Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna offff... biata Crinuta... iarasi bolnavioara... te cred cand spui ca te simti groaznic... multa sanatate puiului mic, iar tie multa putere si sa dea DD sa fie totul bine
Am vazut fetele in zapada... una mai scumpa ca cealalta... tare fain pentru Crinuta ca are tovarasa de joaca... si viceversa

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Lala ce fete vesele ai tu acolo... are cine sa umple toata ferma iar Alice e super tare cu faza cu sutienul
Gaia wow... saniuta copilariei tale... cum te-ai simtit cand i-ai vazut si pe copiii tai bucurandu-se de ea?

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Dya, poti incerca prospan. Dar trebuie sa-i dai minim 7 zile. E bun la gust, si Teo si Radu au luat fara probleme.
E si natural, extract de iedera...

sanatate lui Andrei!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ada si a avut efect Prospanu ca sa stii ca la el ma gandeam si eu.Deci trebuie sa ii dau cam o saptamana??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange suntem alaturi de voi .sa treaca boala la Crinuta.A primit antibiotic??
Am vazut si poze ce dulci sunt fetele in zapada.Sora ta o iubeste mult pe Crinuta cred, ca asa mi se pare mie din poze

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc mult de suport, conteaza mult pentru mine Elly, Anamona, Nikolici, Kllemi, Dya

nu stiu ce naiba se intampla...nu pot sta cu ea afara sa se bucure de aer curat ca pac o raceala si tot asa , e ca un facut sa fie mereu cate ceva

Ada am refuzat categoric internarea, numai prin ce am trecut anul trecut imi aduc aminte...azi aveam in cap o gramada de nenorociri ... tot citind cazuri cu bblusi bolnaviori

Dya am antibiotic (Augumentin) in casa, maine dimineata incep sa ii dau
Se iubesc tare mult, asta mica o cauta de dimineata si se uita in sus la scari...stie ca urca sus , astalalt se joaca tot felul de chestii, inclusiv o face fotomodel, o intoarce si o suceste pe toate partile iar Crina savureaza orice clipa

a primit tratament asa: nurofen pt febra si diazepam tubulete rectale pt febra si frisoane

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ete si io dupa culcat trupa. Il astept pe domnu tata de la restaurant
Biancu are un kur rosu de maimutza, io nu inteleg de ce face asa de cate ori papa mar. Fermenteaza ala, e acid nu mai stiu.

Mere sa pun si celularul pe calorifer? Biancu sa scarpinat pe gingii acuma e negru, i spun pa?

Ange ooof ce mai tragi cu pitica. A ascultato si la plamani? Sunteti pe antibiotic? Multa sanatate

Joy ai facut test?

Nicolici tin pumni stransi pt sapt viitoare sa fie cu oki

Piolica un samburel in burtica poate de anul nou

Andy pi undi esti mey? Da Lumi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Angelynna multa sanatate Crinutei!!imi pare rau ca ati ajuns la spital. Sa scapati odata de probleme

Lala am admirat printesele..superbe

Ada, l-am vazut si pe Radu in saniuta, se vede ca i-a placut

Ramo cate peripetii..ai avut curaj..si muuuult calm

Noi am dat o raita prin Selgros..si normal ca nu puteam sa ma intorc fara nici o jucarie..i-am luat lui Raducu cd-playerul de la Fisher price. Nu-l avea. Ii place mult

o seara linistita va doresc

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ange multa sanatate si fruntea sus, ai un copil sanatos, o sa se faca bine. Nu o doboara pe ea un pic de rosu in gat . Daca crezi ca te ajuta, iti scriu pe privat numele unei dr de care sa intrebi daca si cand mai ajungi la IOMC

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

July m-ar ajuta mult, dupa sarbatori vreau sa ii fac EEG-ul si analize complete si multumesc

Cristina sa te auda Dumnezeu

Laureta marul e mai acid, o poti spala cu apa si bicarbonat, eu am mai unso si cu triderm sau petrini

A ascultat-o la plamani, e ok, are rosu in gat si in plina eruptie dentara...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babyboy cd playerul ala ce mai face???hai minuneaza ma!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput