Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor gospodine .. ce ma faceti si voi de mancare??? Dati-mi si mie o idee ca eu numai stiu ce naiba sa mai fac ...

31+ Yannis Andrei

Poze

io pot sa iti zic ceva de ne-gospodine, dar... rapid: eu si ana am papat azi cartofi, morcovi si brocoli, facute la abur la aparat. se face in 20', teoretic e fff dietetic, dar noi am pus sos bechamel peste, ca ana nu papa decat cu sos alb..
in mod normal pun si peste (somon) in primul vas (dar de vreo 4 zile nu mai vreau carne), apoi cartofii cu morcovi in vasul 2 si brocoli sau conopida sau dovlecei sus.
daca nu ai vas de gatit cu aburi, cartofii merg cu morcovii la cuptor, iar brocoli fiert in apa sarata 10'.

sa ai pofta!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Si noi mancam destul de mult legume la abur cu somon....imi place tare mult acest peste si mi se pare foarte satios...dar am inteles ca in sarcina sa nu exageram cu somonul pt ca are mercur...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

danyelana si cristies, stam bine la capitolul recunoscut. singura o spune, ca face prostii si rele. si nu are frica de nimic. ba iti mai si spune ca sa iei batul mare sa ii dai bataie ca nu e cuminte. si iti intinde funduletul! mare om, mare caracter!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mariucasara, cum bine imi zicea o pediatra, copil pe fast forward! eu sper sa se mai calmeze cand o merge la gradi, ca altfel mi-o dau afara si de acolo! trebuie dati la sport copiii bionici ca altfel nu ai trai cu ei. dar pana una alta, face sport cu noi prin casa. ne mentine si pe noi tinere si in forma

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sunt si eu pe aici, dar butonez la o traducere de mi-a sosit "cadou" asearade la sefu' sotzului...e pe economie, nu pe juridic (domeniul meu) si are 25 de pagini, asa ca imi provoaca mii de draci

decenuela, felicitari pt rez bun de la eco si stai cumintzica daca esti hotarata pt. la anul de ce ai avut altercatzie cu dr ala? nu a fost cuminte?
mi-ai facut pofta de mamaliga, cu toate cele ce zici tu acolo, ori cu branza si smantana... din pacate nu am nimic din alea in casa, iar eu nu pot merge nici pana la masina, ca e parcarea troienita, curtea la fel. pana nu vine sotul, n-are cine da zapada...

petra, ce imi aduc aminte de ana la varsta aia: energie multa, somn putin, orice activitate statica (puzzle, desenat, desene, povesti, nik) nu era buna... nici acum nu e prea "pe loc", dar se joaca singura mult mai mult, juma' de zi e la scoala, mege la piscina si la fitness pt copii. somn, niciodata nu a zis ca i-ar fi

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

fetele, azi e 18, urmatorul 18, in ianuarie, o sa am pitica in brate soo, fix o luna mai am (maxim..)

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Pentru ca s-a discutat un pic de electrocasnice...ma ajutati si pe mine cu un sfat???
Intentionam sa cumparam un aspirator cu abur, in ideea ca curata covoarele de ....parul de pisica...
Pe perioada iernii, vin acasa (impreuna cu parintii mei) cele doua pisici "europene" pe care le avem...care nu au firul de par lung ....dar tot mai cade...
Ma gandeam ca un aspirator cu abur ar rezolva problema statului in genunchi si frecatului covorului cu biocarpet...Oare asa o fi???
Are cineva aspirator cu abur? Sunteti multumite de el?

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

fetele, azi e 18, urmatorul 18, in ianuarie, o sa am pitica in brate soo, fix o luna mai am (maxim..)

poze
AMR 5 sapt.!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

decenuela felicitari pentru vestile bune.............

eu nu ma simt asa de stralucit...
ma dor oasele de la bazin..si am acid.....si nu am nici un chef de nimic..............

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Pentru ca s-a discutat un pic de electrocasnice...ma ajutati si pe mine cu un sfat???
Intentionam sa cumparam un aspirator cu abur, in ideea ca curata covoarele de ....parul de pisica...
Pe perioada iernii, vin acasa (impreuna cu parintii mei) cele doua pisici "europene" pe care le avem...care nu au firul de par lung ....dar tot mai cade...
Ma gandeam ca un aspirator cu abur ar rezolva problema statului in genunchi si frecatului covorului cu biocarpet...Oare asa o fi???
Are cineva aspirator cu abur? Sunteti multumite de el?

32

Vorbesti de mopul cu abur acela caruia i se face reclama la tv sau de aspiratoarele profesionale care si spala (freaca) covoarele?

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

poze
AMR 5 sapt.!!

Te rog sa nu ma sperii ca eu am DPN inainte de tine. Si deja totul e portocaliu...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput