Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata..Lavi,prezenta la cafea..

Lorelix intr-adevar e devis afara..cine stie eu zic ca va tine si de craciun (zapada)...va fi un Craciun cum n-a mai fost in multi ani ,cel putin la cluj..

CRLP nasol tot ceea ce spui tu...sper sa poti lua o decizie cat mai buna ,pt tine si puiul tau....daca crezi ca va fi cazul..

Noi am avut 2 treziri azi-noapte ..si acu ne e foame ,iar...va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

uitasem....
Hai Mussica!!Nastere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata Mussica Miany Nu am curaj sa ies afara inca, asta mica maraie si cand se fac 20 de grade in casa. azi am deschis geamul 3 minute in camera in care sta, desi urla de azi dimineata si se chinuie sa faca kk. Io nu mai stiu daca sa insist cu debridatu asta sau nu. Off off , mai mai, bietii puiuti. Fetelor, voi serul fiziologic cum il puneti in nasuc? Ca pe mine nu ma lasa sa i-l pun. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata

Mussica

Miany Nu am curaj sa ies afara inca, asta mica maraie si cand se fac 20 de grade in casa. azi am deschis geamul 3 minute in camera in care sta, desi urla de azi dimineata si se chinuie sa faca kk. Io nu mai stiu daca sa insist cu debridatu asta sau nu. Off off , mai mai, bietii puiuti.

Fetelor, voi serul fiziologic cum il puneti in nasuc? Ca pe mine nu ma lasa sa i-l pun.

Chiara Ada, vita mia

Serul daca e in fiola de sticla ,cred ca merge pus in nasuc cu o pipeta .E normal sa nu stea,nu prea le place micutilor sa le umbli la nasuc,ochisori,gurita.

Imi pare rau ca va chinuiti asa cu kk ,nu stiu ce sa te sfatuiesc,nu m-am confruntat niciodata cu problema asta.De la sora mea stiu ca bebelusul ei alimentat la san s-a reglat cand nu i-a mai dat debridat.Dar vad ca in general functioneaza,la ei nu a mers.

Eu am iesit ieri cu Iusti putn afara imbracat bine.A adormit instantaneu si a fost somnoros toata ziua.Si pe Stefi am scos-o toata iarna afara cand era bebe.M-am ferit doar de vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Andreuta am umblat deghizata mai sus.Sunt Shtephy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata
Ramonika, al meu sigur face elice cu mainile si picioarele.... nu am aerodrom ca se reolvau problemele... si cand viseaza mai incearca sa zboare

Ancutza_Bro, mie asistenta la control mi-a spus ca in medie bebeii trebuie sa ia 750 g. Sanii mei arata mereu moi si usori si goi... iar dupa ce papa rechinasul bine mai am de unde hrani un rechinas.... La inceput erau super tari si cu aspect de plini. Cica e normal ca dupa instalarea lactatiei sanii sa arate aproape ca inainte de sarcina... numai cand nu papa bebe bine sa devina mai tari. Nu e o regula sa fie tari mereu ca sa stii ca ai laptic. Eu spun sa nu te ingrijorezi pt cum arata sanii. Incearca sa vezi daca mai poti stoarce dupa masa ceva... daca da.... ai laptic siguuuuul

Ramona C, cantarul de baie nu e neaparat in indicator. Mergi la medic si vezi ce iti spune. Ma bucur ca ai reusit sa mai scoti laptic... daca atat a papat poate atat ii trebuie... si eu nor cand vad ca se opreste la 6-7 minute de supt si tipa.... dar asta e... il calmez si daca doarme bine incerc sa-mi spun ca atat i-a fost necesar. Am avut zi 9 cand era olecuta constipat - facuse numai 1 scaun toata ziua - cand nu a papat mai deloc... am stors sanii ca deveneau durerosi dar el m-a ignorat cand i-am bagat sanul in gurita. Nu mai spun ca daca il conving sa pape dupa ce renunta el regurgiteaza tot... zici ca-i izvor

simonettemulti pupici tie si printisorului fulgusor venit cu prima zapada. Sper sa le placa zapada bebeilor nostri.

Monis pt Iulian, baiat de gasca.
Dupa cum stii deja, neam ceai la bebe. san daca vrea oricand. Eu asa fac... si vad ca ii merge bine. Despre zahar, mai bine lasa.... nu ii dau zahar si gata... il umflu ca painica... ca si cum i-as da lapte cu gris. Nici nu vreau sa ma gandesc.

crlp, cum adica nu-ti iese nimic. Vezi ca nu merge ca in word aici cu selectarea pt formatarea textului. Aici apesi intai pt bold apoi scrii intre cei 2 b textul... si asa mai departe. Spre exemplu pt a scrie cu bold un nume scrii fara spatii asa: [ b ] crlp [ / b ]. Tot asa trebuie sa faci si pt culoare. Daca selectezi textul si apoi apesi butonul de bold nu iese nik. Pe mine ma oftica asta de mor.
Eu mi-am luat burtiera... am folosit-o de 3-4 ori. La inceput presa si ma durea jos taietura... asa ca am spus ca o port ceva mai tarziu cand mai trece durerea de jos... Acum am ramas( cantarit azi) cu 2,5 kg in plus fata de inainte de sarcina... deja sta prea lejera burtiera sa ma mai agit... nu o mai port... dar o am si-s tare mandra ca am aruncat bani pe ea. Daca nu o luam imi parea rau ca nu mi-am luat... ca daca la mine functiona si eu .... bla bla... asa am dat bani si nu mi-a folosit... dar cine stie la ce va folosi vreodata.

mariaandreai, bun venit acasa

gabitza35,si bebe meu mai plange in somn sau tipa.... cand il doare burtica face si el urat la masa.... dar asta e.... eu incerc sa il temperez reducand pe cat pot posibilitatea lui de miscare. Il acopar cu paturica pe maini si picioare.... il mangai... vorbesc usor ca si cum as incerca sa-l adorm ( chestii repetitive gen: usor, usor, usor... intelegi tu) si merge de cele mai multe ori.

