Gravidute&Mamici de IASI (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Prezent!

Da, eu am nascut cu dr Grigore. A fost totul ok.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim Vanesa, dar eu tot PE CAFEA am baza!
Matei a facut ochi la 6.30 asa ca a fost o dimineata lungaaaa! Si ce credeti?! Direct in fund, vorbarie si joaca! Taicasau la schimbat de scutec, iar eu pe langa el incercam sa-mi tin ochii deschisi! Si mi-a mai tras si un bocet asa ca sa-mi revin.... A mai atipit jumatate de ora, dar tot somnorici sunt! Acum face amiaza, sa vad pana cand! Cred ca ceva dinti vor aparea in curand ca ne cam scoate din casa cu mofturile! Parca are arc in fund, asa se intoarce si se agata sa-l luam in brate si maraieli.......
Dastefa................zi cand te duci la spital?!
Mihamora ............ce-ti fac baietii?!
Miha..............voi cum ati petrecut?
Ani.................spor la treburi! Urmeaza 2 zile de sarbatoare, cred ca de asta ii dai zor! Eu nu prea am chef! Ar trebui sa mai i-au praful si sa curat pe jos, dar mai vedem!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multa cafea pt cine doreste

sa nu uit

o salutare asa scurt ...sa nu uitati de noi
...mi-au m-ai trecut durerile de masele..sunt mai bine...mbe..dupa 6 zile de antib.

lacramioara...imi imaginam ca te'a bagat in ceata..
sa ne tinem de acum incepe frumosul ..eu una abia astept

va salut pe toate si va urez zile senine!
... aici, maine, se sarbatoreste Epifania(Befana) poza un fel de Mos Nicolae la noi
sper sa vina si la noi cu ceva bun

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Vanessa, spor la cautari, dar sa stii ca nici o crema cosmetica nu da mai bune rezultate decat uleiul de masline de care am uitat sa-ti scriu sau vitamina A picaturi, care e tot uleioasa... Uleiul de masline trebuie sa fie musai presat la rece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, David Andrei!

Va ofer o fierbinte si un laptic si ma duc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Lacra.................multumim!

FETELOR DACA NU NE-AM VAZUT DE MOS, CE ZICETI DE O INTALNIRE IN JUR DE 15 IANUARIE, DUPA CE NE PUN ASTIA BANII PE CARD?! TARE MI-AR PLACEA SA MAI STAM LA POVESTI! SAU POATE VRETI INTRE GAGICI?! nU-MI SUNA RAU NICI ASA!!!!!! ASTEPT SUGESTII!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AEPERJU ai nascut natural sau cezariana? Da-mi detalii, te rog. Sarcina tot ea ti-a urmarit-o? ( la cabinet particular sau la spital)
Fetelor va multumesc pt informatii. Deocamdata am facut rost de niste monstre de la Mustela.
Va pe toate si pe toti copiii. Sa aveti o zi faina.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza?

intalnire..ce fain!daca s-ar mai putea organiza una si pt martie, aprilie?
... pana atunci va voi citi impresiile voastre de la intalnirea de ianuarie

La multi ani fericiti David Andrei (Anasol)!

la noi e sarbatoare, deci sarbatorim..

o zi frumoasa tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut fetele dragi

eu am fost ieri la control-Miruna se pare ca sta bine mersi si nu da vreun semn ca s-ar grabi-ceea ce pe mine ma bucura f tare.Mai ales ca ma simt f bine.Sunt o multime de gravidute care la ac varsta a sarcinii au parte de o groaza de neplaceri eu sunt inca f bine-doar ceva insomnii si au inceput sa ma doara un pic varicele
Miruna are deja 3,300 si mai mergem la control martea viitoare cand stabilim si data operatiei(probabil joia ,vinerea viitoare)

Alynta sper sa reusiti sa va organizati, eu la vremea aia voi fi pe la Cuza Voda

Vanessa nu prea stiu ce sa zic de creme
eu cred ca depinde f mult de felul fiecareia
eu nu am folosit nici la Daria nici acum decat crema obinuita de corp..si nu am avut probleme
alte fete de la odiseea de ian-febr au folosit si ulei de masline ,de migdale si tot au facut vergeturi
acu pt linistea ta poti sa incerci una ,alta poate vei fi dintre cele la care sa aiba efect

Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput
Mergi la inceput