Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Micky mica, Bine ai venit pe lume bb Florin Cristian

Simonette am citit ce-ai scris, mi-ai dat incredere ca o sa-mi fie si mie bine la nastere si dupa, am avut prima nastere cel putin la fel de grea ca a ta si felicitari pentru curajul tau si energia pozitiva pe care ai transmis-o.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 34w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
Aylin Tarcan si sa va povestesc ce am patit aseara de am crezut ca mor.
stiu de mult timp ca am o toleranta la durere foarte mare. e, vreau sa va spun ca aseara am crezut ca mor de durere, am plans de durere (pt prima data in viata mea). cred ca mi s-a sucit un muschi si a prins vreun nerv in zona vaginului, pe partea stanga. imi tremura maxilarul de durere si nu ma puteam misca. nu puteam sa misc piciorul stang pentru ca era o durere cumplita.
si acum ma doare rau, nu pot sa calc insa nu mai e ca aseara. am crezut ca lesin de durere. ma gandeam ca daca doamna fereste se intampla ceva eu nu pot ajunge la spital. daca nu ma puteam misca....nici un milimetru nu puteam misca piciorul si nu puteam sa incordez niciun muschi al piciorului ca urlam de durere

la fel am patit si eu aseara, m-am trezit cu o durere la piciorul drept de nu mai stiam ce e cu mine, cred ca e de la stat in pat pe o parte.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

eu sunt pe aici, mi-am facut cartofi prajiti in timp ce am vorbit cu fii-mea la telefon. m-a sunat soacra-mea ca nu stie ce sa-i mai faca, asa e de agitata. s-a gandit ca o calmez eu. in schimb....alma imi zice sa il sun pe mos craciun sa ii zic ca nu e cuminte.

citeam mesajul xelei si ma minunam. nimeni nu poate face absolut nimic cand e alma prin preajma. si sa stea sa coloreze, sau sa facem bricolaje....nu are stare, totul e sa fie intr-o permanenta miscare. nici la desene nu sta locului, de dormit la pranz nu doarme....nici la povesti nu sta....

trebuie sa o dam la ceva sporturi ca nu mai tine. dar e cam mica totusi. nici nu gasesc patine marimea ei

editez ca sa mai spunc a se culca seara la 10 si la ora 5 e in picioare si incepe sa ne traga de ochi....xela, ora 9?????

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Belea faza cu sunatul. Daca de la varsta asta isi asuma greselile e clar ca o sa fie mare om...
Cat priveste agitatia... ce sa zic? La cat e de frumusica i se iarta toate.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

si eu st pe aici...am fost 10 min in curte la o mica bataie cu zapada(eram atat de infofolita incat abia ma puteam misca..danyelana )...acum va invit la o gurita mica de vin fiert....

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, ce frumos a e-ai distrat cu baietii in curte. Iar gurita de vin fiert o accept cu mare placere . Merci

Aylin_tarcan, chiar ca e atomica Alma dar i se iarta toate mai ales ca spune ea singurica daca a fost cuminte.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu ma bag la facut budinca de paste cu branza si stafide.

Si Cris.mario, o sa fac si niste vin fiert... ca sa-i fac surpriza sotului (desi o sa maraie ca eu n-am voie).

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Dragul meu sot vopseste peretii din camera de la noi cu mana stanga. Ii este teama ca nu va termina pana la venirea lui bebe (daca se gandeste cumva sa vina mai repede ) asa ca nu are stare. Imi e asa mila de el dar nu vrea sa inteleaga si sa astepte. Scumpul de el.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

aylin_tarcan si eu sunt posesoare de copil atomic Ma gandeam sa o dau la karate sa isi consume energia si sa invete si ceva autocontol. Dar la anul abia ca e mititica inca.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am fost azi la eco...detalii nu mi-a dat...nici io n-am insistat ca avusesem o altercatie cu....celalat dr care e pe acolo...ma rog...
mi-a zis sa merg linistita acasa ca e ok....bb e mai mare ... mi-a zis ca apuc 37 sapt...dar sa ma astept si la surprize...ma gandesc ca daca era ceva nasol imi zicea...nici macar nu i-am aratat analizele...( de care med de fam a zis ca sunt ok)...uitasem...

oricum nu exagerez tot la pat o fac...chiat vreu sa nasc la anu:))))

onitza o sa fii super incantata de robot...eu am unul din ala de ceva ani si e super...daca apuc sa iau si io carne..vreau sa incerc carnatii...sa vad cum ies..

cris.mario nici sa nu te aud....te mananca si pe tine ca pe zambilica....e pacat sa regreti pe urma....ii ziceam alexutzei..craciunul nu vine cu parul....si apoi ce vrei statuie in mijocul satului?

mancare.... ieri am facut mamaliga cu cartofi..dar nu prajiti....ci calita o ceapa...apoi pusi cartofii rondele cu putina apa....si usturoi...deci mai mult inabusiti decat prajiti...si cu gogonele de la mama...........

azi fac un piure..cu cefa la gratar si...gogonele

pe we nu stiu...incep sa nu ma mai omor cu carnea..sa vad...

a stit ce iese bun si repede?
piept de pui taiat julien...se pune la calit..inabusit..apoi pus 1 ardei...usturoi...condimente si rosii sau suc de rosii...se papa cu mamaliga

imi vine sa manac doar chestii care se manca cu mamaliga...

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vin si eu cu noutati despre bebelina. Am fost la control si la eco azi. Suntem bine, avem aproximativ 1800g, craci lungi si stomacel incapator (doar are cu cine sa semene). Col de 45 mm spre surprinderea mea, caci niciodata nu a fost atat de lung. Pot sa-mi termin curatenia de Craciun in siguranta.

Mirela 33+

Felicitari pentru vestile bune, dar nu fa planuri mari pentru curatenia de Craciun, nu muta mobila prin casa

34+

Mergi la inceput