Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mie asta imi place

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Iote Monis cu ce vin eu la tine

rechinas in pozici

Mergi la inceput

pacat ca nu au bagat un emoticon si cu ala care isi freaca manutzili de nerabdare..si inca un emoticon cu Cola, sa nu fie doar ala cu pepsi
nah..ca mi-am gasit si io treaba in loc sa o sterg la facut dus, ca intru in schimbu de noapte la rechinila

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

rechinas in pozici

mai, ala mi-a scapat... cred ca nu mai vad bine.
scriu si eu cu o mana ca rechinasul meu a adormit in brate si nu-mi vine s-o las jos.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Au avut deja saptamana trecuta. Fara parinti, doar ei de ei si Mosul . Astept si eu DVD de la cine i-a filmat sa-i vad. Sambata are Vlad serbare la Palatul Copiilor, la gimnastica, de data asta cu parintii, as vrea sa merg dar cu asta mica... Sa vad cum reusesc, daca nu filmeaza sotul si-l vad acasa. Voi, ati avut la Stefitza?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Stefita nu merge la gradi,asa ca nu am avut serbare.
Nasol tare fara parinti,ce porcarie .Pacat,altfel era sa ii vezi acolo decat pe dvd.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor de azi!!!

Dana.n - sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Eu cum am baut ceaiul ala "la impuse", nu m-am gandit sa studiez alte efecte, altele decat asupra laptelui

DianaR - si mie imi place pediatrul meu . E un tip batran, care nu se jeneaza sa spuna de alti medici ca au ramas intepeniti in lucruri pe care le-au invatat acum 30 de ani . Mie mi-a fost recomandat de un prieten cu o nevasta isterica, pe care doctorul asta a potolit-o cu succes de fiecare data si m-am gandit ca eu, desi sunt doar putin isterica, asa vreau sa fie un doctor, nu sa-mi alimenteze mie nebunia. Si e super ca vine acasa (contra cost desigur) si nu trebuie sa plimb pruncul pe la usi de cabinete unde tusec 10 mosi si alti copilasi.
Ai dreptate cu medicii care sunt slabi si procedeaza asa cu pacientii, in loc sa fie fermi si convinsi de ce fac/zic/prescriu. Uite asa se intra intr-un cerc vicios care duce numai la porcarii. Pentru ca mie pacientii mi se par la fel de vinovati... dar la noi in RO e o chestie de cultura / educatie deficitare, care nu se vor remedia curand. If ever
Si da, la petrecere a fost ciudat... mi-a fost drag de colegi, dar parca e asa departe totul... ma intreb cand o fi sa ma intorc, daca o fi, cum o sa ma simt. Dar asta o sa ma intreb atunci

Strumfy - daca ti se rupe apa, simti ca si cum ai face pisu si nu-l poti opri, si contractiile dureroase nu ai cum sa nu le identifici ... se strange burtica si doare, la inceput cam ca la menstruatie (apoi doare cam ca nimic altceva ). Eu alte semne nu am prea avut

crlp - tare rau imi pare ca merg lucrurile altfel decat ar trebui la voi... dar tu arati senzational. si ce bine iti sta cu burtica . Ai mare grija de tine si de puiutzul tau

Ramonika - multumim de pont. ce faine-s
De voi ce ne mai povestesti?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

rechinas in pozici

(noi chiar nu am apucat sa luam brad si acum e exclus sa extragem masina din namete... tare trista mai sunt...dar imi dau o palma si-mi revin, luam noi we asta cumva si brad. Pana atunci ii pun pe astia de la tine pe aici prin sufragerie)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

si asta mai e. Eu nu-l gasesc pe ala cu bradul. Si cel cu dus ai vazut bine Ramonika, mai e unul sub dus, nou dar cand apesi apare tot cel vechi.

Stephy, scuzele mele . Puteam sa jur ca sunteti la gradi. De la anu o duci? Din iarna sau din toamna? Da, naspa fara parinti, carantina asta...

Crlp esti o frumoasa si jumatate!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce sa facem, il asteptam pe tati sa ne ajute la baita. s-a dus si el la ziua unui coleg, ca azi dimineata am iesit eu vreo 2 ore (am avut ceva de rezolvat) si copilul i-a facut (citez) "capul calendar"... asa ca merita sa se recreeze...

in seara asta pe pro tv este filmul "The Shawshank Redemption" (tradus la noi Inchisoarea ingerilor). poate reusesc sa ma uit, e misto filmul, desi l-am mai vazut de vreo 3 ori...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
in seara asta pe pro tv este filmul "The Shawshank Redemption" (tradus la noi Inchisoarea ingerilor). poate reusesc sa ma uit, e misto filmul, desi l-am mai vazut de vreo 3 ori...

si eu o data..dar parca l-as mai vedea inca o data ca stiu ca tare mi-a placut!

rechinas in pozici

Mergi la inceput