Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala ma fascineaza tot ce scri tu despre viatza la ferma.Auzi...tractor, dezapezit drumu..etc.
Cand te citesc nu stiu de ce ma gandesc la familia Ewing.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

babymom feon sau calorifer

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Paula multumesc de informatie. Cred ca ar incapea si in ap meu de bloc.... Inca mai meditez, ta'su i-a luat deja un cadou de vre 2 milioane, inca 3 mi se pare un pic cam scump deja

fi'mea roade la gutuie de juma de ora, n-are nicio treaba, mie mi se pare oribila.

ramo, ai avut curaj, eu n-am iesit din casa pe motiv de inzapezire, desi si la mine e cam gol frigi...

mai stam un pic si mergem la nani.... sa termine gutuia, dom'le

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Elly, Babytza niste scumpe ca de obicei

Irina multa sanatate la amandoua

Claudinna ce bine ca ati scapat si multa sanatate in continuare, la noi deja ramane mic cosmonautul , asa ca sunt in cautare de pantaloni si geaca de fas
Sa poarte sanatos apreskiurile ginerele meu , ici multi scumpului drag
Aici sunt cu fetele la zapada

Lala fetele noastre au in comun un lucru...febra si prostioarele care le fac , moa numai bune de ciugulit nitel sunt blondinele tale si catelul e super tare

Nocom sarbatori fericite, tot ce iti doresti si numai bine

Babytzule las ca iti iau eu jucariile

Laureta copilul meu abia gusta din apa , mai mult sucuri

July eu abia anul acesta mi-a dat in gand sa cumpar...normal la ce Craciun am avut

Monyca.C am burtica si pe Eva scumpa si draga .

Moa acu' care zicea ca e baiat, doar avem de onorat niste pampersi

Kllemi nasoala faza cu dormitul la ore asa tarzii

Cristina ce cuminte sta Raducu pe sanie si ii place multttt

AlexaM, Crina mea are o fixatie pe linguritele de la siropele

Paula-Laura poze cu topoganul , ici lui Mihnea si tie

300 moa ce aventura ai avut

Cristineescu sa poarte sanatos Harri lucrusoarele, ici multi si mai baga si niste poze, sa va vedem si noi

Dya eu am folosit pana la urma Eferalgan, Eurespal si intre homeopate si multa sanatate

Nikolici super tare K , am ramas fara cuvinte

Ada cat de incatat este in sanie , eu nu o mai gasesc pe a mea de cand eram mica

Babymom i-o fi fost somn la tastaura , eu inainte spalam tst bine apoi o lasam la uscat sau folosest feonul

bun...si acu' de ce am absentat azi....am avut o noapte de cosmar..nici nu mai stiu cate treziri iar la 5 dimineata febra fff mare undeva peste 40 cu frisoane...eu am crezut ca sunt convulsii.... (prima oara cand face asa ceva)...pus sosete cu apa si otet si un supozitor novocalmin, adormit inapoi in jumatate de ora..nasoala faza sa iti tremure copilul in brate ...am incremenit in momentul respectiv

Ajungem la dr....diagnostic rosu in gat...da...dau din lac in put apoi in ocean s.a.md..., totusi ne da trimitere si la neurologie la spitalul Emilia Irza pt ca i-am povestit ce s-a intamplat inspre dimineata...ajungem acolo dam de 2 dr...una buna alta sictirita ... cea buna ne-a spus ca nu au fost convulsii...pana sa ii povestesc ce s-a intamplat vroia sa ne interneze...cu toate ca dr. care fac EEG intra in concediu...deci ... intelegeti voi
dr sictirita...ea facea EEG, insa noi am ajuns tarziu...normal dr noastra pediatra are si ea un program , acum intram sa facem EEG-ul, ne explica ca al meu copil tre sa stea fff linistit...ea dormea, insa simtind-o pe dr umbland la capul ei s-a trezit, plansete, urlete ...adio EEG...

am avut o zi de kkt...nu mai spun cum ma simt...ca dr.acu ... coerenta in niciun caz nu sunt...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

angy mai mai, dar ce se intampla mai la voi, s-au mutat toate relele?Sufar si eu cu tine cand aud de Criuntza.Offf mamica incercata ce esti, te pup si multa sanatate.
lala multa sanatate si la voi va doresc.Am tot vrut sa va zic si uitam mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai fetelor deja am inceput sa am mustrari, din cauza comenzii de azi (cu apreski-urile) cred ca am luat un nr. prea mare ea purtand 21 si eu am luat 23-24 cred ca am luat tzeapa.....asta e...le dau si eu cui le-a vrea....daca le vrea cineva....

In alta ordine de idei fi-mea tocmai a facut kk.....din cauza diareei pe care am avut-o ma uit foarte atent acum, sa vad ce consistentza are si ce culoare....numai ca uitandu-ma prea atent observ o culoare foarte ciudata.....nu strang pampers-ul, ca sa-l analizez......scormonind eu pe acolo, dau peste un nod de balon ieri iam umflat un balon sa se joace cu el, nu am avut cu ce sa-l leg si i-am facut nod pur si simplu......nici cand la spart, nici cand a inghitzit nodul nu am vazut.......important este ca la scos

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

vaaaaaii ange nu pot sa cred prin ce ai trecut......dar de la ce asa rau?? nu se mai termina odata problemele astea multe si ptr. CRIN multi -ici sa treaca repede

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

uff angi, sanatate multa crinutei scumpe
si tie mamico multa putere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ange si putere, mami, ca trece el rosu-n gat.

Stii ca si eu m-am speriat odata rau de tot cu Radu intr-o dimineata, si nici febra nu avea... Vroiau sa ma plimbe prin spitale, acum cand citesc ce scrii zic ca bine ca nu m-a lasat TL sa ma duc...

Lala - familia Ewing, da, da!!!

Super tare Alice ce perle scoate mi-a placut aia cu covorul...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dya, poti incerca prospan. Dar trebuie sa-i dai minim 7 zile. E bun la gust, si Teo si Radu au luat fara probleme.
E si natural, extract de iedera...

sanatate lui Andrei!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput