Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 19
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Noi am fost la zapada . Sara cu taica-su au dat zapada din fatza blocului(mai ales Sara cu lopatica ei de nisipMamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru |
Ce dulcica

Trebuia sa-i faci poze cum dadea ea zapada ca sa-l ajute pe tati. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
plateea nu fi trista...
... stii ca rezultatele de la eco nu sunt exacte,sunt doar estimative,au o marja de +/- 500 gr... la primul copil "stiam" ca are aproape 4kg 

... si la nastere a avut 3100grame si am fost dezamagita putin...acum nici nu mai pun la suflet ce greutate imi zice ca are bb,ma intereseaza doar sa fie sanatos...greutatea reala o vom afla dupa nastere,nu acum... fruntea sus,ok? 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
am calculat dupa formulele de calcul, dar... oricat as calcula, tot aiurea iese, si tot afara din grafice. plus ca rez asta nu e la un sg echo, ci la 3, in decurs de o luna. ceva nu merge bine, si nimeni nu stie sa spuna ce. 3 dr diferiti, la 3 aparate echo diferite, mai greu sa se insele...

34+ cu 
cris.dogarel spune:
plateea, pai, bine, ma, mami nu va zice la scoala de eco astea pline de erori si marje ff mari?? dr mea a zis ca dupa 32 sapt nu e relevant nik din ce vede, face doar pentru fluxuri pe artere, ca rstul ies aberante..la mine scrie +/- 497 grame... deci ori kk ori kk
si eu la ana la fel ca mamidepuiuti: peste 4 la eco, dar 3200 la nastere.
aa, tu nu prea papi ttoate alea de ne rasfeti pe noi cu ele, nu?
hai, ca nu ai nicio problemaq nici tu, nici bebe
, doar un dr. cam natang
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
danasor spune:
| citat din mesajul lui plateea feteleeeeeeeeee... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fusei la echo. si tot ziceam eu de ceva vreme, si dr ca bebe e tot mic, dar... e mic, mic... abia are 1900 g, si trebuia sa aiba muuult peste 2. ce e tampit e ca dr nu vede nimic in neregula. capsor ok, circulara nu mai are, manute si picioruse ok, inima si vase ok, vezica si rinichi ok... doar ca am prea putin lichid amniotic. in rest... nu-mi poate oferi un motiv pt care bebe e asa mic. si eu... azi am fost si am cumparat pt spital una alta, sa fie acolo, pt srbatori. dar daca el e asa mic, ce ma fac? sunt... nu disperata. nu terminata. nici macar nu am putere sa reactionez, si sper doar ca DD o sa faca o minune cu noi, si o sa creasca bebe in 5 saptamani cat altii in 10. si, evident... am fost admonestata ca am luat PREA PUTINE KG... pai si eu cu ce-s de vina? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma bag in butoi, si nu mai ies de acolo... 34+ cu ![]() |
cat de mult peste 2000?

daca marja de eroare e 400-500g ar putea avea chiar 2300
, bine ca e bine cu toate celelalte; eu una nici nu am mai facut eco morfologica, nu mi s-a recomandat de dr., doar eco normala in 2D, [dif. e ca nu mi-a cantarit-o] si nici nu mai vreau sa fac de acum incolo. Nu stii la Andre_lina ca tot asa ziceau ca e micut? si ce greutate buna a avut chiar la 35 sapt....si tu la cate bunatati ne-ai servit si daca luai numai un pic pe varful degetului si puneai vreo 20 kg

34+
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui plateea am calculat dupa formulele de calcul, dar... oricat as calcula, tot aiurea iese, si tot afara din grafice. plus ca rez asta nu e la un sg echo, ci la 3, in decurs de o luna. ceva nu merge bine, si nimeni nu stie sa spuna ce. 3 dr diferiti, la 3 aparate echo diferite, mai greu sa se insele... ![]() ![]() ![]() 34+ cu ![]() |
ok, scuze,
cu cate sapt a iesit mai mic?si daca tu nu esti o elefantica asa ca unele din noi, de unde sa fie bebe un ursoi?
doar greutatea e problema?
ai IR-uri bune (bebe se hraneste cum trebuie?)?
ce grad are placenta?
te intreb pt ca mie mi-au iesit IR mari la 24 sapt si a zis ca o s urmareasa greuttaea lu' bebee, ca daca nu creste bine, trebuie tratam. dar a fost apoi in grafic pana la eco de 33s/

Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
plateea spune:
la noi in nordul tarii, nimeni nu calculeaza IR-uri. ori nu stiu, ori le e greu. nimeni, nimic. placenta e ok, e suuper ok. singura problema pare sa fie lichidul in cantitate mica. si... nici pe ala nu mi-l explic, ca beau lichide ca setila. si mananc... mai mult ca sotul. ca o termita din aia ucigasa. si totusi... am plecat de la 72 de kile, am juns la 68, acum la 75, si... cam atat. si da, stiu ca la echo sunt marje de eroare, stiu si ca nu e foarte semnificativa greutatea calculata, dar... stiti si voi... cand 3 oameni iti spun ca esti beat, te duci de te culci. si... mie la 3 dr. separat, si calculate valorile la mine acasa, cu manuta mea, si tot nu iese. si-s amarat, ca vai de mine. e groaznic ca nu stiu, si nici nu imi dau seama ce e aiurea. la mine, sau la bebe, si care e baiul. cum sa ma linistesc, cand dr. zic "ceva nu e bine, dar nu stiu sa iti spun cauza!"???

34+ cu 
danasor spune:
| citat din mesajul lui plateea am calculat dupa formulele de calcul, dar... oricat as calcula, tot aiurea iese, si tot afara din grafice. plus ca rez asta nu e la un sg echo, ci la 3, in decurs de o luna. ceva nu merge bine, si nimeni nu stie sa spuna ce. 3 dr diferiti, la 3 aparate echo diferite, mai greu sa se insele... ![]() ![]() ![]() 34+ cu ![]() |
bine si banuiesc ca nici vreun tratament nu ti-au dat, daca nu-si dau seama de la ce e. Of, grijile astea sigur nu fac bine, daca ai putea sa te linistesti...

34+
Dianami spune:
Fetelor, n-am apucat sa o vizitez azi pe Mihaela (micki_mica), am fost pe fuga din cauza viscolului si ma durea si burta. Am vorbit cu ea, va multumeste mult pt. felicitari si o sa intre sa va povesteasca in detaliu cand va ajunge acasa.
Bebe a slabit putin, ea are furia laptelui si se mulge putin pt. ca el nu are putere sa scoata chiar tot
.
O seara frumoasa! ![]()
Diana
32 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
Zookey spune:
Buna seara fetellor!!!
Am fost si noi azi la dr .... conluzie 2.300 g si in jur de 42 cm .... km micut ... apropo de ce spunea si Plateea insa dr a zis k e ok ... e in grafic !
In rest suntem cu restrictii .... in sensul k tre sa stau cuminte makr 2 saptamani sa nu se nasca inainte de 37 ... k nu prea au unde sa-l tina ... e doar un sg incubator de prematuri si dak e ocupat .... ar trebui sa ma trim in alta parte!!
M-am bocit putin k am pofta de cartofi copti cu unt ... si nu mai am in casa decat 3 cartofi si individul de sot nu vrea sa se duca sa-mi ia ! K draga imi ajung 3 !!!! DAR NU-MI AJUNG .... TREBUIE MINIM 6
!!! Si uite asa reuseste sa-mi strice si farama de buna dispozitie si tot cu pofta raman !!! HALAL BARBAT