Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Pentru ca s-a discutat un pic de electrocasnice...ma ajutati si pe mine cu un sfat???
Intentionam sa cumparam un aspirator cu abur, in ideea ca curata covoarele de ....parul de pisica...
Pe perioada iernii, vin acasa (impreuna cu parintii mei) cele doua pisici "europene" pe care le avem...care nu au firul de par lung ....dar tot mai cade...
Ma gandeam ca un aspirator cu abur ar rezolva problema statului in genunchi si frecatului covorului cu biocarpet...Oare asa o fi???
Are cineva aspirator cu abur? Sunteti multumite de el?

32

Vorbesti de mopul cu abur acela caruia i se face reclama la tv sau de aspiratoarele profesionale care si spala (freaca) covoarele?

35+

AMR 5 saptamani!

Nu de mop....mai degraba de un aspirator genul celor profesionale, care si spala.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela, felicitari pentru vesti bune.

Beatrice ia stai si matale cumintica si cu o patura facuta sul intre picioare poate trece.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Cris.Dogarel vad ca avem aceleasi saptamani, dar la mine am o schema pentru cezariana: prima data ar fi 4 ianuarie- daca merge bine ducem pana pe 1o- dupa asta tot asa daca e bine ne ducem pana pe 14, 15 cat mai mult cat mai bine...

De o ora si ceva citesc de ieri si inca nu am ajuns la sfarsit dar am obosit... nici nu mai stiu ce am citit si ce voiam si eu sa zic...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

danyelana sa-ti traiasca sotul si sa ramana la fel de iubitor si responsabil! ... imi imaginez ce usor ii este sa lucreze cu mana stg,in timp ce dreapta e in gips......

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

aylin , mica alma e o scumpa...... si radu meu pe la 3-4 ani zicea ca el intelege ca mos craciun nu vine la el,ca nu-i cuminte,iar el are destule jucarii,iar mami o sa-i ia altele altadata,nici nu trebuie sa vina mosu la el...... la 2 ani a ajuns la "performanta" de a se autopedepsi [se punea singur la coltul de rusine ] dar nu rezista tentatiei de a face "prostioare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetele, azi e 18, urmatorul 18, in ianuarie, o sa am pitica in brate soo, fix o luna mai am (maxim..)

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Te rog sa nu ma sperii ca eu am DPN inainte de tine. Si deja totul e portocaliu...

35+

AMR 5 saptamani!

nu am vrut asta, doar ca eu chiar nu mai am rabdare, numar pe zile. si 18 e inainte de DPN-ul meu, oricum
tu esti la prima sarcina, asa ca poti sa stai linistita dupa DPN

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

danyelana sa-ti traiasca sotul si sa ramana la fel de iubitor si responsabil! ... imi imaginez ce usor ii este sa lucreze cu mana stg,in timp ce dreapta e in gips......

Cornelia saru-mana Intr-adevar e foarte responsabil si iubitor si imi doresc sa ramana toata viata asa. Sunt multe sanse sa ramana daca nu s-a schimbat pana la varsta asta Ma bucur ca e asa ca fostl era tare imatur si cu capul in nori.
Multi

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetele, azi e 18, urmatorul 18, in ianuarie, o sa am pitica in brate soo, fix o luna mai am (maxim..)

poze
AMR 5 sapt.!!

brrrr...

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Cris.dogarel, bafta pt traducere

Decenuela, felicitari pt vestile bune de la doctor. Stai la patut daca vrei sa vina bebe la anul. Ai grija ca noi avem DPN in acelasi timp si daca nasti tu ma ia si mai tare frica.

Bea, si tu mergi la patut ca si bebe Ivan trebuie sa mai stea la caldurik.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Danasor, sincer nu stiu ce sa zic despre aspiratorul cu abur. Eu nu am si nici nu prea ma intereseaza sa cumpar pt ca nu am covoare. Bafta la cumparaturi.

Cris.dogarel, doar o luna!!!!! Nu-mi vine sa cred.... te cred ca numeri zilele.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput