Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetelor...mario tokmai a facut primul kk la olita,la inceput s-a cam eschivat,si nu prea vroia sa stea pe ea,dar cand a simtit k iese......s-a linistit si

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Acum trei zile a facut si Gabriel kk la olita. Am incercat sa-l pun si ieri si azi si nu a mai vrut sa stea. Dar nu ma dau batuta...

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetelor...mario tokmai a facut primul kk la olita,la inceput s-a cam eschivat,si nu prea vroia sa stea pe ea,dar cand a simtit k iese......s-a linistit si

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Acum trei zile a facut si Gabriel kk la olita. Am incercat sa-l pun si ieri si azi si nu a mai vrut sa stea. Dar nu ma dau batuta...

Cei trei Palmieri

Fetelor, la varsta asta bebe nu face la olita, ci il puneti voi atunci cand se presupune ca urmeaza sa faca kk.

Ce semnale trebuie sa ne dea de gandit ca este cazul sa incepem operatiunea olita?

* Cand sta cu usurinta in poponet
* Cand copilul incepe sa imite comportamentul nostru mai ales cel din toaleta.
* Cand incepe sa refuze scutecul in schimbul chiloteilor (deci trebuie din cand in cand sa ii oferiti aceasta alternativa)
* Cand incepe sa devina ordonat: pune lucrurile la loc de unde le-a luat, face curat etc.
* Cand da semne de independenta (va refuza manuta la coboratul unei trepte, sau pur si simplu prin a spune mult mai des "NU!")
* Cand incepe sa spuna cand face caca/pipi si mai ales cand face un ritual din aceasta (uni copii cer mana mamei pe parcursul "operatiei").
* Cand incepe sa il intereseze toaleta/olita si incepe sa ii placa sa va urmeze in baie sau sa se joace in baie
* Cand poate sa isi dea jos si sa isi ridice pantalonasii
* Cand intelege diferenta intre ud si uscat
* Cand intelege ce este pipi si caca
* Cand are scaun regulat
* Are pauze "uscate" mai lungi de 3 ore (asta arata ca muschii s-au dezvoltat suficient pentru a tine urina)

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=243
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=437
si mai sunt pe DC sute de subiecte, si...sute de dispute, pe tema olitei.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si inca una si ma duc, ca mi-a venit barbatul de la munca si ma goneste de la comp: http://lucamic.blogspot.com/2009/12/doi-cantareti-vestiti.html
Magdyi, ce zici, s-ar potrivi cantaretul meu cu dansatorul tau? Ce mai spectacol ar iesi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Hai ca de mult nu am mai ras cu atata pofta.
Sunt superbi!!!
Ultima data cand am ras in halul asta a fost cand ne grabeam sa mergem la Metro. A scos barbate-miu masina din garaj, ma urc si eu si da sa plece, numai ca a bagat a intaia cu sticla de apa plata care se afla langa schimbator. Am crezut ca mor de ras. Si el nervos imi spune: "Daca nu incetezi, sa stii ca te arunc din masina!" Dupa care il pufneste si pe el rasul.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

MAGDYI, eu tot am urmarit aseara ca ziceai ca incarci filmuletele si tot am asteptat dar n-am vazut sa fi dat niciun link! Doar nu-s oarba?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
[/quote]

Nu am postat nici un link pt ca nu stiu cum se face. Spre rusinea mea nu prea le am cu compul. Imi cam prind urechile... dar sa stiti ca intotdeauna poze si filmulete pun la semnatura.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Magdyi imi fac mea culpa!!!
Eu am vazut filmuletele cu Gabriel dar nu am apucat sa scriu nici o apreciere
Mi se intampla de multe ori ...
Probabil ca nu o sa ma crezi asa ca nu indraznesc sa zic nimic.
Spun doar atat :"Gabriel este un bebelus la fel de minunat ca toti ghioceii nostri"

