Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

abe, hahaha, acum am vazut ca ziceai ca te-ai folosit de formele de la sortator. Ce tareeeeee esti!!!!!
Apropos de forme, la Ikea au, astia sint cu ginger bread si cu glogg si alte chestii de craciun. http://www.ling.su.se/staff/evali/glogg.htm
(Eu la Budapesta aveam multi suedezi in echipa, asa ca de la ei am invatat multe chestii de genul asta.)
Skål!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

piolica, salvez reteta ta, suna tare bine! da o sa le pun intr-o cutie, multumesc de pont. a iesit multa, o sa tot mancam la ea n-am facut omuleti ca n-am avut forme speciale (adica aveam o steluta si inca ceva dar nu le-am gasit) asa ca am: inimoare, patrate si cerculete...

edit: salvat si glogg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Andy_p poate AC a fost ceva nou pt. ea... nu stiu ce sa zic... Bianca se speria tare rau de aspirator, incepea sa planga. In schimb mai am unul mic, de mana, pe care-l folosesc la bucatarie, iar acum chiar il folosesc de cateva ori pe zi, ca face o mizerie cand mananca... si pe tot scaunul si de jur imprejurul lui... la inceput se speria de el, dar incet-incet statea langa mine cand dadeam cu aspiratorul, i-am explicat mereu ca nu se intampla nimic, i l-am dat si ei sa-l tina in manuta... si de atunci nu se mai sperie nici de aspiratorul mare.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

piolica, salvez reteta ta, suna tare bine! da o sa le pun intr-o cutie, multumesc de pont. a iesit multa, o sa tot mancam la ea n-am facut omuleti ca n-am avut forme speciale (adica aveam o steluta si inca ceva dar nu le-am gasit) asa ca am: inimoare, patrate si cerculete...

edit: salvat si glogg!!!

super!
cred ca la Ikea il gasesti. La budapesta aveau sticle de glogg, nu trebuia decit sa-l fierbi si sa adaugi niste fructe confiate, pe care le gaseai tot la butikul lor.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

si asa aveam de gand sa ajung cumva la ikea zilele astea, acum am un motiv in plus!
dar, pana una alta ma duc sa ma culc, ca imediat se trezeste maria

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

300 petreci?

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

da elly, sunt in pat, astept sa ma ia somnul. . pana la urma hai du-te tu, ba tu, n-am mai plecat nici unul si a fost tare bine acasa. Am avut asa o senzatie ca ma duc degeaba si era asa frig si noapte si n-as fi apucat sa stau asa mult ca la 9 abia incepea si nu stiu daca fata adormea cu tati. Cred ca auzeam numai plansetul ei in urechi, mai bine lipsa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
calda si !

chiar a fost gand la gand cu bucurie treaba asta cu turta dulce!!
voi face si eu pt Craciun

babytza, La multi ani pt TLD!!!

Laura, ei au tot felul de toane la varsta asta. sigur ii va trece de la sine

Khristin, sa ai vacanta placuta!!!

si multumesc tuturor pt votul la Klorane, ca fara voi, nu ma aflam printre castigatori

nikolici, sa dea Doamne-Doamne sa ai niste sarbatori cum am avut eu acum 2 ani (intre Craciun si Anul Nou am aflat ca sunt gravi!!)
piolica, la tine nu stiu cand e testarea, dar iti dai seama ca-ti tin pumnii stranshi

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Problema: de cateva zile incoace,Alexia plnage ingrozitor cand se apropie de ea cineva strain,plange cu niste lacrimi de ti se rupe sufletul,azi am plecat la cumparaturi urgente si-ma lasat-o cu soatza si Andy,cand am venit urla de nu stiau ce sa-i faca.Plus ca al meu sotz a dat drumu la AC si ea s-a speriat ingrozotor,de cand am venit sta numa intr-o camera si nici vorba sa o pot aduce in sufragerie...nu vrea,plange si fugeee.Cred ca sunt 2 probleme diferite,nu sunt ff coerenta,probabil nici n-o sa intelegeti mare lucru.

Laura, din ce am inteles eu ... sotul intra in categoria 'cineva strain'? Si Gruia are foarte dese momente in care nu sta cu nimeni decat cu mine, cand plec pe usa ne stie tot blocul chiar daca ramane cu buni, pe care o stie de fiecare zi. Si cu sotul a plans daca l-am lasat in casa si am iesit pana la masina. Pur si simplu e foarte lipit de mine, desi in fiecare zi sta cateva ore si cu buni, insa ea se pricepe mai bine sa-l atraga in activitati si jocuri sa uite de absenta mea, sotului, daca nu ii iese la prima incercare, se descurajeaza/enerveaza, zice ca eu l-am facut prea dependent de mine. Sunt sigura ca e o etapa si nu putem decat sa incercam sa ii intelegem si sa evitam situatiile care ii angoaseaza, decat sa ii fortam sa le accepte. Mergeti impreuna la cumparaturi
CU AC-ul, oricat ii explici, nu explicatiile o vor ajuta. Las-o sa mai uite, jucati-va in camera in care sta, nu mai incercati sa o convingeti sa mearga in alta parte unde nu ii e confortabil, din motive numai de ea stiute. Poate sa ii amintiti, subtil si fara insistente, cum va jucati voi in sufragerie, ce jucarii sunt acolo, etc. si, la un moment dat, va fi atrasa. Totul e sa nu va mai focusati direct pe problema si sa atrageti atentia asupra faptului ca exista una.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput