Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp
cred ca o sa iau tot setul de la Avent
are careva dintre voi produse de la AVENT, CUM SUNT? merita banii, ca sunt cam scumpe?

Vezi ca la sensiblu au un set care contine pompa manuala, sterilizator electric, 6 biberoane, o canita, 2 suzete ... totul in jur de 400 lei. Iesi mult mai avantajos decat sa le cumperi separat. Eu sunt foarte multumita de ele. Pompa cel putin e o comoara. La inceput a fost foarte dureros sa o folosesc deoarece am facut febra laptelui, aveam sanii pietroi. Acum insa o folosesc zilnic sa imi golesc sanii, operatiune care dureaza 2-3 minute.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza! Raportez noapte linistita, desi am adormit abia la 00.30...Nu stiu ce are, dar pana nu face kk, nu vrea sa doarma si e agitat! Dupa ce a facut kk, aseara a si adormit...am o ciuda...ca de la ora 21 la ora 00, nu vrea sa taca nicicum...si il tinem in brate cu randul...in rest e cuminte...nu ma pot plange!

RamoC ma bucur ca te vad mai activa! Bravo!Pupa-l pe Dominic din partea noastra!
MariaAndrei, am adaugat-o si pe Miruna in Gashka Fulgushorilor Superbi!O poti vedea AICI
Monis, Myani, Andre, Ralu,Simina, Simonette, Ancutza,Floricik, Dienutze,Ramonik,Shtephy,Lyly,Lorelix, Dankutza, Camy, Kreliutza, etc...va pup si va imbratisez pe toate!

Dankutza-pune amazoana cat mai des la piept si o sa vezi ca pana la urma o sa vina si lapticul...si bea cat de multe lichide poti...eu am ajuns sa beau si3 l de apa pe zi! Sfatul meu e sa nu consumi bere...eventual bea bere fara alcool..si bea multlapte...incearca sa consumi lactate, gen iaurt, sana, si lapte pur si simplu...si fa-ti ceai de chimen...ca e bun si impotriva crampelor si stimuleaza si lapticul!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am uitat sa va inivt la o ...am si cu cofeina-special pentru Monis si fara...pentru mame ca mine cu bebei agitati!poftiti va rog!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Fetelor, tineti-mi pumnii. In scurt timp plec la spital. Contractiile sunt cam la 15 min. Va pup!

40 saptamani & still counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

lavinia

noaptea trecuta a dormit puiutzul meu 6 ore, si eu 4.30.
bb-ii vostri au o tuse sacaitoare?
noi am fost raciti(eu si sotul) si cred ca s-a pricopsit asta mic cu o tuse, mi-a dat dr sirop Eurespal pt el
ce spuneti de ninsoarea de afara?
este o priveliste de vis, dar as fi preferat de craciun ca fie asha.

mai vb...ma bag inca putin la

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

HAI MUSSICA!!! NASTERE USOARAAAA!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

dragonitza multumesc de raspuns, la setul acela ma gandeam si eu

fetelor nu stiu ce sa ma fac...sotul meu a luat indemnizatia de casatorie, cei 200 euro si nu vrea sa-i dea in casa; i-am cerut sa-mi dea macar 1/2, partea mea, dar nu mi-a dat; nu mai stiu cum sa procedez, e un nesimtit si se poarta cu mine de parca ar fi cel mai mare dusman al meu

aseara mi-a adus o craciunita...nu stiu de ce, dar nici macar o floare nu stie sa ofere "ti-am luat o craciunita...vezi ca trebuie sa o uzi..."
sincer imi venea s-o arunc pe geam cu tot cu el dar i-am multumit si atat
avand in vedere cum evolueaza lucrurile nu cred ca ne apuca anul impreuna

38+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

HAI MUSSICA HAI!NASTERE USOARA!

38+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Crlp, nasol ce povestesti tu acolo..macar mai stai cu el sa vina bebele, poate totusi se implica mai mult, ca o sa ai nevoie de ajutor la inceput..Sper totusi ca el sa se comporte asa dur pentru ca vrea sa faca pe durul si indiferentul, iar dupa ce isi va vedea bebelul se mai inmoaie..nu stiu ce sa iti spun si ce sa te sfatui! Fii puternica macar pentru tine si bebe!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

HAI MUSSICA!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput