Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 19
floricik spune:
Diana, Shtephy, Dana multumesc pt raspunsuri.
Am pus-o pe Ema si la sanul cu probleme, am rugat-o pe mama sa ma mulga (are mai multa forta
)+ dus fierbinte. Sper sa fie bine in final.
Acum sta tati cu fata. Danseaza pe melodia "I swear" - Boyz II Men.

Trebuie sa schimb semnatura.
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dragonitza My_Lady0091 noua doctora ne-a spus sa ii dam calciu din ziua a 14-a, 10 zile pe luna, pana face 6 luni. |
multumesc mult...eu il am dar nu stiam sigur cand sa i-l dau.

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

ionelamaria spune:
Andreutule, sa-ti fie de bine plimbarea
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 Salutare!!! Am si eu cateva intrebari mai ciudate...cum se simt contractiile dureroase? E posibil sa se rupa apa si sa nu iti dai seama? Cam cata "apa" curge? In afara de contractii dureroase regulate, si ruperea apei cum imi mai pot da seama dak urmeaza sa nasc? 40+ ![]() |
Apa poate curge muuuult mult... sau cate o lingurita... de spui ca scap pipi. dureri pot fi de spate (sale )sau de burta jos, sau contractii dureroase. Daca acele contractii sunt regulate.... fuga la medic.
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
crlp spune:
multumesc din suflet pt tot, pt. incurajari, pt vorbele frumoase, pt. sfaturi
sunt absolut hotarata sa nu ma las calcata in picioare, iar daca nu va fi capabil sa se ocupe de fam. atunci nu e demn sa aiba o familie...
m-a lasat cu gura cascata inca o data...cica femeia trebuie sa fie supusa 

, imi dau seama ca efectiv nu-l cunosc deloc pe barbatul cu care m-am casatorit, sunt total debusolata si nu inteleg ce se intampla cu mine, ce caut aici, cu el, maritata, insarcinata
si ma gandesc la copilul care urmeaza sa vina pe lume, nu are nici o vina si nu vreau deloc sa sufere
nu vreau sa-mi mai plang de mila, voi trece peste asta intr-un fel sau altul
aaa si bineinteles ca dupa mai bine de 2 ore de discutii acum este la cafea cu prietenii...asa imi demonstreaza ca este macho si nu catelusul meu, cine sunt eu sa-mi ceara voie sa iasa in oras sau sa mearga la fotbal sau patinoar? tare, nu?
si apoi vine ofuscat ca de ce dorm separat, ca nu sunt in stare sa fac curat, etc
adevarul este ca m-am saturat sa muncesc si sa nu fiu apreciata si de o sapt m-am hotarat sa nu mai fac nimic singura, ori pune umarul ori sta in mizerie si praf si mananca doar salam
gata nu va mai innebunesc, mai degraba va citesc povestile cu fulgusorii vostri, ei sunt cei care merita

pt. toate mamicile si viitoarele mamici si bineinteles 
pt. fulgusori
38+
cu ingerasul Matei
crlp spune:
mi-am adaugat pozele la semnatura.pt ca acolo le voi adauga pe cel cu BB cand se va naste
38+
cu ingerasul Matei
poze
simina_kin spune:
Este ora 9"34 si nu a scris nimeni????????????

Lavinia, Andre unde-i cafeaua???????
Hai ca o prepar eu ![]()
POFTITI VA ROG LA
SAU O
FARA ALCOOL PT PRODUCTIE![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Raportam o noapte planton
.....la oara 2:10 a adormit
si la 7 dim era toata un zambet.
La 8:30 a adormit la loc , dar somnul meu a fugit si m-am apucat de

(pacat ca nu avem emoticon pt aspirator si sters praful
)
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
PAUZA ACUM DE 

fericita poze
Maya Andreea
simina_kin spune:
Inca ceva :
Avem vesti de la Mussica?????????
fericita poze
Maya Andreea