si multe

[Mami de LENA 30.03.2009

mersi

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, recunosc ca la semnatura nu mi-a trecut prin cap sa ma uit, n-am stiut ca e actualizata, tot asteptam link direct. Le-am vizionat acuma: pai Magdyi, tu nu mai ai bebelus, Gabriel e copilas in toata regula!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Vai, Ilinca, ori m-am exprimat eu gresit, generalizand, ori ai inteles gresit. Scuzeee!!!
Nu sunt bebelusi morti, am cautat ca idee "baby reborn" pe google. Unele creatoare ii fac pur si simplu fara un tipar anume si pot fi cumparati ca orice papusa, singura diferenta, esentiala, e ca sunt unicat. La fel cum poti comanda copia bebelusui tau ca amintire. La fel cum as putea dori sa o fac pe Luana nou nascut. Deci nu bebe mort, ci doar ca eu mi-as dori un bebe reborn care sa semene cu Alma. Sunt femei care iubesc papusile si isi cumpara, sau sunt femei care nu au un copil si isi cumpara, sau mame care vor sa rememoreze prima imagine a copilului lor, viu, si comanda. De aceea si comanda dupa tipar costa mai mult, decat daca o face creatoarea din imaginatie. Off, sper ca ai inteles.
Eu spuneam ca bebelusii aia mici, cum are Simplyana sunt de obicei cumparati ca intruchipare a unui ingeras, dar nu la noi in Ro unde cultul asta nu se prea practica...adica rememorarea bebelusului ingeras, unde se merge pe ideea ca trebuie sa uiti si sa-ti continui viata. Pt ca eu tocmai asta nu vreau.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
[/quote]

Dupa moartea Theodorei mi-a picat si mie in maini o revista in care am vazut acest gen de papusi iar cand i-am aratat lui barbate-miu a facut o moaca cam dubioasa si apoi a vorbit cu psihologul din spital. Deja incepusera sa ma considere nebuna. Aici in cazul in care pierzi un copil si apoi iti cumperi o papusa de acest gen se uita astia cam crucis la tine.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Asta mi-a mai uns un pic sufletu' ca am vazut in poze si fete mai micutze: Ela, Cativ, Denisamada, Dyana...dreptu-i ca sunteti micutze? Ca altfel io nu ma duc la nicio intalnire, daca-s numa lungane ca Olishka, Pisik, Aris, Shasa...numa picioare pana-n gat si io sa ma complexez pe la genunchii lor, nuuuu...vreau si io partenere de joaca de inaltimea mea!

Yup! Cu curaj!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Da, da, fete ma inscriu si eu in clubul piticelor/piticoatelor cu 1,60 m, frumos, nu?

POZE NAZDRAVAN

Si eu , si eu 1,58m

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Magdy, minunat ghiocelul tau Gabriel!!!
Ce frumos e acolo la voi la bazin! As vrea si eu, dar la Deva nu avem asa ceva sau o fi dar nu am aflat eu? Novus, tu stii ceva??

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Magdy, hai nu te supara, eu sunt sigura ca de vazut l-au vazut mai multe fete, dar n-au apucat, sau au uitat sa spuna. Eu le-am vazut de aseara, fara sonor, in timp ce-i faceam laptele lui Keutu. Apoi stiu ca am inchis, m-am dus sa-i racesc biberonul, sa-i dau de mancare si sa ma culc, deci era cred ca spre 11, asa-i? Ziua foarte rar mai scriu, uneori mai citesc seara, ca tot spuneai ca esti singura la ore din astea. Si daca am mult de recuperat nu ma mai uit la poze, recunosc. Dar pe gabitu chiar l-am vazut si m-am minunat cum nu numai ca sta in picioare dar topaie, se ridica, se lasa in jos, totul fara pic de efort. Bravo!!!
Aaa si are plete si breton prins cu clama! Ce dulce!!! Keutu n-are ce prinde cu clama si la cat par imi pica si imi mai si smulge copilul, n-o sa mai am nici eu.
Ilinca, filmuletele sunt la semnatura lui Magdy, la cei trei palmieri. http://community.webshots.com/user/magdyi2001

A, mai vroiam sa spun ca desi nu ma uit intotdeauna la poze, sau ma uit in mare viteza, i-as recunoaste pe majoritatea ghioceilor.

Keutu cheliutu

Kea ; intr-adevar se ridica si se lasa singur. Face genoflexiuni toata ziua de aceea si spuneam ca nu-l mai pot lasa nesupravegheat. Sunt cu ochii pe el ca pe butelie. Deja a inceput sa-mi faca curat prin sertare.
Iar in privinta parului, barbate-miu imi spune demult sa il taiem dar i-am spus ca pana la motz nici sa nu se gandeasca.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput