Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Pe unde o fi Laura si Lumi??????
Eu merg la nani ne auzim maine cu toti boboceii sanatosi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dya, da, la noi a avut efect.
La noi a fost o laringita cu tuse rea de tot, Teo a luat si antihistaminice, si Eurespal, dar Radu a scapat doar cu homeopate si prospan.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

sora-mea tocmai imi scrie pe mess ca mi-am atribuit sania NOASTRA

acum depanam amintiri din copilarie... cum eram noi (si cu ai nostri, ea avea 9 ani) in 89 in tabara cu sania aia (cand s-a spart) si eu imi faceam curte cu neste golani (care mi-au brutalizat sania) si TL incerca sa sara gardul dar eu nu-l lasam...
Doamne ce amintiri...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicole

la fel am zis eu..insa l-a vazut la o fetita in parc si i-a cazut cu tronc. Are un nas in centru pe care apasa..iar ca efect se rotesc 4 animale cred..are butoane..care apasate..canta ..imita animalele..este interesant si captivant pt. ei. Na..alti banii aruncati in vant...taica-su cand ma vede ca iar cumpar jucarii..face spume..

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

buna seara si de la noi

claudinna ce baiat mare are mama!!

laureta maria bea cam 200 ml de apa pe zi. pe langa asta incerc sa-i dau suc de mere, din acela "bag in box" sau suc de mandarine si mai bea vreo 40-50 ml.

july exact asta am patit si noi azi. a cazut maria cu fata in zapada. dupa ce am ridicat-o si am vazut ca e ok, plina de zapada pe fata dar ok, am inceput sa radem in hohte si eu si tati (parinti denaturati) in timp ce ea saraca plangea cu niste lacrimi de crocodil.radeam de fapt ca atat ne-am pregatit sa o scoatem la zapada, am improvizat o sanie dintr-un lighean , ta-su si-a luat camera sa o filmeze si s-a dus dracu tot

angelynna foarte dulci fetele cucuietele! si da, maria a mancat super bine si ieri si azi! sper sa o tina!

ada baieteii tai sunt in poze exact asa cum reies din povestiri: dulci si simpatici! iar sania e exceptionala! dar ligheanu nostru tot ii mai tare!

lala complimente bucatarului?!!? ce dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare! Ne mai stiti?

Nu va spun pe unde am 'umblat' ...
Gruia e bine, fara muci, febra si alte necazuri, insa numai lipit de mine sta, ma plimba prin casa de mana, vrea in brate sa vada si partea de sus a casei si, de vreo 2 saptamani, imi tot cere neincetat sa ii numesc diverse lucruri pe care le arata cu degetul. Nu se plictiseste nicicum, chiar daca ii spun de mai bine de 10 ori acelasi lucru. Insa tine in el, nu repeta, probabil e ope recording acum.
Mananca mai bine, la unele mese chiar depaseste 150gr, nu si 200gr, eu sunt foarte multumita asa, sper sa il tina! Tot (foarte) constipat, indiferent ce ii dau sa manance, si papa in fiecare zi si fructe, si ciorbita, si cereale, si iaurt ... ma mosteneste, uof
Am iesit afara prin zapada si nu ii place deloc, dar deloc atingerea ei rece si lipicioasa, e foarte haios cum se zbate sa scape de zapada de pe manute, daca ajunge cumva la ea. Cautam saniuta, insa prin magazine am gasit numai variante fara spatar, am testat azi una in parc, dar cade foarte usor pe spate. Am incercat sa o comand pe www.bebecarucior.ro/produs2653/ALPEN-GAUDI---SANIE-BAMBINO.htm" target="_blank">aceasta, insa e epuizata peste tot, cel mai curand intr-o saptamana am putea-o avea. Voi ce modele v-ati luat?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ange e groaznic prin ce ati trecut, multaaaa sanate Crinului frumos, sa se faca bine curand si sa faca nazbatii multe si lasa fata ca n-are nimic, mai racesc si ei, eu ce sa mai zic ca l-am avut internat de ori de la inceputul anului
multa sanatate

Ramo ce peripetii ai avut la cumparaturi e bine ca n-ai nimerit si vreo portiune cu gheata ca eu era sa iau cateva trante ne vedem maine seara in PAT?

eu trebuie sa iau un antibiotic la 1 si trag de mine, imi pica capul pe tastatura, nici nu cred ca mai rezist o ora

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

angelynna imi pare rau ca treceti prin atatea raceli! ii doresc multa sanatate Crinei!!

klemmi ce faza cu nodul!! si-i cam greu de inchitit totusi...

Mergi la inceput

noroc ca nu dormeam... vecina de la unu veni beata muci acasa si incepu sa bata in geamuri, garduri, pereti si usi ca nu-i deschide maica-sa usa...

am iesit repede in pijamale sa-i deschid... ca darama blocul

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

sora-mea tocmai imi scrie pe mess ca mi-am atribuit sania NOASTRA

acum depanam amintiri din copilarie... cum eram noi (si cu ai nostri, ea avea 9 ani) in 89 in tabara cu sania aia (cand s-a spart) si eu imi faceam curte cu neste golani (care mi-au brutalizat sania) si TL incerca sa sara gardul dar eu nu-l lasam...
Doamne ce amintiri...

Gaia, mumã pentru voi:

uite de-asta vreau sa-i fac mariei o surioara

Mergi la inceput