Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aditza, io zic sa te pregatesti moral, ca maine-poimaine o taie prin cluburi! Ce miscari originale are

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Seara buna!
Ilinca, hai sa te inveselesc. Am la semnatura un filmulet cu Razvan (printre cateva poze, il gasesti ca e singurul film din album). Sper sa te distreze si sa VA distreze, fetelor care aveti rabdare sa-l vizionati

POZE NAZDRAVAN

Adita e mortal Razvan. Danseaza pe melodia de la telefon?
Eu am o inregistrare cu Luana care canta dupa melodia de la premergator.Desi la inceput o ura.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Ayla, da, Razvan are vreo 3-4 melodii pe care danseaza si da din cap una din ele e melodia asta de pe telefonul meu, mai sunt 2 pe care le mai prinde pe UTV - Puya cu Change (moaree dupa ea) si Russian Girl. Pe langa astea, mai are ceva reactii asemanatoare (dar nu atat de infocate) la Connect R si Pitbull.
Vreau s-o vad si eu pe Luana cantand!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Ilinca, probabil Razvanu' a mostenit talentu' lu' tac-su' care a avut si formatie in tineretile lui

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aditapop frumos baiat ai.

Mergi la inceput

monique, multumim

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Asta mi-a mai uns un pic sufletu' ca am vazut in poze si fete mai micutze: Ela, Cativ, Denisamada, Dyana...dreptu-i ca sunteti micutze? Ca altfel io nu ma duc la nicio intalnire, daca-s numa lungane ca Olishka, Pisik, Aris, Shasa...numa picioare pana-n gat si io sa ma complexez pe la genunchii lor, nuuuu...vreau si io partenere de joaca de inaltimea mea!

Yup! Cu curaj!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Mgda ai pm

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Simona mersi pt nr de telefon

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Magdy, eu pozele le pot vedea, dar nu tot timpul, insa clipurile din webshots nu se deschid in veci vecilor. Eu le-am mai spus la fete, si sper ca nu am suparat pe nimeni ca nu era vina mea, uneori nu mi se deschide webshotsul nicicum. De aia nici nu am album in webshots. Picasa mi se pare ca se incarca cel mai simplu dintre toate site-urile de upload poze. Cine are in photobucket eu le dau pe slide si le vad mai simplu, uneori asa fac si cu webshots daca reusesc sa deschid pagina, ca sa le iau pe fiecare in parte, ma prinde Craciunul, asa de greu le incarca.

Le-am pus pe webshots pt ca nu ma prea pricep la celelalte si acesta mi sa parut cel mai simplu de pus poze.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Asta mi-a mai uns un pic sufletu' ca am vazut in poze si fete mai micutze: Ela, Cativ, Denisamada, Dyana...dreptu-i ca sunteti micutze? Ca altfel io nu ma duc la nicio intalnire, daca-s numa lungane ca Olishka, Pisik, Aris, Shasa...numa picioare pana-n gat si io sa ma complexez pe la genunchii lor, nuuuu...vreau si io partenere de joaca de inaltimea mea!

Yup! Cu curaj!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Da, da, fete ma inscriu si eu in clubul piticelor/piticoatelor cu 1,60 m, frumos, nu?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Magdy, hai nu te supara, eu sunt sigura ca de vazut l-au vazut mai multe fete, dar n-au apucat, sau au uitat sa spuna. Eu le-am vazut de aseara, fara sonor, in timp ce-i faceam laptele lui Keutu. Apoi stiu ca am inchis, m-am dus sa-i racesc biberonul, sa-i dau de mancare si sa ma culc, deci era cred ca spre 11, asa-i? Ziua foarte rar mai scriu, uneori mai citesc seara, ca tot spuneai ca esti singura la ore din astea. Si daca am mult de recuperat nu ma mai uit la poze, recunosc. Dar pe gabitu chiar l-am vazut si m-am minunat cum nu numai ca sta in picioare dar topaie, se ridica, se lasa in jos, totul fara pic de efort. Bravo!!!
Aaa si are plete si breton prins cu clama! Ce dulce!!! Keutu n-are ce prinde cu clama si la cat par imi pica si imi mai si smulge copilul, n-o sa mai am nici eu.
Ilinca, filmuletele sunt la semnatura lui Magdy, la cei trei palmieri. http://community.webshots.com/user/magdyi2001

A, mai vroiam sa spun ca desi nu ma uit intotdeauna la poze, sau ma uit in mare viteza, i-as recunoaste pe majoritatea ghioceilor.

Mergi la inceput