Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Saptamana asta am avut ciorba de curcan acrita cu zeama de varza si varza murata.
nici eu nu prea stiu ce sa fac pt saptamana viitoare.
o tocanita de ciuperci, mazare, mai vedem...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Ale3cs off nici eu nu stiu ce sa mai gatesc!!!
Maine fac o ciorbita de coco#351; ca am primit de la tara 2 mari si vigurosi....in rest nu stiu, nu am pofta de nimic.
Asteptam idei...

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

hmmm...cartofi prajiti cu varza murata...da da!!!suna tare bine! Mie imi plac mult cartofii prajiti cu mujdei si oua ochiuri...cam nesanatos, dar na!
Cred ca o sa fac sambata niste copanele la punga cu cartofi cu tot....nu am mai facut de mult!

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Mamidepuiuti, roco, cristies multumesc sii tie cris_mario si pt sfaturi
Cris_mario au inceput si la tine contrctiile, ufff. Dsca n-ai No-spa forte poti sa iei doua No-spa normale deodata ca e acelasi lucru.

Am incercat sa chem un taxi sa merg cu Toma la dr si de acolo la ginecolog si nu vine niciunul . Sunt ingrijorata ca abia se tine pe picioare... Sper sa ruseasca sa plece sotul de la serviciu sa ne poata duce.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Petra multumesc, acum am vazut msg tau.
In loc de aspirina, ia paracetamol. Nu ca m-as fi molipsit de la englezi, dar stiu ca face bine si la durerile musculare.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor gospodine .. ce ma faceti si voi de mancare??? Dati-mi si mie o idee ca eu numai stiu ce naiba sa mai fac ...

31+ Yannis Andrei

Poze

io pot sa iti zic ceva de ne-gospodine, dar... rapid: eu si ana am papat azi cartofi, morcovi si brocoli, facute la abur la aparat. se face in 20', teoretic e fff dietetic, dar noi am pus sos bechamel peste, ca ana nu papa decat cu sos alb..
in mod normal pun si peste (somon) in primul vas (dar de vreo 4 zile nu mai vreau carne), apoi cartofii cu morcovi in vasul 2 si brocoli sau conopida sau dovlecei sus.
daca nu ai vas de gatit cu aburi, cartofii merg cu morcovii la cuptor, iar brocoli fiert in apa sarata 10'.

sa ai pofta!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu mi-am trimis soata sa-mi ia niste costita afumata .. vreau sa fac o ciorba de fasole ... Si felul doi cred ca fac niste pilaf rosu .. Cartofi prajiti am tot mancat .. desi imi plac la nebunie .. Cred ca de aia m-am facut cat vaca .. Dar deh ce sa facem .. pofte .. .. Si ciorba am tot facut .. dar mie imi place numai aia de pui .. Si la fasole tot poftesc de ceva vreme incoace. Mi-e cam lene dar rebuie sa ma adun .. cred ca ma duc sa profit de ziua mea libera pe motiv de vreme .. si fac de papa

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Bun venit pe lume, Florin Cristian! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Felicitari micky_mika!

cam tarziu, stiu, ... dar stiu ca se iarta...
am apucat sa citesc din urma zilele astea, dar n-am mai scris nimic; am fost cand pe-acasa cu treaba, cand plecata tot cu treaba; acum m-am apucat de curatenie si sper sa termin pana diseara... asa cu pauzele astea dese merge mai greu

mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mersi lorex si tana. o sa incerc un paracetamol si un no spa

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

tana...ms..o sa incerc cu 2 normale
aylin..iau no spa normal

eu aseara am papat spaghete ..si azi cartofiori la cuptor cu ciocanele...maine taiem porcul

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput