La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Inca o data,
pentru sarbatoritii zilei Daria si David! Sa aveti o zi superba, asteptam pozicile!
Asparagus, ce mare a crescut Lucas! Pozele voastre sunt superbe ca intotdeauana.
Asa se intampla si la noi cu pisica, vai ce ii face Aidan! O trage de coada dupa el prin casa, arunca cu jucarii in ea, se tavaleste mai nou peste ea, si pisi saraca nu zice nimic, f rar, cand ajunge la limita rabdarii il atentioneaza cu o laba peste manuta sau hasaie la el.
Crispy am ratat freza pisicii, mai pune o data linkul. Sau am citit in diagonala?![]()
Pyc si eu ma gandesc la diversele pericole, dar parca nu l-as creste asa...aseptic
, mai ales ca acum va merge la cresa si sunt vreo 10 copii la el in grupa, iti dai seama cum o sa ia jucariile de la unul la altul...
Pana una alta lamuriti-ma si pe mine cum dati medicamentele copiilor, am inceput tratamentul cu amoxacilina, tb sa ia 6.5 ml X 2 ori pe zi - 10 zile, este suspensie de 400 si are un gust placut de cirese, insa mi-a scuipat jumatate. Nu i-as punea-o in lapte sau apa, mi-e teama sa nu refuze dupa aceea laptele, dupa ce terminam tratamentul.
Deci, veniti cu tehnici de imobilizare![]()
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
RalucaAlexa spune:
Miere, Matei le ia in lingurita. O doza la prima masa, a doua la ultima din zi. Mese solide. Eu le-am incercat pe toate, inclusiv pusul in lapte, dar nu mereu functiona, si-apoi daca bea numai jumatate ce fac cu restul de medicament?
In timp ce ii dau papa ii pun si cate un pic de medicament in lingurita.
Sunt si copii carora le place sa le pape din siringa.
Incearca sa vezi cum ii cnvine!
oanaq spune:
La multi ani DAVID si DARIA! Sa cresteti mari, frumosi si cuminti si sa ascultati de parinti.
mami de Luca nazdravan
miereamara spune:
Buna idee Raluca
, multumesc, nu m-am gandit la asta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
crisspy spune:
Miere nu am pus link cu poze ca nu l-am prins sa-i fac...da' il prind eu si va anunt
.
Sa stii ca RAzvi ia medicamentele din lingurita, da' nu orice lingurita: nu vrea in d'aia din care mananca (de bebei), vrea din aia de metal mica...e ciudat, da' asa le ia...bafta si
lui Aidan
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
iuliacris spune:
La multi ani, David si Daria
! Sa aveti o viata frumoasa si fericita!
Fetelor, multzam! Pana la urma a mancat ieri 12oz (360ml) lapte dar mai mult in forta. Ea nu mananca oricum grozav laptele, dar nici chiar asa. Azi a inceput mai bine, a baut 7oz(210ml) de dimineata, sper ca a fost doar o faza ieri. Vad eu mai tarziu.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
roxanaz spune:
La multi ani Daria, la multi ani David!!! sa fiti fericiti, sanatosi, cuminti, sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri, sa aveti o viata plina de noroc! 

am apucat sa citesc cateva pagini din capitolul asta, ca pe ninsoare si viscol a trebuit sa ma duc la servici (ca tot mai sunt in concediu
)
Porumbita, sper din suflet sa i se mai regleze programul lui Robert. si mie tot a alintare imi suna trezitul ala des in timpul noptii. poate reusesti sa il pacalesti cu apa - macar odata.
Irina zic si aici ca tin pumnii cu casuta, sa fie totul ok!
Dana, da si tu ceva poze de la serbarea motanului! si dovada cu patul rontait ![]()
Miere, sanatate multa lui Aidan. cel mai bine ii dai medicamentul in lingurita - daca ai una in care incap cei 6.5ml, sau seringa. cu lingurita sunt mai putine sanse sa scuipe, daca ii dai direct in fundul guritei.
Cristina, drum bun maine si sa va intoarceti cu bine cu Razvan acasa!
Ioana, cat de funny zici de Lucas si matza (care are si un super nume
)
cred ca nu v-am mai aratat de ceva timp poze cu noi asa ca va las cateva din decembrie
o zi excelenta tuturor si distractie placuta celor care se duc la sanius ![]()
Naty spune:
LA MULTI ANI, DAVID!
LA MULTI ANI, DARIA!
Sa aveti o viata minunata, plina de sanatate si fericire!
porumbita te inteleg perfect, exact asa am fost eu cu Ioana. Nu vreau sa te sperii dar noi asa am tinut-o pana la 3 ani, credeam ca o sa mor de oboseala, ca niciodata nu o sa mai apuc sa dorm.
Eu la 2 ani am cedat si am luat-o in patul meu, macar doar ma trezeam, nu mai trebuia sa ma si ridic la ea.
Necazul e ca am ramas cu ea in pat si nu cred ca mai pot sa o expediez prea curand.
anuc multa sanatate mamei tale!
Sa ne tineti pumnii luni, avem o zi grea, Ioana are serbare la gradi la 6 si repetitie generala la balet, cu costumele. O duc dimi la gradi, la 2,30 o iau si o duc la balet, la maxim 5 trebuie sa fim inapoi la gradi ca sa plece cu copiii la Tandarica unde este serbarea, care tine vreo 3,30-4 ore ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
koruccia spune:
Asparagus, felicitari pentru parametrii si lunitele lui Lucas! A crescut frumos, am vazut si pozicile si e deja baietel:) Si ma bucur ca ii place la cresa. Nu ca e ciudat sa te duci deja la serbarea de Craciun a baietelului?![]()
Cati e bine, tot mai nazdravana si voluntara, cam face ce vrea ea. Azi m-a bucurat insa foarte tare ca la fix 10 luni a reusit sa se ridice in picioare in patut (pana acum reusea doar la canapea, mobila de tv si niste cutii - adica unde putea sa se sprijine pe palme). Si a doua surpriza de azi e ca s-a ridicat singura de pe spate (chestie care nu-i iesea nicicum). N-am vazut cum a procedat ca era in patut, m-am dus pt ca ma striga si am gasit-o triumfatoare si cu gura pana la urechi in genunchi, tinandu-se de bare..pe cand eu o pusesem intinsa pe spate sa se culce.
O sa pun si eu niste poze pe mailul comun cu domnisoara.
Naty spune:
miere multa sanatate lui Aidan! Sa se faca bine repede!
Mie nu mi se pare mare lucru faza cu carutul, Nadia a lins chestii si mai si ...
micola multa sanatate si voua!
anca eu ii dau fluor.
anna merci de intrebare, acum vrea sa mearga la serbare! Azi nu am vrut sa o duc la gradi, ca barbatu-miu nu a putu sa scoata masina, dar a plans ca azi e ultima repetitie si le aduce costumele si vrea sa mearga, asa ca am dus-o eu cu taxiul.
Sa vedem cum o fi luni dimineata, am niste emotii...
asparagus foarte frumoasa jucaria!
rox am vazut pozele, ce mare s-a facut Eva si ce dulce e ...
irina mult succes cu casa!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana