Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Edit: Yaia, editez sa-ti zic ca la mine nu s-a dus tensiunea si nici nu m-am linistit. Data fiind situatia, numar zilele pana pe 28 ca sa ma detensionez... ![]() |
Nu, nu-mi place ce srii. Tensiunea si stresul nu fac bine la bebici, daca vrei sa se prinda unul sau chiar doi, trebuie sa te calmezi, sa fii increzatoare ca va fi bine, sa gandesti pozitiv si sa stii ca noi ne rugam alaturi de tine sa iasa cum iti doresti. Dar fara stres, gandeste-te la Vladi si la Craciun deocamdata si lasa stresul. 28 e la o aruncatura de bat!
Tinem pumnii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Multumesc mult tuturor fetelor! Da, urata zi de vineri, bine ca a trecut. si azi alta zi urata, dar a trecut si testul de diabet gestational...m-a omorat aia cu acele ei, 4 sticlute de sange si la ultimele doua atata mi-a cautat vena cu acul...brrr...ce urat. Bine ca a trecut.
Sabina, Murphy asta...cand ai nevoie de ajutor isi baga el coada si parintii nu mai sunt disponibili. Si asa de greu ca iti tot spun ca ei te ajuta si cand ai nevoie, numai vezi ca au alte planuri si nu prea vor sa si le schimbe pentru tine. Ar trebui sa fac un efort, mai ales ca e chestie de sanatate. Eu sper sa iasa bine analizele din tara si sa iasa bine si la Viena. Sanatate multa!
Valentina, asa de bine se portivesc cele de mai sus si tie. Sanatate sa fie pentru amandoua, fetelor, ca parintii or sa ne tot dezamagesca, dar asta e!
Sanatate tuturor bolnavilor si accidentatilor, mici si mari. Sper sa treaca toate relele si sa vina un Craciun de vis pentru toata lumea.
Eu azi am reusit sa-mi fac mare parte din cumparaturile de Craciun in ceea ce priveste mancarea, mai ma mici chestii pe care le iau din cartier. Si diseara bag putina curatenie si mai asez prin camere, sper sa terminam pana de craciun cu totul.
Haideti sa fac capitol nou si sa mai actualizez listuta de pe prima pagina!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)