La multi ani licurici de ian-feb2009(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aurorra , nr bucuram ca esti alaturi de David si Ledi. Pt cercei da-i un PM lui bebelusi, iti va da ea toate datele.

Porumbita, eu am Bosch, de vreo 4 ani o am si merge f bine.
Ce mai face Robert, acum merge prin toata casa?

Bebelusi, cred ca luni ajung.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Bebelusi, ai PM!
Irina, felicitari pentru apartament. Stiu cum va este, si noi am riscat acum 3 ani si am cumparat aici un apartament, de-abia iesisem din facultate si ma angajasem, dar toate se aranjeaza pana la urma. Dar sentimentul ca esti in casuta ta, sau ma rog in ceea ce va fi casuta noastra peste 20 ani cand terminam de platit creditul, e grozav nu??

Miere, stiu ca ti-e greu, dar uite, nu neaparat daca merg la cresa copiii sunt mai bolnavi decat restul, toti licuricii sunt raciti, mai tot timpul chiar, si nu merg decat putini la crese, bone, etc. Mie nu mi se pare ca Lucas e mai des racit decat ceilalti copilasi de pe aici.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Asparagus, Cred ca o sa ai sarbatori tare frumoase, cu familia toata. Felicitari pt progresele lui Lucas si sanatate multa, sa treaca repede mucisorii

Poze Vladut la 10 luni

Mergi la inceput

Anna, Si pe tine te admir, esti tot timpul alaturi de noi si raspunzi la fiecare.
Vladut este un dulcel, si asa frumos creste!
Porumbita, noi avem AEG de vreo 4 ani si merge impecabil.
Micola, ce mai face Alexutu? El si cu Razvi sunt pasiunea mea, intotdeuana am avut o afinitate pentru rockeri pletosi
Koruccia,ce mai face nora mea? Multi pupici de la noi
Anuc, multa sanatate mamicii tale. Of, ce rau e sa fie bolnavi cei apropiati.
Iulia,Lisa, multa sanatate si voua.

Apropos, uitati ce primeste Lucas de Craciun de la noi: http://www.yopi.de/prd_1916096

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

La multi ani Daria si David! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut anul! Vorbeam cu taticul lui Paul si ziceam ca efectiv nu ni-l mai amintim pe paul bebe mic mic, parca dintotdeauna a mers asa in 4 labe si a stat in picioare.....si imediat va merge etc etc Prietena mea cea mai buna din Ro are un bebe de 3 luni si ma intreba ceva de diversificare....a trebuit sa stau sa ma gandesc cu ce am inceput eu pt Paul!

Miere asa linge si al meu rotile de la carut sau bocancii lui tata-so nu foarte curati....eu is destul de stresata de treaba asta, caci stiu ce minuni poate sa ia, ma gandesc in special la viermisori si alti paraziti.....dar asta e....toti copiii trec prin asta!

Vestea buna la noi e ca Paul nu mai are deloc muci de cand a facut vaccinul de gripa A! De 2 saptamani nu mai are absolut nimic, el care din prima zi de mers la bona a avut non stop muci.... Cred ca i-a prins f bine!

Ne pregatim de mers la ski, abia astept, trebuia sa mergem doar din 2 ianuarie, dar pana la urma mergem din 31 decembrie!!! Asa ca o sa ne bucuram de zapada. Eu sunt anti talent la ski, incerc sa invat de cand eram mica, dar nu se prinde nimic....totusi voi incerca si anul acesta. L-am echipat si pe Paul cu un costumas din acela intreg cu fermoar si cu sanie....singura problema e drumul .....8-9 ore cu masina...m-am gandit sa-l pun pe bebe in landoul lui de cand era mic, care se poate prinde cu centurile de siguranta, sa plecam noaptea ca el sa poata dormi intins.....nu stiu daca mai intra insa, si nu stiu daca e f safe in caz de "Doamne fereste", caci nu mai are 5 kg ca si atunci cand il transportam in landou......

Felicitari Irina pt apartament, intr-adevar mare curaj....sa va iasa planurile si sa fiti fericiti in el!

Pupici!

Mergi la inceput

Ha, ha, am vazut pozele cu Lucas, e asa de dulce in poza in care scoate limba! Ce mare s-a facut!

Si l-am vazut si pe Alexutu mergaret, scumpic ca intotdeauna

Poze Vladut la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Asparagus, frumoasa jucarie primeste Lucas de craciun ...sper sa-i placa...

Cum se intelege cu pisica, am vazut ca aveti si voi una bucata, ca si noi...eu abia astept sa vad ce zice Razvi de noua freza a pisicului...tare imi e ca o sa ma "infig" un pic si in pleata lui, ca ii cam intra parul in ochi...

Porumbita eu am Indesit de vreo 5 ani (fratelo la fel tot de vreo 5 ani) si se comporta de minune ...acum probabil ca o sa fii mai nelamurita decat inainte sa postezi intrebarea, ca vad ca toata lumea e multumita de masina ei ...canapea v-ati luat?

Micola am vazut Alexutzu pletos si scump foc

D-zeule cum ninge...zici ca cerne cineva faina peste Buc...of, ca nu putea sa mai astepte vreo 2 zile ninsoarea asta ...imi place, mor de drag cand ninge, da' vreau sa ajung cu Razvi bine la Buc ...

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anuc, multa sanatate mamei tale, tineam sa iti transmit de cand ai scris, dar nu am mai apucat...

Aurorra, ia legatura cu bebelusi pentru cercei!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Crisspy, Lucas o adora pe Whisky (asa o cheama pe mata noastra alintata),o "mangaie si o alinta" tot timpul, adica ii da o gramada de palme si o prinde de blana, iar ea surprinzator sta de foarte multe ori. Daca i-as face eu asa, m-ar gherui de nu m-as vedea. Oricum, cateodata ii este frica de el si se refugiaza in pomul ei unde nu ajunge Lucas la ea.
Asta e mai de curand,asa, cred ca a inteles ca pe viitor Lucas e si el sursa de hrana. Cand era mic-mic se uita prin el, pe sistemul "daca ma fac ca nu-l vad si ca nu exista chestia asta urlatoare pe aici, poate-poate dispare"
Ghinion, ca n-a tinut figura!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Porumbita, eu tot Indesit am si sunt f multumita. Am avut una indentica la vechiul apartament, am luat-o acum 4 ani si merge in continuare f bine. Noi am avut prima data Whirpool si s-a stricat intr-o luna, deci nu recomand.

Asparagus, felicitari pt parametrii puiului!

Vreau sa iau pom in seara asta, artificial, e adevarat, dar tot e ok.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput