Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 pacat ca nu au bagat un emoticon si cu ala care isi freaca manutzili de nerabdare.. |
de de ce iti freci matale manutele de nerabdare? nerabdare ca sa ce?
cumva? Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Lidia74 spune:
SALUT GAGICI. Abia acum reusesc sa va citesc...Da v-am simtit lipsa...
...
MUSSICA NASTERE USOARA

CRLP au dreptate fetele...incearca sa faci un pic pe indiferenta (desi probabil ca e greu fiind hormonata si avand nevoie de grija, protectie)
. Esti tare dragutza...
MONIS abia asteptam sa ne spui cum a fost la party...Nu te-ai zbantuit deloc?

laurairina13 spune:
Fetelor, vin si eu sa ma laud, cu genericul meu de la nunta!
pacat ca melodia nu mi=a lasat-o pe fundal, ca era copyright
http://www.youtube.com/watch?v=KuCj7p0kik0
http://www.youtube.com/watch?v=6qMwe9GWJDc
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
DIANAR eu intotdeauna am cautat medicii care sunt adeptii lucrurilor naturale...care in cred in tot ce e natural si cara nu baga medicamente in pacienti doar de dragul de a nu pleca pacientul cu mana goala din cabinet.Am fost o data la un medic care din exces de zel mi-a dat trei retete de medicamente de care nici macar nu era nevoie dar deh...ca sa vada pacientul ca nu a venit degeaba la usa lui. Retetele le-am aruncat la cos iar pe la usa lui nici ca am mai trecut.

ionelamaria spune:
crlp, esti f frumoasa. Despre fazele cu sotul.... mmm... ar trebui sa ma abtin, sunt o feminista si am mai dat-o eu in bara aici (simonette stie) dar mi s-a zburlit parul la faza cu praful... incerc sa nu-ti scriu exct ce gandesc. Hai sa-ti povestesc asa: la inceput, imediat dupa nunta mea sotul a avut pretentia(total neinspirata) sa ma trezesc la 6 sa fac eu cafeaua si sa o bem impreuna inainte sa plece el la munca. mi s-a ridicat parul in cap, tensiunea.... si i-am raspuns scurt: s-o crezi tu ca ai sa vezi asta de la mine. ai pretentii de barbat.... atunci fii protector nu exploatator.... puterea ti-o arati prin faptl ca poti mai mult ca mine.... nu ca ma poti obliga. a mutit... a incercat sa insiste cateva zile.... nu m-a scos din ale mele,.... si a cedat in cele din urma. Ulterior a mai venit el cu "idei geniale" care nu au tinut. Si azi renunt la el daca am de ales intre singura si a-i face mofturile la cerere... as rupe o parte din mine... as muri putin... pt ca il iubesc enorm.... dar daca l-as lasa sa ma calce in picioare as ajunge sa-l urasc... deci mai bine separat. Acum nu mai are idei din astea... dupa 6 ani de casnicie si 11 de cand suntem impreuna ar fi si culmea sa nu fi priceput
te pup si iti doresc din inima ca sotul tau sa se schimbe pt tine si bebe, asa cum si al meu a facut. Sper sa ai rabdare si putere.... dar nu te lasa calcata in picioare.... mai bine singura cu bebe ... decat cu un sot care sa te faca sa te simti lipsita de importanta, folosita si nefericita. Mai incearca sa fie bine... cu rabdare si putere.... si daca nu si nu..... te rog sa nu diperi.... sa-ti iei viata in maini....viata ta nu a inceput cu el.... si numai de tine depinde cu cine se termina
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
dragonitza spune:
Dana.n sa stii ca si eu voiam sa scriu despre efectele ceaiului pentru alaptare. Eu dupa ce s-a instalat lactatia nu l-am mai baut pentru ca oricum eram balta mereu, schimbam cate 4 tricouri pe zi, si imi era teama sa nu curga si mai mult lapte. Acum vreo 3 zile am inceput sa il beau in speranta ca poate va avea un efect benefic asupra delfinasei mele. Pana acum am incercat pentru colici bonisan, sab simplex, gripe baby water, debridat (de la care vomita) si nu pot spune ca au mare efect. Ehh in prima zi cand am inceput sa beau ceaiul asta a fost mult mai linistita. Credeam si eu ca e o coincidenta, dar daca zici si tu ca la fel ti s-a intamplat, inseamna ca acest ceai chiar face treaba. Eu eram sceptica mai ales ca doctorita neonatolog ne-a spus ca sunt cam povesti astea cu trecutul in lapte a tot ce mancam, daca nu mancam in cantitati industriale. Se pare insa ca 3 cani de ceai inseamna "cantitate industriala".
Delfinasa mea s-a constipat de la toate nebuniile de picaturi. Am incercat cu termometrul dar n-am reusit sa facem nimic, pana la urma am apelat la supozitorul cu glicerina. Voi cat de adanc bagati termometrul? 
38+ 
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 LAURA ce misto ....e ca in filme...Iar mireasa de „rezerva” e beton...![]() Lidia ![]() |
imagineaza-ti ca pe fundal era Shania Twain cu melodia From this moment!... e de 10 ori mai frumos videoclipul...
Mireasa de rezerva e una din prietenele mele bune
rechinas in pozici
My_Lady0091 spune:
in fine...poate am gresit...sau poate nu..dar un lucru nu admit..sa fiu judecata..cu..
-ranjete..cica de abtinere..oricum:multumesc si pentru asta

as vrea sa imi spuna si mie cineva..care stie..calciul cand incepe sa se dea la bebe..incepand cu o luna jumatate,cumva?
fete daca nu mai apuc sa intru...va urez sarbatori fericite si un an nou cu bine...si puneti o vorba buna si pentru noi la DD..tre sa ne facem programare la cardiolog..pitica mea are suflu sistolic si am fost trimise la control
.
-cesc pe toate..fara exceptii si ,,abtineri,,

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

dragonitza spune:
My_Lady0091 noua doctora ne-a spus sa ii dam calciu din ziua a 14-a, 10 zile pe luna, pana face 6 luni.