Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hello...sa stiti ca nu mi-au iesit socotelile de aseara cu copiii.Era de asteptat,deh,da' am visat si euS-au trezit amandoi pe la 9 si ceva cred,deci am ajuns in pat tot pe la 12;asta ca tot vorbeati de organizare...dusul de seara numai la ore d-astea il fac,12-1,daca nu cumva e apa oprita la ora aia,ca pe-aici se intampla sau daca nu pic din picioare de somn;altfel nici eu nu prea ma organizez,decat cand trebuie sa gatesc,ca n-o fac zilnic,ca dc nu m-as urni un pic,m-ar gasi 12-1 in bucatarie, nu in baie
Asa...am fost la oftalmolog iar si Ralu are si ea stafilococ auriu la ochisori,ca tot e trend pe-aici pe la fulgusoriMaine repet analiza,sa fiu sigura.E si rezistent pacatosul la toate antib(asa le-a iesit la lab. asta);maine duc la altul proba.Mi-a dat Bioptal si mentiunea ca trece in vreo 2 luni;sper sa scapam mai repede ,totusi.
Am citit tot sa stiti,dar sunt obo si ma doare capul(toata ziua m-a durut),asa c,a nu mai raspund punctual...ma iertati
Trebuie sa spun insa ca am vazut baieteii frumosi si mari David(Miany),Iulian si Remus.
De maine dupa amiaza am casa plina de musafiri,pana duminica probabil,asa ca nici de citit nu cred ca mai am timp.Va pup,ma duc la dush...sper,ca e cam devreme totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

AM uitat sa va trimit un link cu Cezarica la externare.

http://www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze Cezarica

ce mica si frumoasa e papusica brunetica
Sa va traiasca!
Sa vezi ce repede o sa creasca si in curand nu-i vor mai veni hainutzele ce pareau uriase la externare

cu alaptatul nu-sh ce sa zic, ca pana acum n-am avut probleme mari, deci nu ma pricep extraordinar, dar as incepe fara stres. Ai nascut, a trecut tot stresul si necazul, fetita e bine... acu ia-o incet . Banuiesc ca fiind mai mititica, nu prea are forta de tras la san, dar nu inceta s-o pui, chiar daca dupa aia ii dai completare.
O sa-ti mai scrie fetele, sry, eu sunt doar cu un deget acum cu piticutzul in brate, dar daca vrei, vorbim maine la tel sa-ti spun cine te poate ajuta cu siguranta, bine?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Incep prin a multumi tuturor gravidutelor si mamicilor ptr. sustinere, un pupic special mesagerului meu Shtephy care e o dulce.

Noi suntem acasa de saptamana trecuta, numai ca stam cam prost cu timpul, nu reusim sa ne sincronizam inca cu somnul, in plus Matteo vrea la san chiar de 5-6 ori pana se satura si se linisteste ptr. un timp.

Vreau sa felicit si eu pe proaspetele mamici, BB sanatosi si mancaciosi.

Eu cred ca puiul meu a inceput sa aiba deja colici. Toata ziua a fost sacait, se inroseste la fata si se strange cu picioarele la burtica, se screme. Eu deja am INFACOL dar nu stiu cum sa il dau, daca vreo mamica stie sa-mi spuna si mie cum sa fac. Am inteles ca trebuie sa-i dau 0,5ml la inceput si daca nu-si face efectul sa-i dublez doza dar cand sa-i dau, inainte de masa, dupa masa si cum vazand ca eu il alaptez numai la san?

bine ati ajuns acasa
Infacol: agiti flaconul, tragi o pipeta prin presarea de 2 ori a capatului capacului si atingi usor barbita. Cand casca gurita, bagi putin pipeta in gurita si tot asa, apesi de 2 ori. Se da intotdeauna inainte de masa si sa-l tii putintel ridicat, ca uneori se mai ineaca, mai ales la incepu cand e mititel.
Succe cu adaptarea si sa treaca repede uratii!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Dankutza..eu berea nici nu vreau sa ma gandesc sa o incerc pt alaptat. De ceapa am auzit si eu, dar una la mana ca da niste gaze de o sa-ti termine amazoana de dureri si apoi poate sa-ti miroase lapticul de la ea si sa refuze lapticul. Continuam tot asa cu ceaiuri multe, galafor, galactogil, ceai humana sau hipp daca gasim (ca si eu maine dimi plec la colindat farmaciile si cumpar tot ce gasesc pt lactatie) si multe supe si compoturi. Eu am cam intrerupt supele si poate o fi si asta un motiv, dar de maine revin in forta cu ele, ca la inceput am papat numai supe si o fost tare bine cu lapticul, chiar daca ma saturasem eu de ele. Succes iti doresc si mie la fel! Ah...inainte de muls sau de alaptat daca poti dus cat suporti de fierbinte pe tzitzi! Eu nu ma las, nu pot sa intru cu SRL-ul in faliment de acuma .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

monis multumesc pt raspuns
Laura cu placere, sper sa te mai lase durerea, e mai nasol intr-adevar pana se topeste supozitorul, te mai inteapa, dar in cateva minute nu te mai doare nimic si rechinutza

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

monis mersi ptr. raspuns.

Puiul meu a adormit, asa ca fug si eu ca nu se stie ptr. cat timp.

Doris 41 + 2 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Laurairina,
noi suntem bine, crestem. dar nu prea am timp sa postez comentarii pe forum.toata ziua fac ceva prin casa.
Ramona copot, eu stiam ca pentru a nu face BB ciuperca in guritza.\ treb curatat dupa 30 min de la masa cu glicerina boraxata cu stamicin
( nistatin), se pune pe un cotonel de ureche sau pe un pansament steril infasurat in acelasi betisor de ureche.

, ma retrag sa fac un dus..ca doarme bb..si poate apuc sa dorm si eu 2 ore .

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lorelix merci ca mi-ai adus aminte. Si aia e pe lista de cumparaturi de maine, ca nu am luat pana acum.

Mi-am adormit si eu matzul, am vb si cu tata-sau pe mess (a ajuns si el in sfarsit la destinatie dupa 2 zile) si acum ma bag si eu sa-mi tin omuletul in brate, ca cine stie cat doarme si eu nici nu apuc sa pun capul jos.
Ah....sa ma laud cu o baie din aia de 1 ora cu spuma??? V-ati prins, a venit mama la mine .
Noapte buna si sa ne auzim cu vesti bune de dimineata!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

de vreo doua ore incerc sa scriu si eu un mesaj... am scris jumate si l-am pierdut

Laurairina ,imi pare rau ca ai probleme cu dantura ; incearca sa ti le rezolvi ,sa nu ai alte surprize din cauza disconfortului( e un stres si asta)...eu as incerc ,totusi cu pompa ..e pacat sa ii dai lapte praf ,cand ai laptic din belsug..Multa sanatate !!

Andre ma bucur ca iti place de noi..; noi am iesit si azi afara vreo jumate de ora ( si mie mi-a zis sa il scot numai dupa 2 luni ,dar nu am ascultat..au fost niste zile asa de calde ,incat am zis sa profit si nu imi pare rau ..ii place tare mult afara) voi ati iesit sau nu?!
Apropo de muzica ,ne place si vivaldi ( il asculta de pe "vremuri" )
Pozele cu blonda sexoasa cand le vedem?!

Broscutza si la noi lista poate suferi modificari ,dar numai in sens ascendent.. om trece si peste asta cumva...

Simina cu riscul de a ma repeta iti zic ca noi am renuntat la nan tocmai pt ca,constipa...revino la laptele care l-a mancat cel mai bine...succes!!

SIMONETTE ce "sefeuri" povestesti tu... ma bucur ca experienta aceasta e una placuta ..bb papacios si mamica fericita!!

Monis kind of.. you know...mami de Santi si pe el ,of course..

Alinus ,Lauradi

M_ALEXA felicitari ,sa cresteti mari si sanatosi!!!Bine ai revenit!!

CRLP eu am fost multumita de pompa AVENT ,iar piciului meu ii plac suzetele...eu zic ca merita ,dar vb lui Monis asteapta pana nasti sa vezi daca ai intr-adevar nevoie de pompa..

Mariaandrei frumoasa printesa Miruna!! Sa va traiasca!!

DANKUTZA ce cuminte a stat amazoana ta la imbracat !! E o scumpete! Are niste ochisori ,ca niste margele...sa va traiasca!!
Vizavi de lapte , in afara de ce ai mentionat nu mai stiu altceva...decat odihna multa ,liniste sufleteasca si rabdare...Succes!!

in sfarsit....acum ma pot retrage..Noapte buna !!!ne "vedem "dimineata la cafea..!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C. sa ne traiasca mamele !!! Ce ne-am face fara ele?!

Mergi la inceput