Mussica iti doresc din suflet sa fie cel ma frumos drum cel pe care il incepi acum. Bebe sa fie sanatos si vesel si sa-ti umple viata. Sa te indragostesti de el la prima vedere, iremediabil ( ca mine)si tot timpul liber sa-l petreci sobindu-l din ochi. Te pup si sa ai nastere usoara.

laurairina, bebe meu, si daca papa 5 minue tot are interval intre mese de 2-4 ore. Eu nu imi fac griji , mai ales ca are episoade de papat 20 minute deci se compenseaza. E de gasca bebe meu.... sper. Tremuratul barbitei.... mmm.... cand e nervoasa? mie mi s-a spus ca vigantol zilnic + calciu 10 zile pe luna si se rezolva
Chiar!!! intrebare:mai da cineva calciu 10 zile pe luna? ca eu nici din ala nu i-as mai da

dankutzabafta cu alaptatul

Lidia74,abia astept sa schimbam rolurile si sa venim o armata sa te incurajam pe tine. Nenorocire de invazie va fi la odiseea ta. te de 1000 de ori pt sustinerea ta continua

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Buna dimineata

Mussica

Miany Nu am curaj sa ies afara inca, asta mica maraie si cand se fac 20 de grade in casa. azi am deschis geamul 3 minute in camera in care sta, desi urla de azi dimineata si se chinuie sa faca kk. Io nu mai stiu daca sa insist cu debridatu asta sau nu. Off off , mai mai, bietii puiuti.

Fetelor, voi serul fiziologic cum il puneti in nasuc? Ca pe mine nu ma lasa sa i-l pun.

Chiara Ada, vita mia

Alexandru Lylyana
Tudor Mateo Mihamora
Sophia Monica9

Mussica

andre, ii dau si eu de azi debridat ca tot se chinuie, saracutii de ei, trece si asta si vin dintii

eu serul in nas i-l pun cand face o pauza de titi ca e deja satul si sta cuminte, sau daca e musai, il tin bine si bag

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Buna dimineata

Mussica

Chiara Ada, vita mia

andre..eu ii dau rebbecai..ALINAN..pentru colici..si e foarte bun..eu o alimentez cu NAN 1 fiindca laptele meu s-a zeruit si a trebuit sa intarc..fata de cum urla cand ii dadeam sab simplex sau bonisan..acum urla mai putin..ce-i drept da multe parturi..si se screme ca se mai constipa..dar e mai ok..
si eu ii pun ser fiziologic in nas..se cam stramba..imi mai da peste maini dar reusesc pana la urma
SI VA ROG..CINE POATE SA TREACA IN LISTUTA..53 DE CM LA REBECCA.MULTUMESC
o zi buna va doresc..si.....hai mussica

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Intai multumesc mult pt urarile adresate Nataliei.
Sa dea DD tuturor bebelusilor nostri sanatate si fericire!

Monis, intrebati de indoitul lui bb spre spate, si a mea se intoarce cand e in brate, pedi a zis ca nu e nimic rau.

Dankutz, eu observ ca scade lapticul cand sunt stresata. Daca dorm si mananc bine e totul in regula. Incearca sa te odihnesti mult, dormi cu puiul o data. Si, asa cum zic si fetele, bea cat de multa apa poti. Eu stiu ca nu e voie mai mult de 1/2 litri de lapte pe zi din cauza colicilor.

Andre, serul fiziologic il pun cu seringa, fara ac .

Hai Mussica!!Nastere usoara si bb perfect!

Of, vorbiti de ninsoare, eu de data asta o urasc, din cauza ei nu pot ajunge cu puiul la mama mea Si aveam in plan o escapada la 300 de km de Craciun! Acum, gata, stam acasa.

Crlp, of, dus mai este sotul tau! Si eu zic sa astepti sa vina baba, sunt convinsa ca se va schimba in bine! Suntem alaturi de tine!

Eu raportez manichiura facuta de la a la z!!! Caci umblam de o sapt cu 4 unghii neterminate! De groaza am fost!
Ieri am scos papusa la shopping in carrefour. I-a placut...normal! (nu era deloc aglomerat)
Azi program de facut mancare si somn, caci iar am avut noapte cu colici!

Pup fetele si fulgusorii scumpi!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

mie mi s-a spus ca vigantol zilnic + calciu 10 zile pe luna si se rezolva
Chiar!!! intrebare:mai da cineva calciu 10 zile pe luna? ca eu nici din ala nu i-as mai da

da, eu i-am dat in prima luna 10 zile, acum asteptam luna II, si vigantol zilnic

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput