Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
intrebare pt babymom ![]()
se vehiculeaza info cum ca vit D trebuie administrata pentru prevenirea imbolnavirii cu gripa porcina. (dozele recomandate sunt cam mari)
se explica cum ca ar ajuta modularea sistemului imunitar, astfel incat sa nu se nasca reactii autoimune si mai mult nu pot sa exprim ca nu ma pricep.
acu... am citit prospectul de la vigantol. ne ameninta cu niste chestii de cosmar in cazul supradozajului.
eu le-am dat baietilor 2-4 pic /zi (cum pica) impreuna cu vit C natural... dar parca as fi mai atenta la dozaj de cand am citit prospectul ![]()
ce parere ai?
exista vit D si in alte forme decat D3?
e vrajeala info asta?
si ce-ti mai trece prin minte ref. la subiect.
te pup. si iti doresc sa ti se usuce tastatura repede!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
apropos de tastatura, ar trebui sa se poata demonta cam asa: grila in care stau tastele, tastele, folia cu contacte si baza tastaturii.
partile dupa ce s-au uscat se pot sterge de praf, firimituri, zat, etc si monta la loc.
folia de contacte se poate da cu un spray de contact, ajuta la un... mai bun contact.
acu nu stiu daca toate tastaturile sunt compuse la fel... la laptopul meu asa-i (cu folie) si ghinion, eu nu am doi de enter...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Angelyna, imi pare rau e ce-ati patit. Cred ca te-ai speriat rau; si eu prima data am crezut ca mor; dupa aceea te obisnuiesti.Sunt copii care fac episoade cu febra f mare si nu intra in convulsii; cel mai probabil va mai face asa de cate ori da peste o infectie mai serioasa.Casa nu inebunesti, vorbeste cu dr tau sa te invete cum sa folosesti Desitin si ia-ti cateva sa le ai in casa.Apoi, de cater ori face febra mare, da-i Novocalmin (noi mai luam si Diclogesic cu rezultate f bune) si bag-o la dus cu apa cu 2 grade mai rece decat e ea. Daca ea are 40 febra, fa-i dus cu apa de 38. Eu ii potrivesc apa la temp corpului meu ca cine sta cu termometrul atunci. La noi impachetarile nu merg ca febra creste prea rapid. Fa racorica in baie si tine-o sub dus; sa nu te sperii ca va incepesa tremure (it
La fiecare 20 min verifici temp si cand ajungi la 38-38.5 o scoti de acolo si o lasi doar in Pampers.La noi uneori dureaza si 2 ore.Noi nu punem sosete cu otet ca pedi al nostru si socrela spun ca orice fel de alcool e contraindicat ca inchide porii si nu mai poate scapa caldura; in plus aburii aia cica ii cam imbata.
Alice cica face de-astea ca n-a fost racita mica; ea a avut primii muci la 1 an si 8 luni; se pare ca al ei corp nu prea stie ce se face cu febra.
Nikolici, greu sa ne comparam cu Ewing.![]()
Aia traiau in lux, noi nu!
Si ieri pe vola am fost eu sofer; aia nu faceau de-astea. Mai degraba cu Morometii.![]()
![]()
![]()
Kllemi, s-ar putea sa nu-i fie asa mari ca ii mai pui o soseta mai groasa ceva si reduci diferenta la un nr. Si o sa-i creasca piciorusul; pana la primavara ar putea chiar 2 nr.
Noi ne-am luat incaltari din Malta ca nu ne-au mai venit alea cu care am plecat si am stat doar o sapt.
Dya, vad ca a spus si Gaia de Prospan. E bunicel si ala; poate il ia.
Angelyna, uitasem sa-ti spun ca Aice de cate ori face meciuri din astea e infectie si se lasa cu antibiotic.Eu nu i-am dat niciodata pana acum antibiotic fara analize si deci nu exista dubiu-mereu la show-uri mari era cu antibiotic.
Si sa nu crezi ca au fost convulsii; sa nu stai cu grija.Am vazut convulsii la un alt copil si pot sa-ti spun ca n-ai cum sa le confunzi cu frisoanele; in plus, dupa ele doarme asa de adanc de juri ca-i mort copilul, nu se mai trezeste la EEG.Au fost doar frisoane.
La noi nu-i cu mult mai bine darabia a luat a douadoza de antibiotic in dimineata asta; tot a mai tras ea un 40 aseara sa vada daca e ma-sa vigilenta. Ea cand are febra asa mare bate si campii; aseara cerea desene, sanie...Acum e mai bine.
Abe, sa va reparati repede centrala!
Cristineescu, imi pare rau! Mama ei de criza ca pe toti ne-a indoit!
Babytza, eu cred ca e gripa de la mama ei. Gatul e f putin rosu dar se plange ca are nasul blocat si ca o dor muschii.Are vaccin antigripal, n-ar trebui sa faca; daca nu cumva o fi de-aia...
Oricum, o viroza ceva care seamana rau cu gripa.
Gaia, eu nu i-as da mai mult decat a prescris dr si doza aceea e profilactica. A fost si in Anglia un zvon de genul asta si a murit asa.Nu cred ca pateste mare lucru daca maresti putin doza ca sunt copii care iau doze destul de mari (cei cu lipsuri) si sunt ok dar nici nu cred ca-i ajuta la gripa.Mai degraba baga-i niste doze mai mari de vit C ca sa aiba munitie. Zic si eu!
tzitziri spune:
Ange, off....sper sa va faceti bine repede si sa aveti si voi niste sarbatori linistite si frumoase
.Nu prea stiu cum sa te incurajez, cred ca e bine ca a fost vazuta si de dr ca poate te-au mai linistit putin si sper sa fie bine!
Am comandat si noi sanie de www.nichiduta.ro/detalii-produs-647/sanie-plastic-rosie/" target="_blank"> aici.Poza este cam turtita si nu e o imagine corecta, dar poza normala este cea de www.newitts.com/product/IT021299/Stiga_Froggy_Baby_Sledges.htm" target="_blank">aici si este aceeasi cu cea luata de July.Vine de la Constanta si sper sa ajunga in 2-3 zile.
LE:acum pretul e de 150 fara transport.Ieri cand am dat comanda era 110+20 transportul=130.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
wowowwwwwwwwwwwwww... ninge ninge ce ma bucur ce ma bucur.....ca nu ma duc la munca si nu mai conduc pe vreme de asta.
Dar cum fac eu sa ma duc la piatza, nu mai nici o leguma in casa,
ce improvizez pt K?Zapada?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
S-a uscat tastatura!! Aparent, fara sechele.
Revin dupa ce hranesc copiii.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici ramo mi-ai dat un sfat cu alaptatul in tandem, in case of...sincer nu ma vad in stare, la cum doarme K noaptea, adika ma trezesc cu ea pe mine, de multe ori dormim la pachet, plus ca si-a creat un obicei...suge dintr-o tzatza iar cealalta e asuprita de o manutza de a ei...ma trage, ma ciupeste de sfarc...dc nu o las face asa de urat, chestia asta cu smecherirea sfarcului ma arde rau pe sufletel. Cine poate sa alapteze in tandem...jos palaria! Chiar am citit un articol despre asta pe babycenter. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Asa face si Matei, suge la un san si se joaca cu celalalt. Ma deranjeaza tare asa ca nu il las. II tin manuta sau imi trag tricoul peste celalalt san si nu mai ajunge. A avut o perioada cand era tare suparat ca nu-l lasam insa s-a obisnuit. Acum face asa doar daca este foarte obosit sau are un disconfort.
Mai are obiceiul sa imi bage un degetel in buric...si doara...si acolo ol mai fentez, dar din 2 rele o aleg pe asta...
Multa bafta cu tot ce iti doresti!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Monyca.C spune:
Neata !!!
Fetelor sunteti niste dragute ! 
Ieri nu am mai apucat sa raspund..la 2 am fugit acasa la terorista mica..si nu am mai avut sanse sa raspund..cand e pe langa mine, ma trage, ma plange, vrea si ea sa tasteze..stiti si voi f bine..![]()
Nikolici
promit sa pun cu prima ocazie pozulici cu Eva !
Cristinescu cu intarcatul nu a fost f greu, sanii s-au intarit si umflat in prima faza, m-au si durut suportabil, a curs si laptic vreo sapt doua dupa, nu m-am legat, nu am luat pastile din motiv de bebe mic in burtica..am scapat relativ usor..mi-era frica sincer dar am facut masaj si coprese fff des cu apa rece ..ma faceau sa ma simt mai bine si sa nu ma mai doara asa tare...in 3 zile s-a ameliorat si incetul cu incetul a disparut durerea..
300, Laureta
si multumesc ptr gandurile frumoase !
Dyanira eu i-am dat Stodal cand a tusit..mi-a facut si mie f bine si ei de asemenea..incearca poate da rezultate si la voi..
Gaia
e logic ce spui tu acolo..singura mea tristete e ca dc la Eva in doua saptamani de la nastere incapeam in hainutele mele de dinainte, ziceai ca nici n-am fost gravida la sarcina asta sigur am sa raman cu burtica mai mult timp..
o sa fie un grasun![]()
Lala ne-am acomodat relativ bine..am fost putin dezamagiti la inceput de sistemul nostru de sanatate si de multe altele..dar am trecut peste..incercam sa le luam ca atare...asta e ..e tarea mea si-o iubesc asa cum e ea..![]()
Angelyna vazut poze cu doua fetite scumpe foc !!!
Babytza deci nu e o regula...
cred ca depinde de sarcina f mult...
Nerantula ma bucur tare ca Gruia a inceput sa pape
..se dau ei incetul cu incetul pe brazda..![]()

o zi minunata va doresc cu multi multi fulgi de zapada mari si pufosi !
sper sa mai pot intra, maine plecam la munte si vom sta pana pe 3-4..mai intru sa va salut din cand in cand..

21+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la 
Cristineescu multumesc mult de sfat
, uofff si voi ati trecut prin asta, imi pare rau, multa sanatate
Imi pare rau ca treceti prin clipe urate..sper sa se rezolve situatia 
Babytza sunt satula de spitale si dr ca de mere acre dar nah...trebuia sa ma duc 
Ma bucur ca mama ta e mai bine 
Nerantula a inceput sa pape bine Gruia, felicitari 
Noi clar nu putem dormi la 19grade
Lala iti multumesc din suflet pentru sfaturi
, am sa fac si asa cum zici tu 
La Crina vad ca merg sosetele cu otet si apa
, novoclamin folosesc si eu cu rezultate la fel de bune, am uitat insa de diclogesic
. Sa vb cu dr ce parere are de desitin 
Oana multumesc mult
, cum pot scoate luna decembrie din calendar![]()
Frumoasa sanie, sa se bucure David de ea mult 
MpnycaC vacanta placuta, sarbatori fericite si numai bine 
Multumesc de aprecieri 
Aseara a facut din nou febra dar a trecut repede cu supozitor
, la fel si azi de dimineata. Intre timp am bagat-o pe antibiotic 2.5ml la 12 ore, sper sa se rezolve, de mancat mananca (a halit fulgi de porumb cu lapte), kk a inceput sa faca moale dar rezolvam cu biotics si hidrasec (apropo...tare scump mai e...40ron cutia
), o groaza de bani pe medicamente...preferam de 1ooo de ori jucarii sau altceva decat iarasi medicamente.
Ieri a inceput si cura cu Septilin (bun pt imunitate si atunci cand se administreaza antibiotic)...
toate bune si frumoase pana acum
...am tras si o cearta aseara cu tacsu care a devenit cam nesimtit in ultima vreme...tare ofuscat a fost ca nu am mers la masa ieri ...va merge singur la ea duminica sa imi ia aclocatia...copilul nu il duc pana acolo nici moarta...sa isi scoata ea nasul afara sau mai bine sa nu mai vina deloc la mine ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
alexa aseara nu am dormit mai deloc, nu stiu ce a avut de m-a supt non stop si daca nu o lasam sa-mi frece sfarcul alalalt era teroare din somn incepea sa urle, se ridica in fund si racneste...nu este mereu asa, mai reusesc sa imi acopar sanul cu tricoul, il fac nod la spate sa inchid ermetic sanul
, dar cand este foarte nervoasa , ii vrea la mamelit pe amandoi
.Cred ca fii mea este in plina eruptie, de nu a prea dormit ea si a cerut san non stop...eu sunt zombie dar ascult niste colinde frumoase si imi revin.
angy te inteleg perfect cu soacra, in ac oala am fost si noi vreo 3 sapt, ea ca nu vrem sa venim, eu copilul e bolnav imi pare rau, a pus botul si ma enerveaza foarte rau asta.
Plus ca ma mai enerveaza o chestie foarte rau si nu stiu cum sa o gestionez, socrii au multi caini....4 in casa si 3 afara.
Cei din casa au fost dresati cu dosul ca sa zic asa, ei nu stiu ce inseamna disciplina la un caine, la ei in casa cainele troneste.
Ei mananca cu ei la masa, adika sub masa , eu mor sa vad asta, nu va mai zic ca pun farfuria cu resturi sa o linga ei...deci farfuria in care mancam noi...ahhhh, in pat de abia ai loc sa stai ca vin ei sa se urce peste tine si na nu sunt unul sunt 4, si cam maricei fara catelul meu mic.
Problema mea mare cu soacra mea este urmatoarea: am rugat o de nenumarate ori sa nu o tina pe Karina langa ei, atunci cand le arunca mancare ...deci ma ia groaza la ce s-ar putea intampla, chiar am un caz de curand cu catelul din dotare, copil de 2 ani nenorocit de propriul caine ...nu stiu cate copci.
Ma rog soacra mea nu si nu ca ei nu musca, ca ei sunt cuminti...mi se urca parul 10 m in cap, m-am rastit putin si am rugat-o de nenumarate ori, dar se pare ca nu intelege...ea tot o da intr-una ca ei sunt cuminti si nu ataca.HMMM...nu stiu cum sa-i mai expun pb ca sa ma intelega si pe mine, l-am rugat si pe al meu sotz sa ii spuna si sa-mi inteleaga punctul de vedere...totusi sa nu ne jucam cu asta, si eu iubesc cainii, dar pana la copil si sigurantza lui.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)