Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 20
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea la noi in nordul tarii, nimeni nu calculeaza IR-uri. ori nu stiu, ori le e greu. nimeni, nimic. placenta e ok, e suuper ok. singura problema pare sa fie lichidul in cantitate mica. si... nici pe ala nu mi-l explic, ca beau lichide ca setila. si mananc... mai mult ca sotul. ca o termita din aia ucigasa. si totusi... am plecat de la 72 de kile, am juns la 68, acum la 75, si... cam atat. si da, stiu ca la echo sunt marje de eroare, stiu si ca nu e foarte semnificativa greutatea calculata, dar... stiti si voi... cand 3 oameni iti spun ca esti beat, te duci de te culci. si... mie la 3 dr. separat, si calculate valorile la mine acasa, cu manuta mea, si tot nu iese. si-s amarat, ca vai de mine. e groaznic ca nu stiu, si nici nu imi dau seama ce e aiurea. la mine, sau la bebe, si care e baiul. cum sa ma linistesc, cand dr. zic "ceva nu e bine, dar nu stiu sa iti spun cauza!"??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 34+ cu ![]() |

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
zookey eu nu i-as rata nici pe cei trei "care sunt"...![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Zookey spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti zookey eu nu i-as rata nici pe cei trei "care sunt"... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
SUNT MICI .... mai rau imi starnesc apetitul
!
Zookey spune:
Mai aveti cumva interpretarile acelea ale ecografiilor ? Stiu k se postasera la un moment dat .....
mamidepuiuti spune:
o seara frumoasa si tie dianami si multumim pt vestile de la micki_mika...

cornelia,mami de
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
zookey, zi ce ai pe acolo, si te lamuresc pe loc, ca mi-e lene sa caut... da abrevierile, si te clarific
34+ cu 
Zookey spune:
| citat din mesajul lui plateea zookey, zi ce ai pe acolo, si te lamuresc pe loc, ca mi-e lene sa caut... da abrevierile, si te clarific 34+ cu ![]() |
Pai ...
DBP - stiu k e circumferinta capului - la noi a iesit azi mai mare cu o sapt
FL - femur parca - asta e mai mic e de 32 sapt
AC si HC ? Aste nush ....
AC a iesit mai mic de 32 sapt
HC mai mare de 36 sapt ....
greutatea ti-am zis 2.300
mi se pare km micut .... acu io stiu ...dr zicea k e bn ... k nu e un copil mare dar k ar fi ok .....a luat 600 g intr-o luna

plateea spune:
AC e circumferinta abdomenului
HC e circumferinta capului
nu stiu ce sa iti spun de valori, ca si eu sunt in ceata, si incep sa ma deprim incet si sigur. daca dr ti-a spus ca e ok, atunci... trebuie sa fie!
34+ cu 
Zookey spune:
| citat din mesajul lui plateea AC e circumferinta abdomenului HC e circumferinta capului nu stiu ce sa iti spun de valori, ca si eu sunt in ceata, si incep sa ma deprim incet si sigur. daca dr ti-a spus ca e ok, atunci... trebuie sa fie! 34+ cu ![]() |
Ms frumos pt lamuriri !!!
Pai nici tie nu ti-au spus dr k ar fi ceva in neregula cu valorile? Nu? Sa speram k ne panicam degeaba ....

sa treaca
danyelana spune:
Plateea si Zookey, nu va mai faceti atatea griji. 
Sunt sigura ca bebeii vostrii sunt bine asa ca incercati sa va linistiti. 
Stresul nu face bine la bebe. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire