Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Alexutzzza, ma bucur ca te simti bine si ca toate s-au arajat cu sotul tau. ![]() ![]() Deci el merge acum in Grecia si apoi veti petrece toate sarbatorile aici. Ce frumos, mai ales ca acum e si zapada. ![]() ![]() ![]() ![]() Luni mergem si noi la doctor sa-l vedem pe strumful mic cum mai sta, cat a mai crescut si sa vorbim despre peridurala. Speram sa fie totul bine. ![]() Bafta si tie luni la doctor. ![]() ![]() Acum 35+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Noi cica abia la inceputul lui ianuarie o sa vorbim despre anestezii si cand programam cezariana.... |

34+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Eu ma bag la facut budinca de paste cu branza si stafide. Si Cris.mario, o sa fac si niste vin fiert... ca sa-i fac surpriza sotului (desi o sa maraie ca eu n-am voie). ![]() 35+![]() AMR 5 saptamani! |
DOAMNE ce imi faci!!! Pe vremea asta ma scoti din casa! LOL! Am sunato pe mama sa imi faca! nu am mai mancat de o vesnicie, asa ca imi face maine si ma duc diseara sa dorm acolo, o sa iau taxi ca masina mea nu o mai scot nici cu militzia de unde este acuma ca a nins peste ea, pe langa ea, plugu a bagat zapata in spatele ei si cele d masini din lateralele ei nici nu s-au miscat si am si cauciucurile de vara inca deci....

dar pentru budinca , orice! 

34+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui danyelana Dragul meu sot vopseste peretii din camera de la noi cu mana stanga. Ii este teama ca nu va termina pana la venirea lui bebe (daca se gandeste cumva sa vina mai repede ![]() ![]() Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthurchiar ca e un scup! ce dragutz! lasa, mai bine intrun fel ca are si el activitate si asa e cu o mana entorsa, blocat de zapada in casa e bine ca are ocupatie AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
34+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel fetele, azi e 18 ![]() soo, fix o luna mai am![]() ![]() ![]() (maxim..)Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
WOW!

ce frumiii si eu sunt curioasa oare cand se intampla minunea eu am DPN uri intre 26 ian si 5 febr, cele mai dese au fost in jur de 30 ian... sa vedem cand il scoate pe bebe...
34+
Yannis
alexutzzza spune:
Iar ati fugit? ma lasati sa termin capitolul singura? Biiineeeee......
Lorex nu-i pe aici? ca noi 2 putem sa il terminam pe asta si mai facem unul nou ![]()
Aaa am citit ca e posibil , cu celulele stem de la bebe sa fac operatie si sa imi recapat si eu auzul!
acum depinde daca am exact acea afectiune care poate f reparata cu celule stem, dar eu cred ca aia am , de la oreon au murit nervii auditivi...destui de multi si auzu meu de la slab (dupa oreion) devine din ce in ce mai slab....si cik celulele stem de la bebe se multiplica si le regenereaza pe ale mele! Da Doamne sa fie posibil!
Sotu rade de mine ca da, nu-mi ajunge ca ma folosesc de toti din jur (el, mama tata - si eu am parinti martiri apropos de ce se vorbea odata) acum incep sa fac planuri cum sa il folosesc si p asta mic care nici macar nu a iesit bine! ![]()
dar ma rog, toata ideea e sa recoltam celulele ca inca nu am facut nici un contract cu nimeni ![]()
34+
Yannis
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Iar ati fugit? ma lasati sa termin capitolul singura? Biiineeeee...... Lorex nu-i pe aici? ca noi 2 putem sa il terminam pe asta si mai facem unul nou Aaa am citit ca e posibil , cu celulele stem de la bebe sa fac operatie si sa imi recapat si eu auzul! acum depinde daca am exact acea afectiune care poate f reparata cu celule stem, dar eu cred ca aia am , de la oreon au murit nervii auditivi...destui de multi si auzu meu de la slab (dupa oreion) devine din ce in ce mai slab....si cik celulele stem de la bebe se multiplica si le regenereaza pe ale mele! Da Doamne sa fie posibil!Sotu rade de mine ca da, nu-mi ajunge ca ma folosesc de toti din jur (el, mama tata - si eu am parinti martiri apropos de ce se vorbea odata) acum incep sa fac planuri cum sa il folosesc si p asta mic care nici macar nu a iesit bine! dar ma rog, toata ideea e sa recoltam celulele ca inca nu am facut nici un contract cu nimeni 34+ Yannis |

cand vei afla daca intradevar este realizabila? doamne-ajuta sa fie!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
Noi am fost la zapada
. Sara cu taica-su au dat zapada din fatza blocului(mai ales Sara cu lopatica ei de nisip
) si eu am asistat. Nu imi venea sa mai intru in casa.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
34+
Sebastian Petru
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Noi am fost la zapada . Sara cu taica-su au dat zapada din fatza blocului(mai ales Sara cu lopatica ei de nisipMamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru |

... eu de 2 zile sunt prizoniera in casa...

... nimeni nu ma lasa sa ies afara...
... mi-au facut "aprovizionarea" si mi-au pus restrictii... 

... stau ca o closhca singura in casa:tv,calculator,pat... o sa ma ia depresia...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
feteleeeeeeeeee...

fusei la echo. si tot ziceam eu de ceva vreme, si dr ca bebe e tot mic, dar... e mic, mic... abia are 1900 g, si trebuia sa aiba muuult peste 2. ce e tampit e ca dr nu vede nimic in neregula. capsor ok, circulara nu mai are, manute si picioruse ok, inima si vase ok, vezica si rinichi ok... doar ca am prea putin lichid amniotic. in rest... nu-mi poate oferi un motiv pt care bebe e asa mic. si eu... azi am fost si am cumparat pt spital una alta, sa fie acolo, pt srbatori. dar daca el e asa mic, ce ma fac? sunt... nu disperata. nu terminata. nici macar nu am putere sa reactionez, si sper doar ca DD o sa faca o minune cu noi, si o sa creasca bebe in 5 saptamani cat altii in 10. si, evident... am fost admonestata ca am luat PREA PUTINE KG... pai si eu cu ce-s de vina? 

ma bag in butoi, si nu mai ies de acolo...
34+ cu 
mitumac spune:
Plateeavezi ca acum cateva capitole s-au dat niste formule de calcul a greutatii in functie de masuratorile de la eco....mai verifica inca o data....macar sa elimini presupunerea ca a gresit medicul.
32

Ana(2003)