Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
DASTEFA.................CE putin mai e!
Am una bucata baiat mic marait.......
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna seara
Aly am vazut poze, foarte frumoase... noi nu am facut atat de multe ca nu am mai cumparat acumulatori pt aparat... asa ca am facut cu telefonul sotului.. sa vedem daca are timp sa te puna si pe calculator
azi, chiar daca e sarbatoare am avut o zi plina .. am mers pina la servici sa imi ajut tatal la actele de sfarsit de an, apoi am fost si am rezolvat cu actele sotului pt cursanti... aveam nevoie de o iasire in aer liber chiar daca vremea este tare naspa
Darius a stat cu sotul, i-am dat instructiunile de baza
, laptic, fructe pregatie, mancare pt amandoi si apa pt Darius in plus de asta iam facut si cafea sotului![]()
in cazul cumatrii mele.. a renuntat la ideea de a pleca la munca mai devreme... asteapta pina in iunie,
da mai iar suntem singurei acasa - adica eu si Darius - sotul incepe munca.. speram sa avem un an mai bun
marissiuniuc... la sotul tau cu e? sau conmformat noilor reguli![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
Va dorim ca 2010, sa fie un an nou mai buna, cu multa sanatate, bucurii si tot ce va doriti!
Alina , plimbareti sunteti, frumoase foto cu protganisti pe masura! Ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase cu muuulte cadouri.
Daniela , ma bucur ca Ami e asa bucuroasa sa mearga la copii(cresa). Cum au iesit analizele? Mai tuseste?
Lacra , sanatate multa si tie si lui Stefy.
Inesa, ce rasfatati sunteti...vad ca sarbatoriti inainte...ma bucur pentru voi.Sanatate Biei.
Ani, ce plimbareti ati inceput anul...sa o tineti tot asa.
Dastefa, mai e asa putin pana la marea intalnire... nastere usoara si bebelina sanatoasa.Daria ce spune?
Slimatei, ce bunuturi a adus "vrajitoarea"?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
btz_ovi spune:
Hello! Ieri am fost la ec si l-am vazut pe ala micu cum se zbenguia pe acolo :D era sa mor de emotii,dr mea i-a facut poze dar si un filmulte pe care insa nu il pot vedea insa deoarece are extensia ".CIN".Din intamplare a mai fost vreo graviduta in situatia mea?
iulia-stefy spune:
Dastefa, ma bucur ca e bine.... Mai ai asa de putin...
Celia, multumim. La mine cred ca s-a agravat.... ca zilele astea am cam stat in frig.... Si mai nou.... azi trebuie sa merg si la dentist.... mi-a picat coronita din fata si am sfarmat-o in dinti....
Va ofer o
fierbinte si un laptic si ma duc.....
Anilansa spune:
Buna dimineata
La multi ani, celor ce poarta numele Sf. Ioan!
Celia... da am inceput bine anul
incepem sa revenim la vechiurile obiceiuri ... dar cu bucet redus![]()
iulia mersi de
, azi o savurez cu voi si imi pare rau pt ce ai patit ... si eu trebuie sa ma apuc de dantura dar nu stiu cand
... numai cand ma gandesc ma apuca groaza
azi stam acasa , singurei ca sotul are ore pina tarziu, era nervos asera ca nu iau vopsit masina si merge peticita cu era la examen
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
La multi ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui!
Sa fiti sanatosi , fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009

12+