La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 13

cris30 spune:
 Inca o data si de la noi   LA MULTI ANI DAVID SI DARIA!!!

.
Crispy asteptam poze cu pisoiul frezat 
.
La noi sunt afara -8 grade , nu stiu cum o sa iesim azi afara ca trebuie neaparat sa iesim 
.Maine au anuntat zapada, tin minte ca asa a ninis si anul trecut exact cand trebuie eu sa nasc, imi era teama ca nu ajung in timp la spital si ma blochez pe undeva, scenarii de groaza ce sa mai 
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

lisa79 spune:
 inca odata la multi liocuriclor de azi!
wow,am vazut poza cu Lucas si Eva(si Patrcik)...atat de frumosi.
Lucas e un frumos,seamana cu tine mami...am avzut in ochii matzocului frica si teroare![]()
eva e o finuta,mi-au placut si pozele cu Patrick in bucatarie. hai mai des Rox pe la noi
Anusca, e mai bine,a dormit fonaind azi-noapte,dar a dormit.febra nu a mai avut azi dimineata doar muci,care s-au trasnformat in muci grosi(scuzati detaliile
).
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

cami_antonia spune:

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
Camelia Costea: povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Arriel spune:
 LA MULTI ANI DARIA SI DAVID!!! O viata frumoasa sa aveti!
Azi raportam si noi primii doi pasi mici facuti de Thea
 Si mosu si-a schimbat planul, musai trebuie sa aduca la copil masinuta de impins; ieri impingea de zor un scaun prin bucatarie, iar astazi m-am trezit cu ea ca-mi aduce caruciorul in sufragerie, impingandu-l de pe hol
IrinaC sper din tot sufletul sa va aprobe banca creditul si sa va luati casuta mult visata. Blocul arata foarte bine iar apartamentul este destul de spatios. Si e foarte important ca totul este nou, scapati de renovarea unui ap. vechi care te costa multi bani si nervi pe masura.
miere imi pare rau de Aidan ca este bolnavior, asta este, oricat am incerca noi, nu reusim sa-i pazim tot timpul de virusi.
Anuc multa sanatate mamei tale
Anca eu nu-i dau fluor, nu mi-a recomandat nimeni desi nici apa pe care o bea nu are. 
Multa sanatate licuricilor bolnaviori, revin la noapte
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Anuc spune:
 La multi ani licurici dragi, Daria si David! Sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti si sa aveti mult noroc in viata! Sa fie sanatosi si parintii vostri ca sa va poata creste frumos si sa se bucure de voi pana la adanci batraneti!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip

bebelusi spune:
 Lisa da-mi si mie te rog adresa ta de mess ca vreau sa fac tortul minune de Craciun si poate mai am nevoie de sfaturi.
Lisa, Roxana, dati-mi va rog si mie o reteta buna de fursecuri
Arriel felicitari pentru pasi 
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Anuc spune:
 Fetelor, va multumesc din suflet pentru gandurile bune pentru mama. Nu va zic prin ce clipe am trecut si inca mai trecem pentru ca n-a mers tratamentul la Cantacuzino si au mutat-o la V Babes. Leucocitele au crescut la 33000 ...au inceput tratamentul nou abia azi, la ora 15...asa ca asteptam sa vedem in continuare sa dea infectia asta inapoi. DAR azi, a fost mai bine, am fost la ea si statea in fund, a mancat o banana, era putin alt om decat a fost in ultimele zile. Insa ne-a speriat explicatia profesorului care ne-a zis ca nu garanteaza nimic, ca e posibil orice, ca are deja o varsta, (mie 54 nu mi se pare mult), diabetul, etc...si ca nu ne poate spune nimic mai mult deocamdata. N-a vrut sa primeasca nimic..
Eu sunt mai optimista si sper ca va fi bine, nu vreau sa ma gandesc la nimic rau.
Miere, eu medicamentele le dau la distanta de mese ptr ca altfel imi vomita. Tot cu seringa le dau si daca au gust prost, le dau cate putin, incet si sa nu radeti, ma scalambai in toate felurile ca sa-l fac pe Filip sa rada si sa-l distrag de la medicament. Pana acum a functionat.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip

cris30 spune:
 Arriel felicitari pentru pasii facuti, carucior mic avem si noi si ne este de mare folos 
.
Am gasit in sfarsit pozele noi si l-am vazut pe Lucas cel zambaret cum scoate el limbuta 
.
Eva cea frumoasa si vesela, Roxy tu ce tot explicai acolo de zor la masa 
??? si Patrick fericit ca face el cookies cu mami 
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

iuliacris spune:
 Ce activitate intensa e azi pe forum daca avem sarbatoriti![]()
Rox, ti-am admirat si eu bucatarul, sa tot bucataresti cu ajutor asa aratos! Eva e o dulceata
, inca un pic si face si ea fursecuri![]()
Asparagus, foarte fain cadoul pentru Paul, frumuselul. Vad ca nici el nu iubeste laptele prea tare...
Pyc, s-aveti noroc de zapada si poate te incumeti si tu pe schiuri! Si mie mi-a fost o frica nemaipomenita, am mers in fiecare an la munte de cand am venit in US (8 ani). Abia acum 4 ani am reusit sa-mi inving teama si am reusit sa schiez. E un sentiment nemaipomenit cand reusesti sa uiti de frica si sa-ti dai drumul
. Si noi o sa mergem la schi anul asta, tot asa vreo 8 ore de condus, dar noi ne-am facut incalzirea acum 3 saptamani cand am facut o calatorie la fel de lunga. Carla s-a comportant admirabil in scoica, nu a facut deloc scandal. Oricum, planul de a calatori noaptea pare bun.
Anuc, sanatate mamei tale
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

roxanaz spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bebelusi Lisa, Roxana, dati-mi va rog si mie o reteta buna de fursecuri  | 
Patricia, ce am facut eu cu Pat is biscuitii de craciun. din felul celor care cu cat stau mai mult cu atat sunt mai fragezi (daca apuca :))
uite reteta:
175gr unt moale, 175gr zahar brun, 2/3 (adica doua treimi) cana de miere si un ou se freaca bine intr-un castron mare cu o lingura de lemn. nu foarte mult, cat sa iasa un maglavais moale. se adauga mirodenii: 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir praf, o lingurita nucsoara (rasa, proaspata, sau praf), 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita cardamom. apoi se adauga cam 400-450g faina si o lingurita bicarbonat de sodiu. iese un aluat moale moale, pe care il inveliti in folie de plastic si il puneti la frigider cel putin o ora. eu de data asta l-am lasat aproape 24 de ore la frigider ca nu am avut cand sa ii coc si nu s-a vazut absolut nicio diferenta.
cand il scoateti din frigider incalziti cuptorul la 180grade. rupeti bucati din aluat si il intindeti pe zahar pudra. il framantati putin, ca e tare si se incalzeste in maini. se taie apoi cu formele inmuiate in zahar pudra, se coc pe foaie de pergament sau de copt nu mai mult de 10 minute. cand ii scoateti sunt molicei, dar ii lasati pe gratar sa se raceasca. se orneaza apoi cum aveti chef.
eu ori fac glazura (zahar pudra frecat cu suc de lamaie pana se face de consistenta glazurii) si arunc bombonele deasupra, ori ca anul asta ii pictez cu creioanele de la dr. oetker.
cam asta e.
Lisa, cu drag as scrie mai des. poate cand sunt la birou full time o sa am mai mult timp (de fapt sunt sigura ca asa va fi
Raluca, tinem pumnii pentru luni!
Corina, felicitari pentru ridicatul in picioare al Caterinei si Arriel felicitari pentru mers!