Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 7
Paula-Laura spune:
July cum l-am montat eu are cam 80 cm lungime(cu tot cu talpicii de sustinere) si 12-130 latime -cu toboganul pe o parte si scara pe cealalta parte
Mi-a facut demonstartii in seara asta in cate felusri se poate urca si cobora de pe el
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
AlexaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
ce proiector? cat, cum, de unde? Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ikea, 85lei cu bec inclus.
Este ca o lustra. Se prinde in tavan. Proiecteaza stea, luna, planete de diferite culori. Mie imi place fff mult. Lui Matei ii place la modul ca imi spune mereu unde este stea (toate si eu trebuie sa spun dupa el ca latfel...) si il inchide si aprinde de jda'mii de ori... are intrerupator.
Nu se invarte, nu canta...doar proiecteaza pe tavan, pereti, podea si pe unde mai nimereste.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Paula-Laura spune:
Dya - uite aici http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=41056
dar trebuie sa suni sa vezi in ce conditii livreaza la voi, eu pe site nu am gasit, am sunat si mi-au zis ca fac livrari in bucuresti pentru comenzi de peste 100 ron
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Lala, mai pune te rog linkul cu blondele tale ca nu am apucat sa le vaz
Gata, plec la party
poze
babymom75 spune:
Mi-a baut tastatura toata cafeaua . Cum o salvez de la "intoxicatie"? Scrie cate 5 litere o data, iar pe cele in plus trebuie sa le sterg.
De ex.: SADruisadghiosad = Dragos
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
JulyMorning spune:
babymom, trebuie sa se usuce.... cred ca cel mai bine o usuci cu fhoenul . Suna cam aiurea, da' asta e. S-ar putea ca oricum niste contacte sa se fi bulit, da' vezi dupa ce usuci. Spor si succes!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
dyanira spune:
Ramo remediile a fost date cam in 3 sapt.
Lala din pacate Eurespal nu vrea sa ia.Tinem pumnii sa se faca bine Alice greu tare de voi la ferma iarna.
Babymom ce a zis Alina e singuru lucru care il poti face.Paula merci de link, e tare faina jucaria.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR