Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 5
crlp spune:
vai cat de frumoasa este MIRUNA
mami MARIA sa-ti traiasca si sa fiti f fericiti cu totii
38+ cu ingerasul Matei
RamonaCopot spune:
Simina ce m-am distrat cu mesajele tale. Zici ca jucam mima!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
crlp spune:
fetelor ma puteti ajuta cu un raspuns?
stiti ce inseamna COCOBACILI GRAM POZITIVI RELATIV FRECVENTI?
mi-am facut examenul de secretie si nu stiu ce inseamna
mi-a nzis ca vrea sa vada daca am nu stiu ce streptococ pe care-l poate lua BB la nastrere si e f periculos
sa fie asta, oo sper ca nu
38+ cu ingerasul Matei
laurairina13 spune:
Seara buna si de la mine!
Am neste usturimi in domnul de la un supozitor nemernic..Pe scurt, am fost la radiologie, la stomatologie, stat la cozi cu una bucata rechinas in masina cu tasu..si nu am rezolvat nimic! ba mai rau..iau supozitoare Clafen (-multam Ancutza pt pont)ca altceva nu prea pot face..Maseluta nemernica care ma chinuie trebuie scoasa, si ca sa o scot tre sa fac anestezie, sa nu alaptez o zi..bla bla..antibiotice. Am zis ca mai stau o zi sa vad daca chiar nu imi trece durerea, si pe urma...daca nu si nu , scot maseaua si hranesc o zi cupilu cu LP, pana scap de anestezic din corp
bineinteles ca abia acu reusesc sa transmit mesajul primit pe la pranz de la crissa:
'mergem acasa azi dupa ce terminam cu bronzatul la lampa.Am invatat sa alaptam, aici se promoveaza alaptatul.Am scazut 250gr.Sper sa recuperam repede.Eu sunt bine.dureri minore.'
In sf am reusit sa termin de citit..ca vad ca avem mamici harnicutze pe aici
Ramonika, si a mea rechinasa zici ca e pe baterii, toata ziua da din maini si din picioruse!!si noaptea ..bineinteles..Si cand are somnu mai dulce incepe sa dea din manute si se sperie bineinteles.. Incercat metoda infasat strans/larg..nimic, urlaaa..
Monis, si a mea se arcuieste de spate si tot ma gandeam sa nu fie ceva de dezvoltare neuro..dar inca nu vreau sa ma ingrijorez ca nu face asa prea des..Plus ca ii tremura barbia tare cateodat' Mai sper s ii treaca cand o mai creste...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Simonette, ma bucur sa te citesc ca esti bine, si ca profiti de putzulica cea mai noua a familiei si stai numai cu ea la tatziTare bine suna ce povestesti tu acolo de mentalitatea belgienilor, si mai ales de conditiile de acolo!
Crlp, parca tu intrebai de centura Sana..eu chiar azi mi=am luat, sper sa nu o fi luat prea tarziu..Ca mie doctorita la cezariana mi=a interzis sa o port..asa ca am hotarat eu ca dupa ce trec cele 40zile imi cumpar una totusi poate se mai restrang suncile nemernicele..si burtile lasate!
Ionela,Broscuta, rechinasa mea tot asa putin sta la san...intre 5 si 10 minute..si gata, nu mai vrea..Dar dupa o ora/o ora jumate/maxim doua urla de foame..deci e explicabil..sta putin la san, e si intervalul dintre mese mic
Bine ai venit pe lume Andreea de mami M alexa!! Sa fii sanatoasa!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
dankutza spune:
Buna fetele,
Multumesc mult de aprecieri referitor la mica mea amazoana. Noi incercam sa ne acomodam toti 3. Tati e topit dupa Cezarica. S-a votat unanim. Seamana cu tasu'. De la mine a luat doar nasul si "randunica". Cred ca trebuia sa o numesc Roberta, ca e capul lui intreg. Nu ma deranjeaza, dar vreau sa semene la caracter cu mine, mai Zbuciumix si nu molocoma ca tasu'.
Eu am mari probleme cu lactatia. La 9 zile de nastere, am f. f. f. putin lapte. O dau cu ceaiuri, Galactogil, Galafor, ceai Humana - degeaba. De azi, am inceput sa ma mulg din nou. Nu mai stau in baza ei ca o sa-l pierd si pe asta cat il am. Sa zic ca azi am scos in 3 mulsuri, 50ml din doi sani, cat 2 pepeni.
aveti ceva sfaturi pt mine? Am vazut ca si Ramona are probleme cu lactatia.
Mi-a zis cineva sa mananc ceapa. O fi bine? Mananc niste ceapa vrede. Vad ca am o sete dupa aia... Voi ati incercat cu bere? Sa incerc si asta? Nu mai stiu ce sa fac. Vreau sa o alaptez, dar nu am
Noi dormim iepureste si in functie de bebe,
Zicea cineva ca bebe al ei mananca ca haplea si apoi vomita. Asa e si la noi. O temperez eu. Adica ii dau sa bea vreo 10ml, scoatem bibe, ragaim si o luam de la capat. Incearca si asa.
Ma duc la datorie.
Va rog scrieti-mi cum sa imi imbunatatesc lactatia.
Pupici si multumiri
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica
dankutza spune:
AM uitat sa va trimit un link cu Cezarica la externare.
http://www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc
Mami de amazoana
DORIS_71 spune:
Incep prin a multumi tuturor gravidutelor si mamicilor ptr. sustinere, un pupic special mesagerului meu Shtephy care e o dulce.
Noi suntem acasa de saptamana trecuta, numai ca stam cam prost cu timpul, nu reusim sa ne sincronizam inca cu somnul, in plus Matteo vrea la san chiar de 5-6 ori pana se satura si se linisteste ptr. un timp.
Vreau sa felicit si eu pe proaspetele mamici, BB sanatosi si mancaciosi.
Eu cred ca puiul meu a inceput sa aiba deja colici. Toata ziua a fost sacait, se inroseste la fata si se strange cu picioarele la burtica, se screme. Eu deja am INFACOL dar nu stiu cum sa il dau, daca vreo mamica stie sa-mi spuna si mie cum sa fac. Am inteles ca trebuie sa-i dau 0,5ml la inceput si daca nu-si face efectul sa-i dublez doza dar cand sa-i dau, inainte de masa, dupa masa si cum vazand ca eu il alaptez numai la san?
Doris 41 + 2 zile Matteo ......
poze
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crlp fetelor ma puteti ajuta cu un raspuns? stiti ce inseamna COCOBACILI GRAM POZITIVI RELATIV FRECVENTI? mi-am facut examenul de secretie si nu stiu ce inseamna mi-a nzis ca vrea sa vada daca am nu stiu ce streptococ pe care-l poate lua BB la nastrere si e f periculos sa fie asta, oo sper ca nu 38+ cu ingerasul Matei |
Eu cred ca vorbeste de streptococ B hemolitic. Eu il am/l-am avut. Planul era ca in timpul travaliului sa imi puna o perfuzie cu antibiotic. Bebe nu a luat streptococ acesta, desi au suspecatat-o la un moment dat. Acest streptococ poate fi luat de bebe cand trece pe "acolo". LA mine, nu mi s-au rupt nici macar memebranele, si de aceea nu a luat acest streptococ. Daca il ai, medicul iti poate da un antibiotic, desi cel mai sigur este sa ai perfuzie cu antibiotic in timpul travaliului. De bacili aia nu stiu nimic.
pup
Mami de amazoana
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">Cezarica la externare