Gravidute&Mamici de IASI (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele de ioan/Ioana!

Celia sanatate Andreei. Amalia mai are accese de tuse, am facut analizele si au iesit cateva alergii, trebuie sa mergem cu rezultatele la dna doctor sa vedem ce tratament urmam.

Alynta am vazut toate pozele...o familie vesela si frumoasa.

Lacramioara sanatate multa.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

AEPERJU ai nascut natural sau cezariana? Da-mi detalii, te rog. Sarcina tot ea ti-a urmarit-o? ( la cabinet particular sau la spital)
Fetelor va multumesc pt informatii. Deocamdata am facut rost de niste monstre de la Mustela.
Va pe toate si pe toti copiii. Sa aveti o zi faina.

12+

cezariana am facut. m-a programat, m-a internat cu o zi inaine si mi-a facut nise analize si a doua zi de dimineata m-a bagat in operatie. a stat sa a trezeasca si sa vada daca sunt bine si a plecat. apoi a venit zilnic sa ma itnrebe cum sunt.
sarcina dansa mi-a urmarit-o la cabinetul particular.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor (inclusiv sotului meu)!

numai bine va uram!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

neatza...la amiaza! hop si eu pe-aici, cam pe fuga...mai primiti burtici noi? daca da, ma inscriu si eu cu 12 saptamani de sarcina....
...si cu ceva intrebari...danyelle, ai nascut cu dr. aursulesei? (asa am vazut pe prima pagina....te-as mai intreba cate ceva, daca ai chef/timp sa-mi raspunzi...)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ani, Celia, Danielle................multumesc!
Celia...........multumim de urari!
Emushi............bun venit! Sarcina usoara!
LA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA AZI DE SF. IOAN!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emushi

neatza...la amiaza! hop si eu pe-aici, cam pe fuga...mai primiti burtici noi? daca da, ma inscriu si eu cu 12 saptamani de sarcina....
...si cu ceva intrebari...danyelle, ai nascut cu dr. aursulesei? (asa am vazut pe prima pagina....te-as mai intreba cate ceva, daca ai chef/timp sa-mi raspunzi...)

Am implinit 2 ani...

Da, am nascut cu Aursulesei, esti cumva pacienta lui? Eu nu am avut o experienta tocmai placuta la nastere, dar iti raspund cu placere la intrebari. Sarcina usoara iti doresc.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AEPERJU mersi pt informatii.
DANYELLE bine ai fenit printre noi. Si eu sunt tot in 12 sapt. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos la termen.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

vanessa cum te mai simti?mai ai greturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara fetelor,

va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...

Sa nu-i lasam steluta sa cada!

Are nevoie de doar 3000 de euro!!!

Mai multe detalii la semnatura mea, multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Citat:

Da, am nascut cu Aursulesei, esti cumva pacienta lui? Eu nu am avut o experienta tocmai placuta la nastere, dar iti raspund cu placere la intrebari. Sarcina usoara iti doresc.

pai, daca ai timp de raspuns...intrebari as avea mai multe, mai ales ca-s cam debusolata si ma pregatesc...sufleteste de cerclaj; sau, hai mai bine sa recunosc: mi-e ingrozitor de frica! na, c-am spus-o si pe-asta...mi-e frica de anestezie, mi-e frica ca nu cunosc prea multe prin iasi (desi lucrez in iasi de un an), si de faptul ca nu-l cunosc prea bine pe dr...adica am fost la 2 consultatii, pe baza recomandarii colegelor... (fiind obisnuita cu dr din tg. mures, care mi-a urmarit sarcina trecuta, sa zicem doar ca mi s-a parut un pic cam...grabit)
ar fi ok sa discutam pe pm? ca sa nu lungim discutia aici
pupici

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput