Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia-stefy spune:
Ninge asa de frumos... Noi am fost la zapada... A alergat cat a putut, a venit fleasca acasa... am bagat-o cu picioarele in apa calda... Sper sa nu raceasca... Cu greu am adus-o acasa... Acum doarme bustean.
Azi eram sa o patesc si eu, dar m-am ales doar cu un "muschi sucit"... Eram cu Stefy, am tinut-o pe ea sa nu cada si mi-am sucit eu mana stanga.... Acum vad ca m-a mai lasat durerea....
alynta27 spune:
Salutare dragelor! Multumim pentru frumoasele urari! Vi le intorc inzecit!
In Ajun si prima zi pana spre seara am petrecut singuri acasa! Am facut tot felul de bunatati, de data asta si prajiturele! Toate bune si gustoase, la aprecierea sotului care le-a degustat din plin!![]()
Am mers la serviciu la sot unde a venit Mosul intr-o linuzina alba (W)! Au primit cadouri consistente, de cate 1 mil de copil! David o autostrada suspendata cu 2 masinuti cu telecomanda si Matei un set cu paturica, perna si ursulet, plus cate ceva dulce! S-a lasat cu mese intinse, tort si voie buna!
Lacra.................STAMPILE am luat de la Jocker din Carrefour Felicia (magazinul cu jucarii si jocuri din lemn) cu 5 lei stampila si 5 lei tusul (negru, verde, rosu)! Stampila e cu ursulet cu fundita, care canta la diferite instrumente, care sta in fundulet, in fine fetite si baietei ursuleti! Pupici micutei colindatoare! Ne mai luptam cu o urma de muci care persista!
Slimatei....................La multi ani! Ma bucur ca ne mai scrii!
Celia..................multumesc de urarea de pe mess! Cum ati petrecut?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:

Salutare, mamici!
Nu am citit nimic din urma, lipsa de timp. Poate la Iasi recuperez.![]()
Cum ati petrecut Craciunul?
La noi a fost frumos, s-a lasat cu multe cadouri, unele mai neasteptate ca altele. Ziua sarbatoream , iar noaptea lucram la proiectele mele pana tarziu
. Ei, da'nu scap si eu o data? Atunci huzureala![]()
Acum suntem la sora, Bia se simte suuuuper bine, si eu la fel
. Joi ajunge si mama sa-si vada nepotica
.
De Revelion se lasa iar cu cadouri, aici Mosul vine in noaptea dintre ani
. Deci o sa avem cadouri cat cuprinde ca aici e mai mare "populatia"
.
Va
si ne mai "auzim"
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
buna
o
, laptic si suc
noi am avut o seara mai linistita asera... a fost mai bine
speram sa ne revenim la programul nostru de somn
in schimb Darius are o noua problema
... nu mai papa cum papa inainte lapticul
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
iulia ... am vazut pozici, foarte frumoase...dar filmuletul ma dat gata

...
printesa
Noi anul asta nu am facut poze
... speram ca de Revelion sa facem, ca nu a a dus Mosul acumulatorii care trebuia la aparatul foto
- cica nu am precizat in scrisoare![]()
va multumim pt
mamici ... vad ca a tinut cont Darius de ei![]()

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare! Sa va enumar eu cadourile toate: acvariu cu pesti si sanie cu spatar- noi si au contribuit si parintii mei la saniuta; tablita magnetica de scris cu Thomas si un joc complex- cu figurine de pus intr-un borcan si o tija cu colacei- bunicasa cealalta; multe dulciuri de pe la neamuri si de la mine la serviciu, jucaria si setul de dormit de la Bogdan de la munca! Acum de Revelion vrem sa mergem la Campu-Lung la nasii nostri de cununie si de botez a lui David, cred ca vor primi si acolo! Ei sunt tineri, apropiati de varsta noastra!
Inesa.....................ma bucur ca ati petrecut frumos si Mosul a fost bogat! La fetite cumintele si Mosul e darnic!
Ani...............poate va va tihni Revelionul! Mergeti undeva?!
Ella ..................ai venit de la munte?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Alina, multumim. Si noi ne mai duelam cu niste muci... Ieri am bagat-o cu picioarele in apa cat a suportat ea de calda ca a venit uda la picioare si am zis ca nu-i place, azi insa nu era uda, dar a vrut iar in apa... oparita...
Cadourile primite nu mai sunt in stare sa le enumar... ca a avut coi Mosi... unul de la Iasi si unul foarte incarcat de la mama mea de la Constanta... si zilele astea vine si coletul de la Mosul de la sora mea... care s-a ratacit pe drum...
Inutsa, in sfarsit ti s-a implinit dorinta si vine mama ta. Sarbatori linistite mai departe...
Ani, multumim. Mai lasa omul cu cel lapte... Tu de sarbatori mai mananci ce mancai de obicei... Are o perioada... ai sa vezi... Stefy care de obicei manaca iaurt... si alte cele pentru constipatia ei... acum si-a manifestat dorinta pentru sarmalute... care-s cu orez si de obicei nu primeste, dulciuri cu caruta... care iarasi de obicei nu primeste....
slimatei spune:
multumim inca odata de urari va 
lacramioara am vazut foto cele noi (caci atat mi-a permis timpul )
cu printesa ta .. e o domnisorica in toata regula si frumusica foc...sa-ti traiasca sanatoasa si sa va dea satisfactii peste satisfactii !
alina..si eu ma bucur cand reusesc sa intru pe la voi..cand imi peremite timpul si mai sper din tot sufletul sa revenim in patrie cat mai curand posibil... trebuia sa o facem acum, dar ne'au cam sarit planurile..acuma na' tot raul spre bine ...poate ca e mai bine asa..
sa speram ca ne vedem in primavara...tare mi'ar placea sa va cunosc personal macar pe unele din voi...
eu sincer va mai citesc uneori dar sincer cam pe diagonala asa..caci nu prea stiu daca imi permiteti sa ma amesec prea mult...avand in vedere caci cam de multisor am perdut legatura cu voi..nu prea sunt de actualitate
(vina mea)..cred ca ma intelegeti
multa sanatate micutilor!
va doresc la toate cele bune si numai lucruri bune..sa ne auzim cu bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
inutsa spune:

Am un pic de ragaz de la printesa si profit![]()
alina faine cadourile! cum se comporta baietii cu acvasriul? n-au incercat sa prinda pestii?![]()
anilansa
sa fie mai bine Darius si sa treaca cat mai repede durerile!
lacra pe unde erau pozele cu voi?
LA MULTI ANI cu intarziere pt cei care s-au serbat de Sf.Stefan si cei care si-au sarbatorit ziua de nastere!
La noi e a doua zi de cand vine un kinetoterapeut acasa si ii face masaj si gimnastica Biutei. Doamne, ce-i mai place! O suceste dna pe toate partile, o ridica, o rostogoleste etc etc iar ea e toata numai un zambet! Tare ii mai place! ce nu o puteam tine la orizontala pana acum, dupa sedintele astea cre ca o sa fie si mai si
.
In rest, si noi cu shoppingurile de Revelion. Taica'su ii aduce in fiecare zi cate o carte cu poezii, povesti Biei, ca nu ii vine sa creada ce ieftin le gaseste fata de Iasi. Chit ca Bia nici nu vorbeste...![]()
Aaaaa m-am si tuns
, ca nu se mai putea altfel, imi cade parul intr-un hal de fara de hal si cum aveam parul lung...
Va
si merg sa mai invat ceva
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria