Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
nerantula azi dimineatza...95 ron.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
abe, eu zic ca e ok imbracata. daca i-o fi cald, s-o foi.
19 grade...brrrr pt mine e de neconceput.
ca july, simt altfel 22 grade de le am acum, vs 22 grade asta vara. In plus, daca te asezi pe parchet (cu un termometru) afli ca sunt doar 16-18grade la nivelul solului, desi mai sus sunt 22.
asa ca BRRRRR!!! nu vreau sa stiu cum ar fi de fapt in camera daca termometrul ar arata 19 grade.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
JulyMorning spune:
Ada, maine pun termometrul pe parchet... si asa apare uneori fi'mea cu mainile si nasul rece si nu pricep ... de la asta o fi.. 
Gata, eu o intind... si o sa radeti... TL al nostru intinde rufe la propriu, sus la uscatoria blocului
![]()
Noapte buna!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
cristineescu spune:
Uf, imi vars si eu amarul asa ....ignorati
Azi l-am vazut pe TL cum a alunecat intr-o depresie cu gandul la "viitorul luminos". Nu a mancat nimik toata ziua, s-a perpelit pe toate partile si ma tot intreba ce o sa facem. Ideea e ca nu are job de ...anul trecut pe vrema asta si a tot asteptat sa treaca criza, sa vina timpuri mai bune iar acum cred ca a realizat ca anul care vine o sa fie crancen. Asta e si parerea mea dar cred ca pe el, ca si cap de familie, il apasa fff mult. Iar azi a cedat. Si poate ca nu s-ar fi intamplat azi daca nu era motivul care a declansat totul: masina a fost IAR vandalizata, azi noapte. A vazut de la geam, la 12 noaptea cum 2 tineri s-au dus la masina, au dat zapada de pe faruri si POC!. Tipete, urlete, chemat politie. Iar dimineata si-a dat seama ca traim in romania si ca nu se va rezolva nimik, si ne-a napadit sentimentul de neputinta.
Eu sunt mai ok, ca asa e, cand cade unul celalalt e acolo ca sprijin si il sustine si imbarbateaza dar sunt totusi realista. O sa vedem cum s-or rezolva toate.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
abe spune:
pai nici eu n-as fi vrut sa stiu cum e! mi-s inghetate degetele! cred ca ma duc sa ma culc. in trening si cu sosete!
nikolici
o sa comand si eu sania zilele astea
noapte buna!
cristineescu spune:
Aaaa, July, ce frumos din partea lui. Am si eu o amintire cu sotul meu, pe vrema aia doar prieteni de 2-3 saptamani: am venit de la job si l-am gasit intinzand si rufele MELE. Venise mai devreme si pusese la spalat. Si acum face la fel
.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
babytza spune:
Hello fetile 
Am avut o zi tare obositoare..traficul a fost infernal ,am traversat orasul in doua de la un spital la altul.... am ajuns acasa la 8 seara
Am mancat pe apucate ....Mami insa a foat foarte bine la schimbat de pansamente , pentru prima oara nu a durut-o 

David a fost foarte marait, nu a reusit tati sa il culce , l-au luat crizele la ora de somn, cu chiu cu vai a reusit dupa 3 ore de incercari sa il culce...de papat a papat, nu mai e problema cu mancarea 
Tina e fericita ca e cu prietena ei, nu ii mai trebuie nimik
Si i-au fost de mare ajutor lui tati azi
maine o luam de la capat cu spitalele 
Monyca 
La mine nu a fost deloc burtica mai mare la david ci exact invers
Mai ales ca la Tina am luat in jur de 20 kg iar la David vreo 9-10 kg
Sarcina usoara in continuare
Claudina sa le purtati cu placere , o sa ne luam si noi cum le baga iar pe stoc ...cica s-au vandut ca painea calda
Ce concentrat e el la numarat si cum culca laptop-ul ![]()
![]()
![]()
Laureta noi bem cam un bibe de apa pe zi (de 300 ml) s-a invatat cu ala cu pai si bea in nestire , mai mult de amuzament cred
distractie maxima maine la party !!!!!!!!!!!!
kllemi imi pare rau de noaptea nasola, poate in noaptea asta o sa fie mai bine 
Cristina ce cuminte sta in saniuta !!!!!!!!! 

Ramo hi hi ce iesire cu peripetii ![]()
![]()
![]()
Lala de la ce face febra ? Tare rau definitia 
Babymom cred ca se rezolva problema doar cu o tastatura noua
Am varsat si eu cola acum vreo 3 saptamani si inca nu si-a revenit
Norocul meu ca mi-a spus cineva ca am doi ENTER pe tastatura , ca nu mai scriam aici din lipsa de spatiu intre randuri 

Paula sa il stapaniti sanatosi si distractie placuta la noul loc de joaca 
Offf mai Angy ca nu mai scapati de raceala asta ...Multa sanatate Crinutei
Cred ca te-ai speriat foarte tare 

Cu acriturile din spitale stiu cum e, m-am tot lovit de ele in ultima vreme 

Nerantula ma bucur tare mult ca papa Gruia 

Roxi pentru ce trebuie antibiotic ? Imi cer scuze daca ai zis deja
Mai e putin pana la 1 
Cristinescu mai dar ce au cu masina voastra ???? Mama lor de golani
Offfff , exact ce va trebuia de sarbatori ....offf 

Adaaaaa ce frumos ii sade lui Radu in saniuta ta !!!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Cristina 

si un
hug
Doamne ajuta sa vina (REPEDE) vremuri mai bune.
(cu masina, e vreo buba? parcati pe locul de 35 ani al vrenui boso care nu vrea sa plateasca parcare, dar nici altul sa nu aiba locul??)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
cristineescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Cristina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si un hugDoamne ajuta sa vina (REPEDE) vremuri mai bune. (cu masina, e vreo buba? parcati pe locul de 35 ani al vrenui boso care nu vrea sa plateasca parcare, dar nici altul sa nu aiba locul??) Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Multumesc. Doamne ajuta.
Hm, masina e tapul ispasitor. Acum ceva vreme am facut plangere pt tulburarea linistii publice ...spalatoriei din fata blocului, care spala masini si la 12 noaptea. Dupa ceva vreme au aflat ei care e masina noastra si au inceput problemele. Mai intai au zgariat-o, noi am facut plangere la politie. CRED ca cei de la politie i-au luat la intrebari iar ei au spart niste faruri. Daca escaladeaza asa pot sa ma astept sa-mi dea in cap. SI simtim nesiguranta.
Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe nerantula m-ai linistit ma bucur ca a inceput sa manance gruia! |
Si mie mi-e mai frig decat lui, noi dormit la 23grd cu pilota si pijamale, insa el e obisnuit asa si nu vreau sa schimb asta, e mai calit, raceste mai greu, mai multe avantaje ..
Gruia, farama de steluta