Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 17
mitumac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Vorbesti de mopul cu abur acela caruia i se face reclama la tv sau de aspiratoarele profesionale care si spala (freaca) covoarele? 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Nu de mop....mai degraba de un aspirator genul celor profesionale, care si spala.
32
cristies spune:
Decenuela, felicitari pentru vesti bune. 
Beatrice ia stai si matale cumintica si cu o patura facuta sul intre picioare poate trece.
35+
AMR 5 saptamani!
danasor spune:
Cris.Dogarel vad ca avem aceleasi saptamani, dar la mine am o schema pentru cezariana: prima data ar fi 4 ianuarie- daca merge bine ducem pana pe 1o- dupa asta tot asa daca e bine ne ducem pana pe 14, 15 cat mai mult cat mai bine...
De o ora si ceva citesc de ieri si inca nu am ajuns la sfarsit dar am obosit... nici nu mai stiu ce am citit si ce voiam si eu sa zic...
34+ 
mamidepuiuti spune:
danyelana sa-ti traiasca sotul si sa ramana la fel de iubitor si responsabil! 

... imi imaginez ce usor ii este sa lucreze cu mana stg,in timp ce dreapta e in gips...
... 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
aylin , mica alma e o scumpa...

... si radu meu pe la 3-4 ani zicea ca el intelege ca mos craciun nu vine la el,ca nu-i cuminte,iar el are destule jucarii,iar mami o sa-i ia altele altadata,nici nu trebuie sa vina mosu la el...

... la 2 ani a ajuns la "performanta" de a se autopedepsi [se punea singur la coltul de rusine
] dar nu rezista tentatiei de a face "prostioare" ![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Te rog sa nu ma sperii ca eu am DPN inainte de tine. Si deja totul e portocaliu... ![]() 35+![]() AMR 5 saptamani! |
nu am vrut asta
, doar ca eu chiar nu mai am rabdare, numar pe zile. si 18 e inainte de DPN-ul meu, oricumtu esti la prima sarcina, asa ca poti sa stai linistita dupa DPN
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti danyelana sa-ti traiasca sotul si sa ramana la fel de iubitor si responsabil! ![]() ![]() ... imi imaginez ce usor ii este sa lucreze cu mana stg,in timp ce dreapta e in gips... ... ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Cornelia saru-mana

Intr-adevar e foarte responsabil si iubitor si imi doresc sa ramana toata viata asa. Sunt multe sanse sa ramana daca nu s-a schimbat pana la varsta asta 
Multi

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel fetele, azi e 18 ![]() soo, fix o luna mai am![]() ![]() ![]() (maxim..)Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
brrrr... 
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
danyelana spune:
Cris.dogarel, bafta pt traducere 

Decenuela, felicitari pt vestile bune de la doctor.
Stai la patut daca vrei sa vina bebe la anul. Ai grija ca noi avem DPN in acelasi timp si daca nasti tu ma ia si mai tare frica. 

Bea, si tu mergi la patut ca si bebe Ivan trebuie sa mai stea la caldurik. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Danasor, sincer nu stiu ce sa zic despre aspiratorul cu abur. Eu nu am si nici nu prea ma intereseaza sa cumpar pt ca nu am covoare.
Bafta la cumparaturi. 
Cris.dogarel, 

doar o luna!!!!!

Nu-mi vine sa cred.... te cred ca numeri zilele. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
Charles Baudelaire