Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Diana si Iusti a dormit toata ziua,dar el cam asta face ca e mic inca.Poate te lasa mereu micuta ta sau macar din cand in cand sa stai de vorba cu noi.Piticii ce fac?Pregatesc serbarea sau au avut deja?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Au avut deja saptamana trecuta. Fara parinti, doar ei de ei si Mosul . Astept si eu DVD de la cine i-a filmat sa-i vad. Sambata are Vlad serbare la Palatul Copiilor, la gimnastica, de data asta cu parintii, as vrea sa merg dar cu asta mica... Sa vad cum reusesc, daca nu filmeaza sotul si-l vad acasa. Voi, ati avut la Stefitza?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Azi am avut timp de forumuit la greu bebelina mea a dormit toata ziua si a supt la 5 ore , probabil ma paste un puseu de crestere zilele astea si atunci sa te tii! Asa pateam si cu cei mari...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Oare asa ceva a avut si puiul meu? A avut vreo 2, 3 zile foarte agitate. si nu erau colici. Parca nu avea stare.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Azi am avut timp de forumuit la greu bebelina mea a dormit toata ziua si a supt la 5 ore , probabil ma paste un puseu de crestere zilele astea si atunci sa te tii! Asa pateam si cu cei mari...

Filmulete

Oare asa ceva a avut si puiul meu? A avut vreo 2, 3 zile foarte agitate. si nu erau colici. Parca nu avea stare.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Daca a supt des, atunci f probabil. Asa stimuleaza ei productia de lapte, transmit sanilor ca au nevoie de mai mult.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/CarlaCrlp#
am pus si eu niste poze la contul comun ( de la nunta, concediu de anul trecut)

38+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/CarlaCrlp#
am pus si eu niste poze la contul comun ( de la nunta, concediu de anul trecut)

38+ cu ingerasul Matei

esti foarte draguta...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
Am si eu cateva intrebari mai ciudate...cum se simt contractiile dureroase? E posibil sa se rupa apa si sa nu iti dai seama? Cam cata "apa" curge? In afara de contractii dureroase regulate, si ruperea apei cum imi mai pot da seama dak urmeaza sa nasc?

40+

ceva semne de nastere? scoatem majoretele?
nu stiu sa-ti spun de semne, ca n-am experimentat, insa poate un control te poate lamuri cum e cu starea colului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

ioi, iertati-mi lipsa, azi m-a scos mami din casa ca cica-s prea stresata si acum am aterizat, pana acum m-a lasat operatia. A zis mami sa fac bine sa plec si sa cumpar cadouri. Na. Acum am preluat pitica urlacioasa, asa ca scriu cu o mana, cat sa va spun ca va pup cu drag. Eu nu-i mai dau Debridat, de azi dimineata urla, dar kk nu a facut, se chinuie doar. Cred ca a constipat-o. Pup mamicile care au ajuns acasa zilele astea. Aaaaaaaaaaa, am vazut poze de Crlp, esti tare tare draguta. Si as vrea sa spun de sotul tau, adica ce se vede din poze si ce povestesti, da' ma abtin ca nu e treaba mea. Dar tu sa nu uiti ca esti frunoasa, da? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Carla, incantata de cunostinta! Deci pana la urma ati facut nunta cu tot tacamul, rochie, invitati, restaurant
Cred ca sotul tau nu a facut nunta doar ca sa se afle in treaba..sigur se poarta asa cu tine pt ca vrea sa iti arate ca el e e cel care comanda, dar cand va veni bebe, il va transforma! Tin pumnii sa fie asa, si incearca si tu sa fii mai indiferenta la tot ce iti spune, si cu ce te starneste, cum spunea parca Stephy, cu cat vede ca nu il mai bagi in seama, cu atat mai mult isi pune semne de intrebare, si incepe sa se preocupe de tine.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

fetelor, au aparut emoticoane noi...

am dat in mintea copiilor...

Mergi la inceput

ala cu dusul era deja.
ce simpatic e ala cu alaptatul, cum misca bebe din guritza...

Mergi la inceput