Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 20
crissa13 spune:
Buna ziua,
Am intrat doar sa va salutam, sa va multumim pt incurajari si sa va spunem ca am inceput sa ne obisnuim unul cu altul. O sa punem poze cat de curand.
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi.
Mult succes celor care urmeaza sa nasca. Curaj, o sa vedeti ca totul o sa fie bine. 

Pupici speciali pt Laurairina
.
39 +
Robert Andrei
simina_kin spune:
proba de semnatura![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
broscuta_80 spune:
Buna dimineatza ![]()
Eu sunt mai in urma cu cititulasa ca ma straduiesc...
Ancutza Bro :in perioadele de agitatie da din maini parca-i elice, ma mir ca nu face febra musculara de la atatea rotatii . Vai Ancutza, m-am umflat de ras
asa face si fata mea... le misca pana suge la manusi si cand observa ca nu curge nimic o ia de la capat...
simonette
ce ma bucur ca esti OK si Nico la fel... este deosebit si probabil ti-a facut deja prima lui declaratie de dragoste aducand cu el zapada... ca doar e un fulgushor, nu???
monis5 bravo, si pe ma mai apuca vitejia si ma infing in treburi, dupa care imi dau seama ca trebuie sa cer ajutor : nu sunt singura!! am un sot care trebuie si poate sa ma ajute... Referitor la intrebarea ta, da fata mea se arcuieste de numa numa, si are 3 saptamani, nu o luna si cum are Iulian al tau... Dar de ce iti faci griji? ? Nu inteleg...
mariaandrei bun venit acasa !
Sa va traiasca zana!
coque ma pui pe ganduri, ma duc sa ma interesez de chestia aia opistotonus...
gabitza la noi comportamentul asta e normal ( numai ca nu vomita ) tot asa foamea suntem si dormim mult...
simina foarte inventiva
te pricepi la vorbit prin semne...
Mussicaiti tin pumnii sa iti merga bine pe drumul ales...
Asta am scris ieri ![]()
Trimit acum si revin.
laviniablaga spune:
Simina...iata-ma si pe mine cu intarziere...la fel ca si tine am avut si eu o noapte agitata...Raresh a adormit la 1...s-a trezit de vreo 3 ori si a mancat, apoi a dormitpana la 6 jumate...acum doarme de pe la 9 fara un sfert si eu, la fel ca si tine ma indeletnicesc cu treburi administrative! Va pup pe toate!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
laviniablaga spune:
Astazi o sarbatorim pe fiica Pireliei...care are o lunitza!

LA MULTI ANI PETRA OANA! SA FII FERICITA SI SA II ADUCI NUMAI BUCURII MAMEI!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
monis5 spune:
neatzaaaa
cat beti cafeaua, fac cap nou 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
broscuta_80 spune:
crlp scumpa habar nu am.... poate stiu fetele. Sper sa nu fie ceva grav...
Dankutza eu din ce stiu : bebe este cea mai buna stimulare pentru lactatie. Orice altceva nu are efectul pe care il are bebe.
Pune-o la san, suge tot, pune-o la celalalt pana ii goleste bine, daca ii este foame mai da-i completare si o iei de la capat la masa urmatoare. Citisem undeva ca laptele de mama se digera mult mai repede decat cel praf, deci alaptam la cerere...
Lidia74 multumim ca esti mandra de noi ( ia notite ca nu se stie...
)
Doris 71 multa sanatate lui Matteo, sa fie mancacios si mami sa aiba laptic....
lauradi imi pare rau sa aud de Ralu... Insanatosire grabnica!!!
My lady mai exact cine a ajuns la concluzia ca ti s-a zeruit laptele ? Si poate ne faci o poza sa ne exemplifici
, ca nu cred ca a vazut vreuna din noi cum arata... Dl. doctor ... hm... te-ai muls de fata cu el?
lylyana tin pumnii sa va iasa calculele ... si sa o dea pe spate pe dna doctor...
floricik exact asa cum zice shtephy, scoate laptele din sani, nu ii tine tensionati...
dana n.
multumesc de info. Dar
mai greu la mine cu ebay. Raman prin tara sa vad daca gasesc ceva interesant.
gabitza35 da, am gasit vigantol la farmacie.... nu am auzit ca ar fi greu de gasit.... Daca ai nevoie spune si iti trimit pachetel
Lohiile la mine s-au cam terminat... mai curge ceva transparent, cu tenta roz-visinie. De 4-5 zile am trecut la tampoane zilnice...![]()
ionelamaria mie asa mi-a spus pediatra - dupa 3 saptamani sa arunc sticlutza de Vigantol si sa iau alta - nu indraznesc sa o contrazic... stiu ca nu scrie in prospect, dar asta e...
Fetele trimit ca se inchide capitolul ![]()