Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 9
inutsa spune:
lacra scuze, am vazut acum pozele
. ai o dulcicaaaaaaaaa
mare ajutor mamei la bucatarie!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
Buna dimi
poftiti la
, laptic si ceai![]()
Aly... nu plecam nicaieri
, stam acasa si asteptam uratorii, au zis ca vin cumatrii pe la noi sa facem Revelionul impreuna...![]()
iulia... si darius a trecut la sarmale
si dulciuri
in rest: Darius a inceput sa isi revina cu somnul, speram sa o tina tot asa
...
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o
. De 3 zile am tot umblat prin vizite. Azi ne odihnim acasa si maine plecam iar. O sa petrecem revelionul la Suceava. Sper sa avem parte de vreme frumoasa.
Va doresc sa aveti parte de o petrecere de Revelion cat mai frumoasa.

11+
Celia spune:
Buna ,
Lacra , ce printesa ai acolo, dr tu mami esti scumpa la vedere... Am vizionat foto si filmulet cu Andreea...a inceput si ea s cante "Muti ani taiaca...."
Inesa , sa va fie de bine sederile la rude , asteptam foto cu noul look , iar Bia sa se bucure de cadourile de la tati si de la celelalte rude si sa fiti rasfatati de mama ta.
Alina,
vad ca ati sarbatorit si ati fost cuminti , cuminti , mosul a venit incarcat de daruri.
Noi l-am primit pe Mosul, am primit musafiri si am fost in vizite cu colinda...cam asa a trecut Craciunul...acum ceva pregatiri pentru seara de 31, vom petrece in familie, acasa.
Stefania, mie imi face placere sa te citesc si sper ca pe viitor sa nu astepti vreo bataita ca nu intri pe aici atunci cand timpul iti permite ...
Vanessa, sa aveti petrecerea pe care v-o doriti la trecerea dintre ani!
Ani, sper ca Darius depaseste perioada eruptiilor cat mai repede.
Asteptam vesti de la mamici cum au primit copilasii pe Mosul, cum au petrecut.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ella10 spune:

Salutare!!!Am ajuns si noi pe acasa,de vreo doua zile,insa abia acum am un pic de timp sa va salut;noi am petrecut foarte frumos craciunul,nu am avut zapada...am fost la piscina...a fost frumos;a venit mosul si la noi, Bia s-a sperit rau de el insa cind a vazut cite cadouri primeste s-a imprietenit cu mosul
;a primit multe cadouri: vreo 4 papusi,hainute,o bagheta de printesa,un carucior pentru papusi,o bucatarie,banuti,dulciuri.si noi am primit cadouri foarte frumoasa,ca de am fost foarte cuminti anul acesta![]()
Nu stiu daca mai apuc maine sa intru asa ca va urez
UN AN NOU CIT MAI BUN,PLIN DE REALIZARI SI MULTA SANATATE
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
kriss79 spune:
La Multi Ani Stefania tie si fetitei tale!sa fiti sanatoase!cu intarziere din pacate
Poze Craciun si Sf.Stefan
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
iulia-stefy spune:
Am intrat si eu sa va urez sa aveti un an mai bun decat cel ce se incheie. La multi ani! Sa ne auzim cu bine la anul....
slimatei, multumim pentru aprecieri. Poti interveni cand vrei... nu cred ca se supara nimeni. Fiecare scrie cand are timp si dispozitia necesara. 
inutsa, daca imi spui care poza, iti spun pe unde-s facute, ca ele sunt facute cam peste tot... prin zona noastra... in curte la Cantemir, in fata la Palatul Culturii... pe acasa, prin parc in POdu Ros...
Pe perioada alaptatului tu ai mai luat calciu? Daca nu, asta-i motivul pentru care iti cade parul...
Ani, ma bucur.... Bine ca ai aflat motivul pentru care refuza laptele... Pe masura ce creste il va refuza tot mai mult, ca s-a cam saturat de el si vede ca sunt si alte lucruri mai "bune la gust" ![]()
Celia, multumim. Eu de obicei sunt in spatele camerei... deci cam greu sa fiu si in poze...
Kriss, tu ce mai faci?
Noi ne pregatim sa mergem cu uratul prin vecini ca am primit reclamatii de la cei la care n-am fost cu colindul... si am promis ca maine mergem cu uratul, ca Stefy e tare incantata cand ea canta si ei ii dau banuti si fructe sau dulciuri... asa ca maine vom avea o zi plina... Iar pe seara vrem sa mergem la Palatul Culturii la artificii... pe seara insemnand la miezul noptii...
kriss79 spune:
lacra,mersi de intrebare..sunt racita si sunt in butoiul cu melancolie..sper si eu ca anul care vine va fi mai bun, insa asa am sperat si in 2008..si nu a fost..el a plecat la pranz spre Londra la varu-su si vine pe 7 ian..nu am mai fost singura de rev din liceu..am o stare f.naspa..maine seara merg la ramada cu mama si cu niste prieteni de familie, sper sa nu ma simt mai nasol ca azi:)
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
Anilansa spune:
poftiti la o 
va dorim UN AN NOU mai bun decat cel care se incheie, cu multa sanatate, fericire, impliniri si sa fiti alaturi de cei dragi

iulia... si noi mergem cu uratul... Darius tine tobita atat si tati zice versuri![]()
Kriss... imi pare rau, fruntea sus si un an nou mult mai bun
noi facem mai bine azi, ne revenim incet![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Salutare si de la noi.
Lacramioara ce frumos canta Stefy
si ce frumos a ornat ea tortul
Kriss am admirat-o pe Ale cum se joaca la bucatarie (si noi avem bucatarie dar nu asa complexa ca a voastra
) si cum se spala pe dinti singurica, iar tu arati tare bine mami
. O sa fie bine, ai sa vezi
Alynta darnic si Mosul vostru, bravo...distractie placuta la nasi.
Inesa cred si eu ca-i place Biancai la masaj...e frumos cand se strange toata familia de sarbatori.
Ani ce bine ca si-a revenit Darius!
Ella ma bucur ca v-ati distrat la munte.
Celia sa stii ca ti-am admirat frumoasa cum colinda
Noi Craciunul l-am petrecut prin vizite, am primit si noi musafiri, apoi am fost la bunicii mei la tara unde am taiat porcul, ne-am jucat in zapada....a fost frumos. Diseara mergem la un var de-al meu...noi de 5 ani de cand suntem casatoriti am stat numai acasa de Revelion si am primit musafiri, anul asta am zis sa schimbam traditia...
Va doresc din suflet ca anul care vine sa fie mai bun decat asta care se incheie, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copilasi va 
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007