Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

BUna ziua, fete dragi!
Apar si io dupa ceva vreme, in care mi-am ingrijit bolnavioara mica. Ana a trecut prin cea mai urata boala a ei de pana acum. A facut o viroza care s-a complicat si am trecut pe antibiotic din cauza traheobronsitei. Acum e bine, aprope noua. Mai are accese de tuse, insa energia si-a recapatat-o si cere afara mereu. Incerc cat pot sa n-o scot, mai ales ca avem antibiotic pana maine. Nici maselele nu-i dau pace si week-end-ul nostru n-a fost prea vesel.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

off, pupici multi Anei si multa sanatate , sa treaca repede tot

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, sper sa reusesti analizele imunologice si vizita la clinica de la Viena sa faca lumina asupra diagnosticului si cauzelor bolii.

valentina, sanatate multa si tie! TRebuie cumva sa-ti faci timp sa mergi la medic, sa te ingrijesti. Trebuie sa ai grija de sanatatea ta, asta-i premisa in a fi o mama buna. Aminteste-ti de blogul Sabinei "O mama buna e o mama vie".

Legat de ajutorul parintilor, va inteleg f bine, incerc si io pe pielea mea sicanele parintilor (care intre noi fie vorba m-au batut la cap ani de zile sa le fac nepoti), dar si intepaturile maica-mii care sta cu Ana de 4 luni. Asta e, sanatosi sa fim noi, insa tare ma intristeaza atitudinea lor.

Mergi la inceput

La fel si cu corectiile fizice aplicate in copilarie... le-am incercat prea des pe pielea mea si mi-am promis ca voi gasi alte metode pentru Ana. Recunosc insa ca radic tonul la ea din cand in cand si n-as vrea, desi rezultatele se vad instant. Imi doresc tare mult sa am puterea sa nu-i provoc amintiri neplacute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui bernix

BUna ziua, fete dragi!
Apar si io dupa ceva vreme, in care mi-am ingrijit bolnavioara mica. Ana a trecut prin cea mai urata boala a ei de pana acum. A facut o viroza care s-a complicat si am trecut pe antibiotic din cauza traheobronsitei. Acum e bine, aprope noua. Mai are accese de tuse, insa energia si-a recapatat-o si cere afara mereu. Incerc cat pot sa n-o scot, mai ales ca avem antibiotic pana maine. Nici maselele nu-i dau pace si week-end-ul nostru n-a fost prea vesel.

off, pupici multi Anei si multa sanatate , sa treaca repede tot

poze

Multumim, Marta!
Off, ce nazdravana e si Mirunica, mare speritura cu atat sange! Bine ca nu-i nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina multa sanatate si sa gasesti toate raspunsurile in Austria

Rox multi pupici Andreiului nostru preferat, ai vazut ca atunci cand are ceva de spus stie cum sa o faca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, multumesc tare mult pentru felicitari dar mai avem putin de asteptat. Procedura e 25 % sigura, iar cu embrioni congelati chiar si mai putin. Daca s-ar prinde macar unul m-as considera o persoana norocoasa, n-as lua-o ca pe ceva normal. Iar, Sabina, trei dintr-un foc ar fi deja prea mult, la 37 de ani n-as putea sa duc o sarcina tripla si ar trebui sa fac embrioreductie de unul...deci nu mi-as dori nici asta.
Asadar, ceea ce va rog este sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine, apoi sa ne bucuram impreuna de rezultat.

Pupici

Edit: Yaia, editez sa-ti zic ca la mine nu s-a dus tensiunea si nici nu m-am linistit. Data fiind situatia, numar zilele pana pe 28 ca sa ma detensionez...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Rox, da' smecheras e Andrei!!! N-o vorbi el cine stie ce, da' are niste idei...

Ana, of-of, da' ce se lipesc toate relele de tine!!! Sanatate multa si dureri putine!

piccaflor, deci si Mateo s-a bucurat de zapada, numai Ana mea nu! Sa vedem de maine ca se termina antibioticul. Sanatate tuturor!

Yaia, urata experienta ta! Bine ca a trecut. Spor la treburile de sezon, da' nu uita sa te si odihnesti!

Gabriela, sa-ti fie de bine microrevelionul! Inteleg ca ti-ai facut bine antrenamentul pentru petrecerea dintre ani, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea iti tin pumnii sa fie macar un bb

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare de la mare! Unde strazile sunt patinoare iar copacii sunt de gheata. Unele peisaje sunt chiar frumoase daca n-ar trebui sa mergem la munca.
Mandarinutza felicitari si sarcina usoara. Bebe sanatos si mancacios!
Andreea sa dea Dumnezeu ca totul sa iasa asa cum vrei si sa ai o sarcina frumoasa cu puiuti sanatosi.
Bolnaviorilor - am vazut ca sunt multi - sanatate multa.
Pe noi, pana acum ne-a ferit Doamne, Doamne. Luca e bine un vorbaret si jumatate cu atitudini de copil mare. Il iubeste mult pe David si il include deja in viata lui.
Noi in weekend ne-am intalnit cu mosul (daca vreti sa ne vedeti in poze pe contul comun) , am facut shopping pt Craciun si Luca impreuna cu tati au fost la sanius, asta sambata. Dumninica la noi a fost urat a pouat si inghetat tot asa ca am iesit doar seara la o tura de mall.
Eu din ce in ce mai greoaie. Picea n-ai vazut burta mea la 6 luni si apoi sa zici ca tu esti mare !
Dar bebe sa fie bine. Kg nu am luat multe dar ca si la Luca am o burta mare (bb+ fibrom) :(
Va dorim o saptamana frumoasa
Pupici
Mada, Luca si BB David 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor

Yaia ziceai ceva de un gratar?...nu trimiti si la fata un pic?....ca mi-e o foameeee.....si o leneeeee....

As fi trimis cu placere, dar am disparut atrasa de miros...si foame. Dar oricand, cu placere, noi avem gratar cu butelie pe terasa si facem chiar si cand afara sunt -15 grade, asa ca ieri...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput