Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001
a bagat a intaia cu sticla de apa plata care se afla langa schimbator.

Da, da super tare!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai, recunosc ca la semnatura nu mi-a trecut prin cap sa ma uit, n-am stiut ca e actualizata, tot asteptam link direct. Le-am vizionat acuma: pai Magdyi, tu nu mai ai bebelus, Gabriel e copilas in toata regula!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mersi dar pt mine tot ramane.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
Dupa moartea Theodorei mi-a picat si mie in maini o revista in care am vazut acest gen de papusi iar cand i-am aratat lui barbate-miu a facut o moaca cam dubioasa si apoi a vorbit cu psihologul din spital. Deja incepusera sa ma considere nebuna. Aici in cazul in care pierzi un copil si apoi iti cumperi o papusa de acest gen se uita astia cam crucis la tine.

Magdy, nu ma mai gandesc la asta, dar, mi-ar placea, INCA, ideea. Eu am inca momente in care ma blochez pur si simplu si ma rup de realitate si in acele momente singurul lucru la care ma gandesc obsesiv este ca as vrea sa o gasesc pe Alma, si ca nu e nicaieri, mai ales acolo, la cimitir. Ai vazut ultima poza prelucrata? Nu-i asa ca e superba?
Nu vreau sa-ti dezgrop durerea...iarta-ma daca gafez. Si ai fost la psiholog? Si ce ti-a zis? Nu a considerat toate manifestarile astea "normale"? Eu nu as mai merge la un psiholog care ar considera deviate manifestarile mele...pt ca deviate le poate considera restul lumii, nu si omul la care ma duc sa ma ajute sa ma inteleg si sa gasesc in mine calea de a merge mai departe.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Vai, recunosc ca la semnatura nu mi-a trecut prin cap sa ma uit, n-am stiut ca e actualizata, tot asteptam link direct. Le-am vizionat acuma: pai Magdyi, tu nu mai ai bebelus, Gabriel e copilas in toata regula!

7luni

Mersi dar pt mine tot ramane.

Cei trei Palmieri

Ma innebuniti.
Deci acuma fac la fel ca si cu poza lui Ian impecabilul cand toate vorbeati de el si eu nu puteam deschide deloc webshotul.
Care-mi da va rog si mie link direct la clip, poate vad si eu ce vedeti voi, va roooog!
Cand ne-a facut Dyana cadou de ziua ghioceilor nostrii pe 28 pt Luana si Dragos, noroc cu Provista ca a salvat si trimis pe mail poza, ca eu nu puteam vedea.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor,tare dobitoaca sunt,dupa ce al meu nazdravan facu kk la olita ,am dus ozn-ul la closet,si el se juca cu scaunelul de la olita,cum necum,si-a tras una cu el in frunte si a inceput sa ,eu sar de la calculator si il iau la verificat,nici un semnulet macar...dar ma apuc sa dau "na-na" la olita ca a lovit baiatul ,si cum dau eu k mi-am tras una de m-a secat la inima,si am inceput sa flutur degetul vaicarindu-ma,moment in care Mario uita de plansul lui isterical si incepe sa rada la (sau de) mine...
cand l-am vazut asa,mi-a trecut si durerea de deget...

acum isi spune rugaciunea la cutia de jucarii,ca deh...stie sa stea in genunchi...printre altele,caci a invatat o multime de lucruri ,printre care:
- mersul de-a busilea,e campion de viteza,numai sa ma vada k il observ ca o ia intr-o directie gresita si prinde motoras la fund
-mama,tata,papa,bubu si alte chestii indescifrabile
-stie sa dea noroc si sa bata palma
-face "pa" cu manuta cand vrea
-bate din manute cand aude cuvantul "bravo"-la fel cand are chef
-daca tusesti sau stranuti langa el,te imita foarte serios
-si un obicei foarte urat:scuipa,cand face "brrrrr" sau "plrrr" stiti si voi cum...
-se rusineaza daca il bagi in seama asa direct,si nu te cunoaste...
e un excroc sentimental,ce mai....
tocmai de aia eu trimit mesajul abia acum,desi am inceput sa il scriu de 2 ore...deh...daca buburuza se frichinea pe langa mine....a trebuit o tura de joaca...pana am obosit eu...k el o continua cu tatasu'

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

http://entertainment.webshots.com/video/3041461330105422702ZjpIET

http://entertainment.webshots.com/video/3001038260105422702OAiFba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ayla, incearca asa http://entertainment.webshots.com/video/3041461330105422702ZjpIET

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Magdyi, dar strabunicul chiar are 100 de ani sau e o figura de stil?! Ca zau ca se tine bine! (si Sophiphi are strabunica, dar e tinerica,doar 82 de ani)

7luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Dupa moartea Theodorei mi-a picat si mie in maini o revista in care am vazut acest gen de papusi iar cand i-am aratat lui barbate-miu a facut o moaca cam dubioasa si apoi a vorbit cu psihologul din spital. Deja incepusera sa ma considere nebuna. Aici in cazul in care pierzi un copil si apoi iti cumperi o papusa de acest gen se uita astia cam crucis la tine.

Magdy, nu ma mai gandesc la asta, dar, mi-ar placea, INCA, ideea. Eu am inca momente in care ma blochez pur si simplu si ma rup de realitate si in acele momente singurul lucru la care ma gandesc obsesiv este ca as vrea sa o gasesc pe Alma, si ca nu e nicaieri, mai ales acolo, la cimitir. Ai vazut ultima poza prelucrata? Nu-i asa ca e superba?
Nu vreau sa-ti dezgrop durerea...iarta-ma daca gafez. Si ai fost la psiholog? Si ce ti-a zis? Nu a considerat toate manifestarile astea "normale"? Eu nu as mai merge la un psiholog care ar considera deviate manifestarile mele...pt ca deviate le poate considera restul lumii, nu si omul la care ma duc sa ma ajute sa ma inteleg si sa gasesc in mine calea de a merge mai departe.

Light a candle for Alma

Moni, durerea nu mai ai cum sa o dezgropi. Nu pot sa spun ca nu doare, doare enorm de tare mai ales acum cand se apropie Craciunul(ar fi implinit pe 23 dec 4 ani), dar incerc sa o inving, nu sa o uit(durerea). Merg si eu la mormantul ei si vorbesc cu ea si imi cer iertare, iertare pt ca nu am putut sa fac atunci nimic pt ea si iertare pt ca i-am daruit moartea, iertare pt ca nu am putut sa o tin in brate si sa-i spun "Lupta ingeras, mama e cu tine", iertare pt ca zace acolo singura sub zapada si nu-i pot spune pe viu "te iubesc"...
Am vazut poza Almei chiar atunci cand ai postat-o prima data si mi-a placut enorm si m-am gandit ca ce n-as da sa pot face si eu asa ceva pt Theodora.
Psihologul nu mi-a spus prea multe ori nu am inteles eu cine stie ce. Eram la un spital din Liege si acolo vorbesc franceza. Atunci nu stiam germana, vorbeam engleza si nici asa nu ma prea puteam intelege cu ei. In fine, nu m-a ajutat prea mult.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:

Magdyi, dar strabunicul chiar are 100 de ani sau e o figura de stil?! Ca zau ca se tine bine! (si Sophiphi are strabunica, dar e tinerica,doar 82 de ani)

7luni

100 de ani face pe 12 ian. Cand am fost ultima data la el statea cu fundul pe masa, asa intr-o rana, si fuma pipa. Ne-a intrebat ce dorim sa bem si sa dus singur si ne-a servit. Singurul lucru in comun pe care il are cu fii-miu este PEMPERSUL.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput