Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Cristies, ai dreptate ca si la noi a fost cam haos. Mai ales ieri seara. Au inchis aeroportul de la Bruxelles, oamenii au ramas blocati in trafic cateva ore 

Eu aveam programare azi la moasa la ora 10 dar vazand ce a fost aseara si pt ca azi anuntau iar alunecus, sotul m-a sfatuit sa sun si sa ma programez pt o alta zi.
Asa ca zi inca nu am scos nasul afara din casa.
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Onitza, ma bucur ca te simti mai bine
Sa stapanesti sanatoasa robotul si sa faci mult papa bun cu el. 

Cris.mario, e bine ca te odihnesti.
Ai grija cu iesitul afara sa nu te ia frigul, mai ales la burtik. Sa te imbraci bine. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
Charles Baudelaire
danasor spune:
Buna fetele ![]()
Dupa doua zile de "arest la domiciliu" iti vine s-o iei razna. Cris.D sa stii ca eu chiar sunt cuminte, ia afara de excursia de miercuri am stat cumintica in casa si chiar in patut cat mai mult.

la noi ninge neintrerupt de marti si nici nu da semne ca s-ar opri.
va citesc mesajele de ieri si incerc sa raspund:
Decenuela incearca cu miere de albine cu unt dimineata, si cereale cu lapte si daca mai bei si o gurita de cafea dimineata ar putea sa mearga tranzitul
, oricum constipatia e o problema des intalnita in sarcina,

34+ 
danasor spune:
Lorex CMU e centrul medical unirea, e locul unde se stocheaza celulele stem in Romania, si deocamdata nu am platit nimic , dar o sa ma coste 350 Eur dupa recoltare, si in rate cam pana la vreo 1750 Eur in total, dar nu mai am de platit dupa aia anual pentru stocarea lor.

34+ 
alexutzzza spune:
danyelana eu ma simt f bine, multumim de intrebare. De aseara de cand a venit sotu nervos foc si l-am luat in brate sa ii treaca nici nervosica nu mai sunt ca deh am facut front comun impotriva "vitregiilor sortii" o sa luam noi pan la urma lu bebe ce ii trebuie, acum sotul pleaca in Grecia ca nu se stie apoi ce planuri are bebe si cand mai apuca sa plece si cu sarbatorile astea...Dar cu sanatatea sunt f ok nu contractii nu dureri, bine sunt si cuminte. Burta creste imi gasesc mai greu pozitia ptr somn dar inca dormim bine
.
Luni mergem la dr sa vedem cat mai e colul si cum stam sa ne asiguram inainte de sarbatori
34+
Yannis
alexutzzza spune:
Dar ce e linistea asta pe aici? era de presupus sa nu iasa nimeni din casa si cand colo?? hello ce faceti? va dati burticile pe gheatza?
34+
Yannis
al3csa spune:
Eu acum am terminat de facut papa .. am facut numai pilaf .. mi-a fost lene sa ma mai apuc si de ciorba ..
.. maine .. ca tot e liber nu??
Si sunt asa de obosita zici ca am muncit 8 ore .. Nu stiu de ce .. ma dor picioarele si spatele .. cred ca ma bag la somn macar 2-3 ore. Ca vreau mai pe seara sa ies si eu un pic la zapada ca tare mi-e draga 

Aici chiar ca e liniste .. Ce ati patit mai fetelor??
31+
Yannis Andrei
Poze
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza danyelana eu ma simt f bine, multumim de intrebare. De aseara de cand a venit sotu nervos foc si l-am luat in brate sa ii treaca nici nervosica nu mai sunt ca deh am facut front comun impotriva "vitregiilor sortii" o sa luam noi pan la urma lu bebe ce ii trebuie, acum sotul pleaca in Grecia ca nu se stie apoi ce planuri are bebe si cand mai apuca sa plece si cu sarbatorile astea...Dar cu sanatatea sunt f ok nu contractii nu dureri, bine sunt si cuminte. Burta creste imi gasesc mai greu pozitia ptr somn dar inca dormim bine Luni mergem la dr sa vedem cat mai e colul si cum stam sa ne asiguram inainte de sarbatori 34+ Yannis |
Alexutzzza, ma bucur ca te simti bine si ca toate s-au arajat cu sotul tau.

Deci el merge acum in Grecia si apoi veti petrece toate sarbatorile aici. Ce frumos, mai ales ca acum e si zapada. 

Luni mergem si noi la doctor sa-l vedem pe strumful mic cum mai sta, cat a mai crescut si sa vorbim despre peridurala. Speram sa fie totul bine.

Bafta si tie luni la doctor.

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
Charles Baudelaire
aylin_tarcan spune:
eu sunt pe aici, mi-am facut cartofi prajiti
in timp ce am vorbit cu fii-mea la telefon. m-a sunat soacra-mea ca nu stie ce sa-i mai faca, asa e de agitata. s-a gandit ca o calmez eu. in schimb....alma imi zice sa il sun pe mos craciun sa ii zic ca nu e cuminte.
citeam mesajul xelei si ma minunam. nimeni nu poate face absolut nimic cand e alma prin preajma. si sa stea sa coloreze, sau sa facem bricolaje....nu are stare, totul e sa fie intr-o permanenta miscare. nici la desene nu sta locului, de dormit la pranz nu doarme....nici la povesti nu sta....
trebuie sa o dam la ceva sporturi ca nu mai tine. dar e cam mica totusi. nici nu gasesc patine marimea ei
editez ca sa mai spunc a se culca seara la 10 si la ora 5 e in picioare si incepe sa ne traga de ochi....xela, ora 9?????

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu