Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 11
abe spune:
ni s-a stricat centrala si acum sunt 19 grade in casa. am culcat-o pe maria cu body, tricou cu maneca lunga, izmene
, pijamaluta si sac de dormit mai gros. o fi prea mult totusi?
nikolici spune:
ramo mi-ai dat un sfat cu alaptatul in tandem, in case of...sincer nu ma vad in stare, la cum doarme K noaptea, adika ma trezesc cu ea pe mine, de multe ori dormim la pachet, plus ca si-a creat un obicei...suge dintr-o tzatza iar cealalta e asuprita de o manutza de a ei...ma trage, ma ciupeste de sfarc...dc nu o las face asa de urat, chestia asta cu smecherirea sfarcului ma arde rau pe sufletel.
Cine poate sa alapteze in tandem...jos palaria!
Chiar am citit un articol despre asta pe babycenter.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe ni s-a stricat centrala si acum sunt 19 grade in casa. am culcat-o pe maria cu body, tricou cu maneca lunga, izmene |
Gruia doarme la 20 (max 21) grd cu body cu maneca lunga si sac de dormit subtirel.
Gruia, farama de steluta
angelynna82 spune:
Cristina cunoasteam ![]()
Abe multumesc, eu zic ca e bine cum ai imbracat-o, peste noapte se lasa racoare oricum, bine ca sta in sac 
CD sa stii ca ma gandeam la tine
, multa sanatate iti doresc 
Nerantula noi avem sanie veche, dar sor-mea se pune in spate si Crina in fata
...asa nu cade. Sanie cum vrei tu a luat Claudinna 
Kllemi offf, ce nasoala faza cu nodul
, bine ca nu s-a intamplat altceva 
Ada uofff ce vecina 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
nerantula mie sania aia imi vine maine.de pe supermarket.ro
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
cristineescu spune:
Angelynna, pentru ce sa faceti EEG? pentru convulsii? Eu zic sa stai linistita si sa uiti de eeg. Stiu prin ce ai trecut ca am tras-o si eu cu harri acum 2 sapt, la fel de la un rosu in gat, cu frisoane si impachetari in prosoape. Pentru rosu in gat e f bun sprei-ul tantum verde si nurofen-ul/paracetamolul pentru febra. Multa sanatate. 
Poze o sa mai incarce TL (unde varsam banii pt drepturile de autor?)
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
JulyMorning spune:
abe mortala faza
Sa recunosc ca si noi am ras nitel???

nerantula si noi avem o sanie asemanatoare, uite-o aici. Noi am luat-o din carrefour, dar cam acum o luna. Am inteles ca nu se mai gaseste pe nicaieri. Si apropo, este alta firma: scrie pe ea Stiga's Froggy.
Apropo de grade. Spuneti-mi daca sunt eu tra-la-la, dar am impresia ca intr-un fel se simt 23 de grade iarna si altfel vara. La noi la un moment dat erau in casa 22 de grade, acum vreo 3 zile si mi s-a parut frig de tot. Bine, astea in conditiile in care eu umblu in maieu in casa .......
Acum recunosc, la noi sunt cam 24 de grade si eu ma simt ok, umbland in tricou cu maneca scurta 
ada foarte tare bob-ul tau, daca nu ma insel am avut si noi o varianta asemanatoare in copilarie.. 
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui nikolici nerantula mie sania aia imi vine maine.de pe supermarket.ro Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
cand ai facut comanda? cat a costat acolo?
Gruia, farama de steluta
abe spune:
nerantula m-ai linistit
dar mie mi-e fooaarte frig la 19 grade!!! si nici nu stiu cum ne vom trezi dimineata...poate cu flori de gheata pe geam si cu nasurile inghetate...
ma bucur ca a inceput sa manance gruia!
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Poze o sa mai incarce TL (unde varsam banii pt drepturile de autor?) |
daca TL incarca poze, platiti servicii IT
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri