Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

buna seara
Zookey si eu la eco aveam DBP si HC de 35 sapt, iar AC si FL de 32 sapt ( cand bebe ar trebui sa aibe fix 33 sapt)
Azi am sunat la asistenta dr Marinescu, (eco am facut-o in C-TA la alt dr) si mi-a zis ca baietii de obicei au capul putin mai mare si ca nu ar fi nici o probl.
Eu incep sa ma si indoiesc de graficele lor
Plateea mie nu mi se pare asa diferenta mare si nu stiu de ce trebuia sa te nelinisteasca asa Mai ales ca eco are si marja de eroare destul de mare.
Mie nu mi-a masurat ir decat la morfologica si-atat
Sper sa fie sanatos ca in baza lor

Dana 33+ cu Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ma retrag...ne citim la cafea...noapte buna!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Si noi ne bagam la somnic!!!
Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

mamidepuiuti deh cu celulele...ramane de vazut, eu nu am facut cica investigatii complete asa a zis ORL ista la care m-am dus sa imi dea stampila ca pot naste natural si nu mi-a dat ca a zis ca nu am voie! A zis ca hipoacuzia mea nu e investigata mai deloc, deh am descoperito pe cand aveam 3-4 ani pe vremea aia ti se spunea doar ca ok nu auzi bine si sa pui aparat am avut oreon aaa clar au murit nervii de la infectie asta e , protezare, drum bun! acum cica sunt tot felu de tehnici noi de investigare eu na ma resemnasem cu ideea ca nervii au murit , e ireversibil asta e port aparat si cand nu oi mai auzi nu oi mai... dar mai nou cik treb sa fac RMN sa vada traseul nervului si multe altele deci dupa ce nasc si alaptez si ma pot expune la diverse raze si controale o sa investighez apoi...iau drumu documentarii, sa vedem cine a facut sa vedem daca la noi se fac....io zic ca pana sa rezolv apuc sa mai iau niste celule stem de la niste copii important e ca exista operatiunea si probab ca in curand (ceva ani) va fi available si la noi si poate va fi available si ca si cost ca nu cred eu ca are cineva exper la noi in operatii cu celule stem, vedem...

palteea hei! tu nu ai butoi? ai uitat? stai cuminte ca sunt si multe greseli de masuratori si apoi nu toti bebeii sunt mari si grasi multe prietene au nascut la 29 de sapt bebei in jur de 2 kile asta e atata au luat, si asta fara probleme IR uri sau etc, cine stie cum asimilezi si tu acuma papica si vitaminele, poti numa sa incerci sa faci un tur de fortza cu mancarea ca cik ei acuma iau cam jumate din ce mancam noi , da zau nu te stresa! adica..io zic ca daca dr nu se ingrijoreaza....

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput