Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
Si acum sa vedem ce ati mai scris si daca nu-i prea tarziu sa mai raspund.
Alina, sper ca acum sunt mai bine cavalerii. Ma bucur ca a functionat. Vad ca de ieri a inceput si Stefy sa se muceasca... Uleiul sa traiasca... Saptamana asta la inceput l-am folosit si eu ca eram... cobza...
slimatei, multumim. Eu acum astept sa se trezeasca printesa sa lucram la tortul pentru maine, ca maine e si ziua ei, si ziua voastra....
Stefy s-a intalnit cu Mosul care cobora din masina in fata blocului(un vecin din scara, care nu stiu ce lucreaza, ca asta era pe 24 dimineata...) si l-a luat la explicat si la povestit... cat e ea de cuminte, ce a mai facut, ca a imbracat bradutul si ca il asteapta... Si i-a mai zis si o poezie... nu o stiu exact, dar spunea ca n-a fost cuminte, ca ea recunoaste si ca spera sa fie iertata... si inca una...Mos Craciun te asteptam/ De trei zile stau la geam/ Daca mi-ai adus ceva/ Intra si-n casuta mea....
Ieri am fost si amfacut un om de zapada... Am muncit, dar vorba Ruxandrei, parca sunt asa frumoase vremurile care au trecut si asa ma gandeam ieri muncid cu Stefy la omul ei de zapada ce frumos era cand eram copil....
Am fost cu ea cu colinda, a vrut ea neaparat... pe la cativa vecini, la nasi... a fost tare incantata... Si si-a strans si banuti ca vrea ea sa-si mai i-a "niste chestii"....
Toata ziua canta... pe legea ei, dar inspira asa o stare de bine... desi eu nu-s deloc in apele mele...
vanessa80 spune:
Sarbatori fericite tuturor! 
LA MULTI ANI! tuturor care isi serbeaza ziua numelui. 

Noi o tinem toata ziua cu musafiri. De maine incepem si noi cu vizitele. Sper sa ma simt binisor in masina.
Multi
pentru toata gasca.
11+
danyelle005 spune:
La multi ani tuturor Stefaniilor si Stefanilor.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Celia spune:

Stefana Alessia de mami Cristina
Stefania Iulia de mami Lacramioara
Stefania Daria de mami Mihaela
Stefan Vladimir de mami Oana
Stefania de mami Stefania
Stefania Sara de mami Anca
La multi ani, tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui!
La multi ani , mami Stefania , si pentru ieri si pentru Astazi!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
iulia-stefy spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Stefan!
Noi va oferim o felie de tort si mai plecam la alt Stefan, ca la noi s-a terminat petrecerea cu pitici... mai avem una mai pe seara cu oameni mari... Dar cea adevarat pentru Stefy a fost ok, iar ea foarte incantata.
Multumim pentru urari.
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la
, laptic caldut si un ceai ferbinte![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
in primul rand![]()

La multi ani, Anymony!
La multi ani, Stefania (bb de slimatei)!
La multi ani, Stefania (Slimatei)! 

cu intarziere![]()
in al doilea rand :![]()
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Stefan!
Multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi si visele/ dorintelesa vi se indeplineasca

nici nu stiu cu ce sa incep ...sa intamplat atatea in putin timp
- si la noi a venit mosul cu daruri multe, cu deplasari la neamuri si prieteni
- dar in acelasi timp cu oboseala multa si cu mofturi multe in timpul noptii din partea lui Darius

- cine mi-a zis ca lui Darius o sa ii sparga toti dintii o data intr-o singura perioada mare dreptate a avut

- din prima zi de Craciun, Darius a inceput cu mofturi, urlete , tipete pe timpul noptii
... pina acum 3 sapt aveam numai cei 2 dinti de jos ... acuma avem 2 jos, 4 sus ... si urmeaza: 2 jos sau 4 inca nu stiu (simt numai colturile la atindere) si inca 2 sus
- in fiecare seara mofturi... de asera am inceput sa ii dau Nurofen / Panadol ca deja avea dureri mari... era in stare sa muste din pat
... poate trece repede perioada asta si revine la programul lui
- in rest ziua invatam cuvinte noi... intelegem din ce in ce mai bine... cu cartile - le rasfoim dar nu ii place sa asculte cand ii citim .... e un smecher si jumatate.
Va doresc un inceput de saptamana frumos

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si va doresc o saptamana usoara... Eu ma duc sa mai caut ceva activitati pentru ea... I-am promis ca am sa-i fac o hainuta groasa pentru bebe, dar vreau sa mai caut niste planse cu diferente cu... ceva care sa-i puna creierasul la treaba.... CA daca tot stau cu ea zilele astea... sa fac ceva....
Ieri am facut flori, masini si animalute cu stampile, dar eu m-am facut toata numai tus la curatat stampilele... Astea pe care le are sunt de muuuult si vreau sa-i caut sa-i iau altele mai mari dar nu stiu de unde... Ati vazut pe undeva stampile pentru copii?
Ieri dimineata am avut petrecerea cu pitici, apoi, dupa somn am fost la nasicul ei ca era si ziua lui, chiar de nastere si e si el Stefan... iar pe seara au venit niste prieteni.... si i-a pus sa-i cante la multi ani si sa sufle ea iar in lumanarile de la tort.... desi era deja taiat.... si lipsea o buna bucata din el.... Daca apuc am sa pun si poze... ca n-am mai pus din vara.... sa vedeti cum a ornat Stefy tortul... Mare ajutor am la bucatarie... Nu stiu daca o va tine mult.... Deocamdata ii place tare mult....
Se pare ca toata luna asta e ziua ei... ieri a primit iar o groaza de cadouri... Urmeaza zilele astea sa-i mai vina un colet de la sora mea...
Ani, un
luid Darius, sa-i treaca durerile. Noi am tras asa, eu sunt cea care a zis si-mi pare rau ca si voi trageti la fel... LA noi a ajutat mult glicerina boraxata cu 1% anestezina preparata la farmacie... ca la asa multi durerile sunt groaznice... Si gel gingival DELABARRE. Sa dea DD sa treceti repede peste asta... saracutul de el...
Cu cartile, mai ai rabdare, asa a fost si la noi la varsta lui, dar acum cere ea sa ii citesc...
dastefa spune:
salut si de la noi
ce ziceti de atmosfera de afara..vazuta din casa pare de basm desi cred ca prin oras e flescaraie mare
noi am sarbatorit-o ieri pe Stefania noastra-a fost f dragut-iar cadouri,tortulet
Ani dau si eu un
sa treceti cat mai bine de perioada asta cu dintii.Si Dariei i-au iesit asa grupat si imi aduc aminte fara prea mare placere de perioada aia
Mihaela
36+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria