaza la fel, nu toate femeile tolereaza durerea la fel, nu te lua dupa ce ai vazut. din afara totul pare mai nasol. o sa vezi ca o sa fie bine, si pastreaza o atitudine optimista si curajoasa! sa vezi ca te ajuta!
tana, sanatate multa lui toma, ia oscillo ca sa nu o iei si tu, si atentie mare cu drumul la doctor! asteptam sa ne povestesti!
cris_mario, si ce iei pentru contractii? acum macar stai cuminte in patut? nu sta cu ele, ia antispastice!
fetele, pe mine inca ma mai doare muschiul (sau ce o fi) ala din interior de acolo. ce as putea lua pentru o durere musculara (ca aspirina nu am voie)? ce m-ar putea ajuta sa se decontracte?
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
lorex spune:
Alecsa, La mine a venit mama sa-mi faca o ciorba de pui de tzara ![]()
Si eu am pana de idei...incearca o salata orientala ca e usor de facut ![]()
Aylin, habar n-am...incearca un paracetamol? ca e antiinflamator si stiu ca nurofen nu e voie...
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....11 de zile pana la urmatorul eco 
mitumac spune:
Noi vom manca niste cartofi prajiti cu salata de varza murata...ne este un pic de pofta...mai mult sotului, decat mie.
32