Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

A venit codul galben!!!!!Valeu, suntem inchisi de tot.Nu mai putem iesi nici cu utilajele noastre.Am lasat un om in sat sa pandeasca o freza ceva sa-l mituim pe ala sa ne scoata de aici si n-a trecut nici macar un utilaj de deszapezire toata ziua. Si in oras nu se poate ajunge, e blocat. De fapt, cam tot judetul e inchis. Macar s-a oprit viscolul si macar nu ne-au luat curentul.

N-am citit nimic din urma ca mi-a batut vantul antena de la Zapp si n-am internet decat gprs de la Vodafone care nu prea merge, saracul. O sa merg sa mai bazai antena poate ii nimeresc pozitia.

Alice azi noapte iar a facut febra, ceea ce nu mi se pare lucru curat dupa 3 doze de antibiotic. Intrasem la idei si aveam de gand sa sun iar la dr dar vad ca nu s-a mai repetat.

Am inceput s-o culc pe Anna ziua in camera la Alice. Sper sa se obisnuiasca cu peisajul si poate ma scap de ea in cateva luni si o mut de tot acolo. Cand se trezeste vine si ma cauta prin casa; cand se culca la mine in camera nu se dadea jos din pat, ci tipa pana veneam eu la ea.

Am fost afara la zapada si a fost super ca nu mai bate vantul.Sania nu prea am putut s-o folosim ca erau troiene mari si nu puteam sa mergem nicaieri cu ea. Dar le-a placut copiilor si bataia cu bulgari.

Pt cine vrea sa vada cum e iarna la noi, am pus poze AICI

Merg sa le fac baita fetelor si apoi ma mai joc putin cu antena de la Zapp poate fac rost de net sa citesc din urma.

Mergi la inceput